Yolcu360 Blog
bursa-etkinlik-takvimi-eylul-2.jpg
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Bursa Etkinlik Takvimi Eylül 2023

Bursa Etkinlik Takvimi Eylül 2023

Bursa etkinlik takvimi Eylül ayında dopdolu. Eğlenceli konserler, sıradışı tiyatro gösterileri ile sizlerle. Eylül ayını dolu dolu geçirmek isteyenler listemize!

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Bursa Etkinlikleri ve Stand-Up’lar

bursa-etkinlik-takvimi-eylul-.jpg

Doğu Demirkol

Doğu Demirkol, son yıllarda tek kişilik gösterileri ile hayran kitlesini artırmaya devam ediyor. Sadece Türkiye’de değil üstelik Avrupa ve Amerika’nın farklı şehirlerinde gerçekleştirdiği tek kişilik gösterileri de tam gaz sürüyor. Kendi yaşamından ve bu topraklarda güldürü niteliği taşıyan her olaydan beslenen Doğu Demirkol, önümüzdeki günlerde Bursa etkinlikleri kapsamında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Tarih: 23 Eylül 2023

Saat: 20.30

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

Bursa Konserleri Eylül 

bursa-etkinlik-takvimi-eylul.jpg

  • Emre Aydın

“Git, gideceksen bekleme.” dedi nefretimizi dile getirdi; “Bu kez anladım. Kuru dallardan yapma bir köprüden geçiyorum.” dedi tedirginliğimizi ve üzüntümüzü dile getirdi. Genellikle aşk şarkıları ile tanıdığımız Emre Aydın, gençlik duygularımıza tercüman oldu. Eylül ayı etkinlikleri kapsamında Bursa’da sevenleri ile bir araya geliyor. Tüm gece içinizdeki yüklü duyguları gökyüzüne haykırmak isterseniz sizleri bekliyoruz.

Tarih: 1 Eylül 2023

Saat: 21.00

Yer:  Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Sertab Erener

2003 yılı Eurovision’u hatırlarsınız. Sertab Erener’in “Everyway That I Can” şarkısı ile birinciliği kazanmamızın ardından nasıl da sevinmiştik. Bizleri her daim gururlandıran, göğsümüzü kabartan güzel sanatçı en güzel şarkılarını hayranları ile söylemek için sabırsızlanıyor. Pop müziğin eskimeyen sesi Sertab Erener’in konserini kaçırmak istemiyorsanız biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 2 Eylül 2023

Saat: 21.00

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Doksanlar Diskosu

Türkçe pop müziğin en beğenilen şarkıları ile eğlenceli bir gece geçirmeye ne dersiniz? Cevabınız “Evet”se sizleri Doksanlar Diskosu’na davet ediyoruz. Doksanlar Diskosu’nda, o döneme özgü müziğin ritmine kapılıp, arkadaşlarınızla eğlenceli anılar biriktireceksiniz. Aynı zamanda dansçıların nostaljik gösterilerinin de tadını çıkarabilirsiniz. Dans müziğinin enerjisini artırırken, dans pistinde keyifli bir deneyim yaşayacaksınız. 

Tarih: 2 Eylül 2023

Saat: 21.00

Yer: Hayal Kahvesi Bursa

  • Dedublüman

Özellikle klarnet performansı ile akıllarımıza kazınan Dedublüman grubu İstanbullu hayranları ile buluşuyor. “Gamzedeyim Deva Bulmam”, “Belki”, “Fikrimin İnce Gülü” gibi unutulmaz parçaları seslendirmeye geliyor. Gecenize duygusal bir kapanış yapmak isterseniz Dedublüman konserlerini sizlere tavsiye ediyoruz.

Tarih: 5 Eylül 2023

Saat: 21.00

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Seksendört

Türkçe rock müziğin önemli isimlerinden Seksendört grubunu gençlik yıllarından bu yana hatırlarız. Önümüzdeki günlerde ise Bursa konserleri Ağustos ayında sahneye çıkıyor. En sevilen şarkılarını hayranları ile seslendirmeye geliyor. Siz de gençlik yıllarınıza keyifli bir yolculuk yapmak isterseniz Seksendört konserini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Biletlerinizi şimdiden almanızda fayda var.

Tarih: 8 Eylül 2023

Saat: 21.00

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Simge

Son yıllarda “Aşkın Olayım” şarkısı ile müzik listelerinde üst sıralardaki yerini koruyor. Başarılı sanatçı Simge, büyüleyici sesi ile Bursa konserlerinde sahneye çıkıyor. Özgürce şarkılarına eşlik ederek, keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 9 Eylül 2023

Saat: 21.00

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • MaNga

Uluslararası ödüllü bir proje olan An Epic Symphony, ülkemizin en ünlü rock gruplarından biri olan Manga’yı ağırlıyor. Üstelik Night Flight Symphony Orchestra & Choirs eşliğinde sahneye çıkıyor. Gençliğimizin eskimeyen Manga şarkılarını birlikte seslendirmek için biletinizi hemen alın.

Tarih: 10 Eylül 2023

Saat: 21.00

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Levent Yüksel

“Fırtınam felaketim hasretim!” diyerek gönülleri fetheden, “Seyret perişan halimi bende akşam olmakta.” sözü ile bizleri hüzünlendiren Levent Yüksel Bursa’ya geliyor. Türk müziğine yön veren, kusursuz söz yazarı sanatçının yıllar geçmesine rağmen eserleri hala dillerde söylenegeliyor. Biletlerinizi şimdiden almanızda fayda var.

Tarih: 20 Eylül 2023

Saat: 21.00

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Candan Erçetin

90’lı yıllardan günümüze eskimeyen sesi ile Candan Erçetin, Bursa konserleri kapsamında sevenleri ile buluşuyor. Pop müziğinin unutulmaz isimleri arasındaki yerini koruyan değerli ses, en sevilen şarkılarını hayranları ile seslendiriyor. Bizleri bir yandan keyiflendirirken bir yandan da hüzünlendiren parçaları ile tıpkı ilk günkü heyecanını koruyor. 

Tarih: 22 Eylül 2023

Saat: 21.00

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Edis

“Martılar” şarkısı ile müzik listelerini alt üst eden Edis, Pop müziğin prensi Bursalı sevenleri ile buluşuyor. Birbirinden keyifli dans koreografileri ve hız kesmeyen performansı ile Edis, harika bir gece yaşatmaya geliyor.

Tarih: 29 Eylül 2023

Saat: 21.30

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Yıldız Tilbe

“Güzel elbiseleri giyip, kuşanalım.” Yıldız Tilbe konserine gidelim. 😀 Önümüzdeki günlerde hayranları ile buluşacak olan Yıldız Tilbe konserine sizler de davetlisiniz. Pop müziğin deli dolu kadını Yıldız Tilbe’nin duygu yüklü şarkılarına eşlik etmek isteyenleri bekliyoruz.

Tarih: 30 Eylül 2023

Saat: 21.30

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Ayna

7’den 70’e herkesin severek dinlediği efsanevi grup Ayna, Bursa’ya geliyor. “Akdenizliyiz” şarkısı ile tatillerin vazgeçilmezi, “Severek Ayrılanlar” şarkısı ile bizleri hüzünlendiren grup Ayna. Dinlediğimiz her şarkısında bizleri geçmişe götürmeyi başaran, kalplerimizi sıcacık yapan grup Ayna sizleri bekliyor. 

Tarih: 26 Eylül 2023

Saat: 20.30 

Yer: BAOB Sahne

Bursa Tiyatroları Eylül

bursa-etkinlik-takvimi-eylul-.jpg

  • Ölün Bizi Ayırana Dek

Hakan Yılmaz’ın yönettiği Ölün Bizi Ayırana Dek, tiyatro severlerle buluşuyor. Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, PUCCA’nın konsepti ile sahneye aktarılıyor. Murat Dişli, Alper Atalan, Zeki Enes Akkan ve Ebru Cündübeyoğlu’nun yazdığı tiyatro oyunuyla 4 yıldır kapalı gişe oynayan Ölün Bizi Ayırana Dek yeniden sahnelere dönüyor. Boşanmak üzere olan bir çiftin evde bir ceset bulmasıyla gelişen olayların anlatıldığı oyun, Türkiye turnesiyle sahnelerde sizleri bekliyor. Bursa etkinlik takvimi Eylül ayında sahneye çıkıyor.. Bu heyecan verici oyunu kaçırmanızı istemeyiz.

Tarih: 2 Eylül 2023

Saat: 20.30

Yer: BAOB Sahne

  • Amadeus

Dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecilerinden Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesinin ele alındığı, Peter Shaffer imzası taşıyan Amadeus sizlerle. Usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu tiyatroseverlerle buluşuyor. Başrollerinde ise güçlü isimler Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer yer alıyor. Nitekim Wolfgang Amadeus Mozart’ı Tansu Biçer canlandırıyor. Toplam 70 kişilik dev kadrosuyla adından sıkça söz ettiren muhteşem bir eser. Haziran ayında da Amadeus, Bursalı tiyatro severler ile buluşmaya devam ediyor.

Tarih: 7 Eylül 2023

Saat: 21.00 

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Piraye

Nazım Hikmet’in en büyük ilham kaynağı, ölümsüz aşkım dediği “Piraye” Bursalı seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Türk edebiyatımızın en büyük şairi Nazım Hikmet’in yıllar boyunca Piraye’ye gönderdiği yüzlerce mektubun sırrı açığa çıkıyor. Bu mektuplar sayesinde aşkını, kavgasını, hasretini en saf haliyle Piraye’ye ulaştırıyor. Nitekim Nazım’ın zorlu tutsaklık yılları sırasında hayata tutunmasını sağlayan tek şey onun aşkı. Usta şairimiz Nazım Hikmet’in yüreğinde ilmek ilmek dokuduğu bütün mektuplar, adeta onun iç dünyasına yapılan bir yolculuk. Sizler de bu yolculuğa bizzat tanık olmak istiyorsanız Piraye oyununu sakın kaçırmayın.

Tarih: 16 Eylül 2023

Saat: 17.00

Yer: Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesi

Yorum ekle