Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > İstanbul’un En Lezzetli Mekanları / İstanbul’da Ne Yenir?

İstanbul’un En Lezzetli Mekanları / İstanbul’da Ne Yenir?

İstanbul da ne yenir diye sorduk ve şehrin en lezzetli mekanlarını araştırdık. 

İstanbul yüzyıllardır ev sahipliği yaptığı köklü medeniyetler ve farklı kültürlerle beslenmiş zengin bir mutfağa sahip. En iyi ustaların bir araya geldiği bu şehirde hemen her semtte meşhur bir lezzet bulunuyor. Meşhur Sarıyer böreği, yılların vazgeçilmezi Taksim’in ıslak hamburgeri, hemen her sokakta karşımıza çıkan döneri, çeşit çeşit kebapları ile İstanbul’da denenmesi gereken çok lezzet var. 

İstanbul’da ne yenir? İstanbul’da en güzel döner nerede yenir? İstanbul’un en iyi kafeleri gibi detayları bu yazıda bulabilirsiniz.

Günün en güzel öğünü şüphesiz ki kahvaltı… İstanbul’a gelmişken denize nazır bir kahvaltı yapmadan olmaz. Beşiktaş bu anlamda şahane mekanlar sunuyor. İstanbul’da da en iyi kahvaltı yapabileceğiniz Beşiktaş kahvaltıcıları için şöyle buyurun;

En iyi kahvaltı mekanları

Dilerseniz kahvaltıya meşhur Sarıyer böreği ile başlayabilir, Sarıyer’i araba kiralama İstanbul kapsamında İstanbul araç kiralama seçeneklerini kullanarak etraflıca keşfe çıkabilirsiniz.

Güzel bir öğle yemeği için ise namı sınırları aşmış bir lezzet olan döneri öneriyoruz. İstanbul’un en iyi dönercileri içinden birini seçerek bu eskimeyen tadı yerinde keşfedin.

döner

En iyi dönerciler

Peki ya şöyle güzel kebaba ne dersiniz? İstanbul’un en iyi kebapçılarına bir göz atın.

kebap

En iyi kebapçılar

Ben fast food seviyorum diyorsanız da İstanbul’un hamburger konusunda oldukça zengin olduğunu söyleyelim. Lezzetli etlerle hazırlanan köfteleri ile İstanbul’un en iyi hamburgecilerine göz atabilirsiniz.

hamburger

En iyi hamburgerciler

Hamburger demişken meşhur ıslak hamburgeri es geçmek olmazdı. İstanbul’da en iyi ıslak hamburger yiyeceğiniz yeri açıklıyoruz!

Madem Beyoğlu’na kadar gittiniz bu tarihi semtte başka ne lezzetler var? Taksim’de ne yenir? gibi soruların cevabını da bu içerikte bir araya getirdik, araç kiralama İstanbul için Taksim araç kiralama yaparak dilediğinize gidebilir ve keşfedebilirsiniz, buyursunlar.

Kırmızı etten ziyade ben balık severim diyorsanız da taze balığın her zaman bulunduğu Silivri’de balık mekanlarını derledik. Denize nazır Silivri’de balık nerede yenir? sorusunun cevabı hemen aşağıda. Biraz uzak derseniz araba kiralama yaparak günübirlik gidebilir rahat rahat tadını çıkarabilirsiniz.

balık

En iyi balıkçılar

Yemeğin üzerine şöyle güzel bir tatlıya ne dersiniz? O halde gelin İstanbul’un en iyi cafelerine bir göz atalım.

tatlı

En iyi tatlıcılar

yolcu360 blog arama banner

İstanbul Seyahatiniz İçin Şimdi Aracınızı Kiralayın!

Siz de araç kiralama yaparak, bu güzel mekanları keşfetmeye ne dersiniz? İstanbul’u dilediğiniz araçla gezmek için şimdi Yolcu360’a girin ve en iyi araç kiralama fiyatlarını karşılaştırın.

kahve

Meşhur tatların dışında İstanbul’da güzel mekanlar da var. Semt semt gidilebilecek bazı mekanlar için de şu içeriklerimize göz atabilirsiniz:

İstanbul lezzetleri bir yana ülkemizin her bir yanında farklı tatlar ve efsane lezzetler bulunuyor. Son olarak Türkiye’de mutlaka gidilmesi gereken lezzet duraklarına göz atın!

Lahmacun

İstanbul’daki En İyi Lahmacuncular

İstanbul’da lahmacun yemeyi planlıyorsanız, sizin için hazırladığımız listeye mutlaka göz atın. Antep lahmacunlarından Urfa lahmacununa, en iyi lahmacun mekanları içeriğimizde sizi bekliyor.

Pizza

İstanbul’da nerede pizza yenir? En iyi İstanbul pizza mekanlarını sizin için yazdık.

Vegan

İstanbul’daki Vegan Restoranlar

İstanbul’da vegan menü çıkaran restoranları araştırdık. Vegan beslenme diyeti uyguluyorsanız, bu restoranlarda çok mutlu olacaksınız.

İstanbul lezzetlerini ve ülkemizin her köşesinde bulunan birbirinden güzel lezzeti sizler için listeledik. Sevdiklerinizle ağız tadıyla keşfetmeniz dileği ile, afiyet olsun! 🙂

İstanbul hakkında daha fazlası

Yorum ekle