Yolcu360 Blog
istanbul-etkinlik-takvimi-haziran-2
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > İstanbul Etkinlik Takvimi Haziran 2024

İstanbul Etkinlik Takvimi Haziran 2024

İstanbul etkinlik takvimi Haziran 2024, her zaman olduğu gibi bu ayda muhteşem aktivitelerle dopdolu. Eğlencenin ve sanatın bir arada yaşandığı kent, yılın her dönemi kültürel anlamda canlı dinamik ve yoğun etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Sanatın nabzını tutan bu büyüleyici metropol, yerli ve yabancı turneye çıkacak sanatçıların ilk durakları arasında yer alıyor.

Konserler, sergiler, festivaller ve daha birçok etkinlik, ziyaretçilerine ve şehrin sakinlerine sanatla yoğrulduğu fırsatlar sunuyor. İstanbul etkinlik takvimi Haziran, sanatseverlerden müzik tutkunlarına, tiyatro severlere kadar herkes için bir şeyler sunuyor. Sevdiğiniz sanatçıların canlı performansları izlemek ve tiyatro oyunlarınızda kendinizden bir şeyler bulabilmek için etkinlikler takip edebilirsiniz. Size rehber olmak için İstanbul Haziran etkinlikleri arasından seçtiklerimizle devam ediyoruz. 

Yolcu360 yola çıkacak herkesin yanında! Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu ve en ucuz uçak biletinin güvenilir adresi Yolcu360 ile dünyanın dünyanın dört bir yanına ucuz uçak bileti alabilir, 18o ülkede binlerce marka ve model arasından ideal aracınızı en uygun fiyatlarla kiralayabilirsiniz! İstanbul kiralık araç seçenekleri arasından dilediğiniz aracı en iyi fiyatla kiralayıp etkinlikler için yola çıkabilirsiniz!

İstanbul Konserleri Haziran 2024

istanbul-etkinlik-takvimi-haziran-.jpg

Türkiye’nin en büyük şehri olan İstanbul, Haziran ayında, müzikseverin ruhuna dokunan farklı türlerdeki konserleriyle dikkat çekiyor. Havaların iyice ısındığı bu dönemde, kentin birçok noktasındaki müzik sahneleri, etkinliklere ev sahipliği yapmak için kapılarını açıyor. İstanbul konser takvimi Haziran 2024, hem Asya hem de Avrupa yakasında yoğun bir programla hazır. Pop, rock, caz, klasik müzik, alternatif tarz gibi geniş yelpazeye sahip performanslar, İstanbul Haziran konserleri kapsamında müzikseverlerle buluşacak. Bu ay içinde programlanan konserler içinden, farklı tarzda ve öne çıkanlarından bazılarını sizin için derledik. Bu muhteşem müzik şölenleri arasından beğendikleriniz için takviminizi şimdiden ayarlayabilir, sevdiğiniz sanatçıların canlı performanslarına tanık olabilirsiniz.

  • Imany Konseri

Müziğinde genellikle soul, caz ve pop öğelerini birleştiren Imany, güçlü ve duygusal sesi ile İstanbul’a geliyor. Sanatçı, 2021 yılında çıkardığı Voodoo-Cello’nun Türkiye turnesi kapsamında hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yapı Kredi 80. Yıl Feelin’ Good Etkinlikleri içinde gerçekleşen konserde sanatçının popüler şarkılarını dinleme fırsatı bulabilirsiniz. 8 Çello sanatçısı ile muhteşem bir görsel şova tanık olacağınız gece için şimdiden biletlerinizi almanızı öneriyoruz. 

07 Haziran 2024, 21:00

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

595.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • Emre Altuğ – Dada Salon Kabarett Konseri

Okan Bayülgen’in sıradışı dekorasyonu ile dikkat çeken mekanı Dada Salon Kabarett’te Emre Altuğ sahne alacak. Şarkılarında romantik ve duygusal temaları işleyen sanatçı, aynı zamanda dinamik ritimler kullanıyor. Dünyanın her yerinden izler taşıyan mekanda, Emre Altuğ’un şarkılarıyla coşmak için şimdiden biletlerinizi alabilirsiniz.

07 Haziran – 28 Haziran 2024, 22:00

Dada Salon Kabarett

2500.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • Ajda Pekkan & Arkadaşları Konseri

Türk pop müziğinin süperstarı Ajda Pekkan, İstanbulluların yıllarca hafızalarından silemeyeceği bir performansa hazırlanıyor. Sanatçıya bu konserinde, Türk müziğinin tanınmış şarkıcıları eşlik edecek. Ajda Pekkan, büyük beğeni toplayan hit şarkılarını, sanatçı arkadaşları ile birlikte söyleyecek. Muhteşem düetleri dinleme fırsatı bulacağınız gecede sanatçıya,  Mabel Matiz, Cem Adrian, Mert Demir, Sıla, Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar Fuat, Işın Karaca eşlik edecek. Sanatçı ayrıca, Hande Yener, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Big Gang ile de şarkı söyleyecek. Ajda Pekkan’ın ikonik sahne duruşunu izlemek, duygusal anlar yaşamak, müziğinin büyüsüne kapılmak için bu fırsatı kaçırmayın.

12 Haziran 2024, 21:00

BJK Tüpraş Stadyumu  

Tribün & Saha İçi; 642.- TL’den başlayan fiyatlar

Loca Satışı; 9600.-TL’den başlayan fiyatlarla

  • İlyas Yalçıntaş Konseri

Türk pop müziğinin yumuşak sesi İlyas Yalçıntaş, “İncir” single’ı ile geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Sanatçının, “Rüzgarım Seninle Esse”, “Aşk Tohumu”, “Hiç Unutma” gibi birçok beğenilen şarkısını seslendireceği konseri kaçırmamanızı öneriyoruz. 

21 Haziran 2024, 22:00

Hayal Kahvesi Atakent

170.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • Deep Purple Konseri

Rock Roll müziğinin efsane grubu Deep Purple, klasikleşmiş şarkılarıyla şehrinizi coşturacak. Müziğin gelişimine önemli katkı sağlayan İngiliz grup bu konserinde, ‘’Smoke On The Water”, ‘’Highway Star’’ ‘’Burn”, ’’Child in Time’’, ‘’Soldier of Fortune”, ”Hurricane”, ”Perfect Strangers’’ gibi efsanevi şarkılarını söyleyecek. 

25 Haziran 2024, 18:00

KüçükÇiftlik Park

1980.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • Mert Demir Konseri

Müziğinde farklı tarzları bir araya getirme yeteneği ile Mert Demir, özellikle dijital platformda en çok dinlenen sanatçılar arasında bulunuyor. Söz yazarı, besteci, prodüktör ve aranjör olan sanatçı, birçok duyguya tercüman olan şarkı sözleri ve etkileyici sesiyle İstanbul konserine hazır. Ortadoğu ve Avrupa radyo müzik listelerinin üst sıraları zorlayan sanatçının konseri için yerinizi almanızı öneriyoruz. 

30 Haziran 2024, 19:00

KüçükÇiftlik Park

400.- TL’den başlayan fiyatlarla

İstanbul Tiyatroları Haziran 2023

istanbul-etkinlik-takvimi-haziran-1.jpg

İstanbul Haziran ayı tiyatro programı, kentin kültür yaşantısını daha bir renklendirecek bir dizi oyunla perdelerini açmaya hazırlanıyor. Tek kişilik gösterilerden klasiklere, yerel prodüksiyonlardan çağdaş yapıtlara kadar geniş yelpazede sunulan oyunlar, tiyatro severler için geniş seçenekler sunuyor. Havaların ısındığı bu ayda, kentin tiyatro sahnelerinde buram buram sanatın kokusunu duymak istiyorsanız, İstanbul tiyatro oyunları Haziran takvimini incelemelisiniz.  

  • Yaralarım Aşktandır Tiyatro Oyunu

Nazan Kesal’ın tek kişilik oyununda İranlı şair Furuğ Ferruhzad’ın isyankar sesini, duygularını en derinden hissedeceksiniz. Şairin, baskı altında yaşama cesareti ve direnişini derinden hissedeceğiniz oyunu kaçırmamanızı öneriyoruz. 

İstanbul Anadolu – 03 Haziran 2024, 20:30; Moda Sahnesi Büyük Salon; 300.- TL’den başlayan fiyatlarla

İstanbul Avrupa – 05 Haziran 2024, 20:30; Atlas 1948 Sineması; 350.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • Otelde Tiyatro Oyunu

Yeni bir hayat arayan güzel bir kadın ve vazgeçmiş bir yazar! Yönetmen koltuğunda Yıldırım Fikret Urağ’ın oturduğu oyunda, heyecanlı ve gizem dolu bir gece geçirebilirsiniz.

