Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Motorine Zam! | Nisan 2019 Motorin Zam Oranı Ne?

Motorine Zam! | Nisan 2019 Motorin Zam Oranı Ne?

Motorin kaç para oldu? Seçim sonrası Motorin fiyatları nasıl oldu? Nisan 2019 motorine zam oranı ne? Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanmak isterseniz Yolcu360 app veya www.yolcu360.com’a giriş yapabilirsiniz.

Motorine Zam!

Mart seçimlerinden sonra farklı konu başlıklarında ama en çok da yakıt konusunda sağlam zamlar bekleniyordu. 31 Mart seçiminin hemen ardından önce benzine sonra da motorine zam geldi.

Değişen kur oranlarının ve dünyada artan petrol fiyatlarının ardından Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’ndan motorin fiyatlarına dair bir açıklama geldi.

Motorinde 13 Kuruş Zam

Motorin fiyatı 07 Nisan 2019 gününden itibaren 13 kuruş artış gösteriyor. Değişim gösteren kur ve brent petrol fiyatlarında meydana gelen dünya genelindeki artış, bu zammın nedeni olarak gösteriliyor.

Sıklıkla akaryakıta yapılan zamlar araç sahibi olmayı da araç kullanmayı da zorlaştırıyor. Ancak aynı zamlardan toplu taşıma için verilen ücretler de etkileniyor. Dolayısıyla ulaşım pahalı hale geliyor.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta benzine de 19 kuruşluk bir zam gelmiş ve pompaya yansımıştı. Zam ile birlikte motorin fiyatları Ankara’da 6,36 TL’den 6,49 TL’ye, Antalya’da 6,51 TL’den 6,64 TL’ye, Bursa’da 6,34 TL’den 6,47 TL’ye, İstanbul’da 6,33 TL’den 6,46 TL’ye, İzmir’de ise 6,35 TL’den 6,48 TL’ye yükselmiş oldu.

Araba Kiralama İşlemini Yolcu360.com Üzerinden Nasıl Yaparsınız?

  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 🙂

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle