Yolcu360 Blog
antalya-aquapark-1-3.jpg

Antalya’daki En Güzel 5 Aquapark

Antalya aquapark ‘larını keşfetmeye hazır mısınız? Aquaparklar, giderek daha fazla zenginleşen eğlenceli oyun alanları ile hem yetişkin hem de çocuklar için harika alanlar. Su parkları; çocuklara yaz tatili hediyesi, sevgililere eğlence dolu bir macera, arkadaşlara keyifli bir gün, yetişkinlere stres atma seçeneği sunuyorlar. Plajı olan havuzlar, oyun alanı sunan çocuk havuzları, onlarca farklı tasarımda kaydırak, su oyuncakları, köpük partileri, gösteriler ve eğlenceli yiyecek ya da içeceklerle aquaparklar yazın olmazsa olmazları. Antalya aquapark konusunda çok etkileyici seçeneklere sahip. Antalya’daki aquapark’lar ile keyif dolu bir hafta sonu ya da tatil günü planlayabilirsiniz. 

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Antalya Aquapark ‘lar Listesi

Gözde tatil beldelerinden biri olan Antalya’da birçok otel ve konaklama alanı bulunur. Yaz tatilini geçirmek için Antalya’nın doğal güzelliklerini ve yaz eğlence alanlarını tercih edebilirsiniz. Bu eğlence alanları arasında aquaparklar bulunur. Antalya’da yer alan aquaparklar geniş alan üzerinde kurulan kaydırak ve havuz çeşitliliği sunan su parkları. Bunaltıcı sıcaktan kurtulmak için ferahlatıcı su parklarını tercih edebilirsiniz. Gençler için eğlencenin doruklarını sunan etkinlere sahip parklar bulunur. Çocuklar için özel aktiviteler sunan su parklarını tercih edebilirsiniz. Ailelerin güvenle gidebileceği parklar bulunduğu gibi gençlerin arkadaşlarıyla çılgın yaz aktiviteleri gerçekleştirebileceği aquaparklara gidebilirsiniz. Antalya’ya tatil yapmaya gelen turistlerin su parkı eğlencelerine katılabileceği birçok tesis bulunur. Antalya’da bulunan en iyi aquaparkları sizin için listeledik. 

Waterhill Park

antalya-aquapark-.jpg

Konyaaltı Korulu’ndaki su parkı, çok çeşitte kaydırak ve havuz var. Çocuklar için tasarlanan havuzların derinliği ve genişliği çocukların yüzmesi için güvenli. Aynı zamanda çocuklar için farklı kaydıraklar bulunur. Güvenlik önlemleri maksimum seviyede geliştirilen çocuk etkinlik alanlarında cankurtaran ve eğitmenler yer alır. Çocuk havuzları ve kaydırakları ile birlikte yetişkinler için havuzlar ve kaydırak seçenekleri bulunur. Jakuzi ve farklı derinlikleri olan yetişkin havuzları keyifli. Waterhill Park’ta çeşitli aktiviteler ve partilere katılabilirsiniz. Köpük partileri, şelale ve yağmur dansı gibi etkinlikler sunar. Waterhill Park su parkında Aqua Tower var. Black Hole kaydırağa sahip su parkında Cave Bar bulunur. Cave Pool’da aquaparkta bulunan eğlence alanlarından biri. Freefall ve Giant Slide bulunur. Eğlence alanlarıyla yaz aktiviteleri içerisinde unutulmazlar arasında yer alır. Hill Restaurant Waterhill içerisinde bulunan yeme içme alanlarından biri. Lezzetli yemekleri ile gün boyunca kahvaltıdan akşam yemeğine kadar tüm tatları deneyimleyebilirsiniz. Gençler için sunulan eğlenceler arasında rafting, tsunami ve twister sunulur. Dinamik aktiviteleriyle tatilinizi renklendirir. 