İstanbul Avrupa

07 Haziran 2024, 20:30 – Fişekhane Ana Sahne – 500.- TL’den başlayan fiyatlarla

08 Haziran 2024, 20:30 –  Mall Of İstanbul Biletinial Moi Sahne – 550.- TL’den başlayan fiyatlar

  • Büyük Aşıkların Sonuncusu Tiyatro Oyunu

Romantik komedi tarzındaki “Büyük Aşıkların Sonuncusu” oyununun yönetmen koltuğunda Zafer Kayaokay oturuyor. Evliliğin monotonluğundan sıkılan Barney Cashman, hayatına renk katmak için üç farklı kadınla randevulaşıyor. Beklenmedik sürprizlerle karşılaşan başarı iş adamının komik durumlarını keyifle izlemek için biletlerinizi şimdiden ayırtmanızı öneriyoruz. 

İstanbul Avrupa

06 Haziran 2024, 20:30

Fişekhane Ana Sahne

400.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • Aydınlıkevler Tiyatro Oyunu

Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan oyun, dar gelirli bir ailenin yokluğa karşı direncini anlatıyor. Küçük politik dokunuşlarla zenginleştirilen oyunu kaçırmamanızı öneriyoruz. 

İstanbul Avrupa

02 Haziran 2024, 20:00 – Maximum Uniq Açıkhava – 1100.-TL’den başlayan fiyatlarla

03 Haziran 2024, 21:00 – Maximum Uniq Açıkhava – 1100.-TL’den başlayan fiyatlarla

24 Haziran 2024, 21:00 – Maximum Uniq Açıkhava – 1100.-TL’den başlayan fiyatlarla

  • Bir Baba Hamlet Tiyatro Oyunu

Emrah Eren’in cesur ve komik yorumuyla sahneye taşınan “Bir Baba Hamlet” izleyenlerine keyifli bir deneyim sunuyor. Oynandığı süreçte sekiz ödül alan oyun, Shakespeare’in klasik eserine modern bir dokunuş yapıyor. Kalaslardan hazırlanan dekoru ve iki gözü kara oyuncusu ile “Bir Baba Hamlet” mutlaka izlenmesi gerekenler arasına girebilir.

İstanbul Avrupa

07 Haziran 2024, 20:30

Mall Of İstanbul Biletinial Moi Sahne

400.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • Sevgili Arsız Ölüm Dirmit

Latife Tekin’in romanından uyarlanan oyunun yönetmenliğini Hakan Emre Ünal yapıyor. Oyun, köyden kente göç eden bir ailenin, tek odalı bir evde tutunma çabasını konu alıyor. En küçük kız Dirmit’in anlatısı üzerinden izleyeceğiniz bu muhteşem oyunda, karakterin direnme gücüne tanık olacaksınız.

İstanbul Avrupa

09 Haziran 2024, 21:00

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

366,50 TL’den başlayan fiyatlarla

  • Kuşları Bile Vurdular Tiyatro Oyunu

Kübra Karatepe’nin yazdığı oyun, Boşnak bir kız çocuğunun Srebrenitsa Katliamı sırasında yaşadıklarını konu alıyor. Öğretmen bir annenin ve fırıncı babanın tek çocuğu Nadina’nın tek başına verdiği mücadeleye tanık olmak için acele etmenizi öneriyoruz. 

İstanbul Anadolu

22 Haziran Cumartesi, 20:30

Kadıköy Eylül Sahne

200 TL’den başlayan fiyatlarla

Haziran İstanbul etkinlik takvimi ile keyifli planlar yapabilirsiniz. İstanbul’da Haziran’da neler yapılır, baktıktan sonra kentin keyfini çıkarmak üzere yakınlarınızla veya kendi başınıza organize olabilirsiniz. İstanbul’da ulaşım için araç kullanmak isterseniz kiralık araç fiyatlarına da Yolcu360 rehberliğinde bakabilirsiniz. Hangi bölgede hangi araçlar hangi rent a car ofisinde daha uygun fiyatlarla sunuluyor hemen görebilirsiniz. 

Yorum ekle