Waterhill Park ulaşım ve adres bilgilerine su parkının internet sitesinden erişebilirsiniz. Ayrıca Waterhill Park ücret bilgisi edinebilirsiniz. Restoran menüsü ve ücretlerini değerlendirebilirsiniz. 

Aqua Atlantis

antalya-aquapark-1

Aqua Atlantis Aquapark 45 bin metrekare alan üzerinde kurulmuş olan bir aquapark. Muratpaşa’daki  su parkı ulaşımı kolay merkezi bir lokasyona sahip. Çocuklar , gençler ve yetişkinler için havuzlar ve kaydıraklar sunar. Antalya’da tatil yapanlar için günübirlik eğlenceli aktiviteler sunan bir su parkı. Antalya günübirlik aquapark arayışında tercih edebilirsiniz. 

Park, özellikle çocuklar için sunulan kaydırak seçenekleri yaz tatilinde mutlu eden bir sürpriz. Su parkında 9 adet büyük kaydırak var. Farklı formlarda 11 adet kaydırak bulunur. 450 metrekarelik yüzme havuzuyla misafirler için geniş alan sunar. Damla havuzu bulunan aquaparkta su futbolu ve şelaleler var. Hazine adası bulunur. Her yaştan çocuk için eğlencenin doruklarını yaşatan etkinlik alanları var. Antalyada’da tatil yapanlar için günü birlik keyifli ve farklı aktiviteler için Aqua Atlantis değerlendirilebilir. Aquapark’ın giriş ücretleri ve içerisinde bulunan kafelerin ücretleri hakkında bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Aqua Atlantis Muratpaşa bölgesinde geniş alana kurulu ve misafirlere özel anlar yaşatan bir su parkı. 

Delphin Imperial Hotel Aquapark

antalya-aquapark-2

Delphin Imperial Hotel’ın sahip olduğu eğlence alanları arasında aquapark yer alır. Hijyenik ve güvenli koşullarda tatil eğlenceleri sunan Delphin Imperial Aquapark misafirler için havuz ve kaydırak seçeneklerine sahip. Rutin bir şekilde havuz temizliği yapılan su parkında kaydıraklar da dezenfekte edilir. Yetişkinler ve çocuklar birçok farklı kaydırak ve havuz bulunur. Yetişkinler için sunulan yüzme ekipmanları ile zevkli vakit geçirebilirsiniz. 1.60 metre derinlikli havuz bulunur. 900 metrekare alana kurulan havuzlar güvenli. Özellikle çocuklar için yüksek güvenlik önlemleri var. Animatörlerin çocuklar için hazırladığı etkinlikler çocukların tatilin tadını çıkarmasını sağlar. Delphin Imperial Hotel Antalyana’nın Kemerağzı bölgesinde yer alır. Özel araçla ulaşım gerçekleştirilebilir. Otelin servis hizmetleri var. Otelin web sitesinde iletişim bilgilerini öğrenebilirsiniz. Aquapark giriş ücretleri ve içerisindeki yeme içme alanlarının menüleri hakkında bilgi almak için ilgililerle iletişime geçebilirsiniz. Aksu Kemerağzı bölgesinde geniş alana yayılmış bir tesis. Gençler, çocuklar ve yetişkinlere hitap eder.  

Wet’n Wild Aquapark

antalya-aquapark-3

Kemerağzı’ndaki ve tatil eğlencesini farklı boyutlara çıkaran su parklarından biri Wet’n Wild Aquapark. Tesisteki kaydırak seçenekleri her yaştan misafire hitap eder. Black Hole ve Body Slide bu kaydırak çeşitleri arasında. Multi Slide ve Bumerang kaydırakları bulunur. Aquaparkta yer alan kaydıraklardan biri de kamikaze. Büyük havuz ve çocuk havuzu seçenekleri sunar. Wet’n Wild Aquapark’ta çocuklar ve yetişkinler için birçok aktivite bulunur. Tema Park çocuklar için yazın tadını çıkarmalarını sağlayan etkinlikler sunar. Şovlar ve çeşitli gösterilerle kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Aquaparkta hobi bahçesi var. Macera parkı ve yağmur parkına sahip. Kovboy kasabası çocukları farklı dünyalara götürüyor. Çocuk kulübünde yaz tatilinin en eğlenceli anlarını yaşayabilirsiniz. Spa-Wellness hizmeti ile yetişkinler için dinlenme ve rahatlama deneyimleri sunar. Su parkı özel araçla erişim gerçekleştirilebilecek bir bölgede yer alır. Giriş ücretleri ve tesis içindeki diğer hizmetlerin güncel fiyatlarını öğrenmek için tesisin işletmesiyle iletişime geçebilirsiniz. 

Park Aqua

antalya-aquapark-4

Antalya’nın Kundu Oteller bölgesindeki su parkı Park Aqua, tatile gelen misafirlerin günübirlik olarak değerlendirebileceği eğlenceler sunar. Antalyalılar ve turistler için tatilin en can alıcı aktiviteleri bu aquaparkta yaşanabilir. Birbirinden keyifli su kaydırakları ve havuzlar çocuklar için güvenlik önlemleriyle donatılmış durumda. Ailecek su parkı keyfi yaşamak için uygun bir tesis. İçerisinde yeme içme alanları var. Gün boyunca kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Sıcaktan bunaldıysanız, konakladığınız mekanlardan sıkıldıysanız ve çocuksu bir eğlence arıyorsanız Park Aqua doğru yer. Gençler için hazırlanan havalı partilerde havuzda dans ederek eğlenebilirsiniz. Tesis etkinlikleri her yaş grubuna hitap eden seçenekler sunar. Kundu Oteller Bölgesi’nde yer alan su parkına ulaşım oldukça kolay. Otellerin yoğunlaştığı bir bölgede yer alması sebebiyle ulaşım için birçok araç mevcut. Güncel fiyat bilgileri ve içeride sunulan hizmetler gibi bilgiler için su parkı ile iletişime geçebilirsiniz. İnternet sitesinden kurallar ve sunulan diğer hizmetler hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Aquapark’a Giderken Ne Giyilir?

Aquaparka giderken havuzda giyeceğiniz mayo, bikini ve deniz şortunu kıyafetlerinizin içine giyebilirsiniz. Soyunma odaları bulunan su parklarında da yüzme kıyafetlerini giymek mümkün. Mayoyu kıyafetlerin içine giymek oldukça pratik. Kadınlar için mayo ve bikini üzerine giyilecek yazlık tek parça bir elbise kurtarıcı olur. Erkekler deniz şortlarının üzerine tişört giyerek gelebilir. Çocukların üzerini değiştirmek için de soyunma kabinlerinden yararlanabilirsiniz. Bebekler için mutlaka mayo bez kullanımı önerilir. 

Aquaparka Giderken Nasıl Çanta Hazırlamalıyız?

Aquaparkta vakit geçirirken ihtiyaç duyabileceğiniz eşyaların olduğu bir çanta hazırlamak faydalı. Plaj çantası, sırt çantası, spor çantası ve küçük el seyahat çantalarını kullanabilirsiniz. Aquaparka en uygun çanta çeşitleri kadınlar için modaya işaret eden plaj çantaları. Erkekler için sırt çantaları ve spor çantaları kullanışlı. Aquaparkta ihtiyaç duyulabilecek eşyaları çantaya yerleştirebilirsiniz. Su parkına giderken çantada bulunması gerekenler;

  • Güneş gözlüğü gözleri güneşten korumak için bulundurmanız gerekenler arasında. 
  • Şapka yüz ve başı güneş ışınları ve güneş çarpmasına karşı korur. 
  • Güneş koruyucular, yüz ve vücut için ayrı ürünler tercih edebilirsiniz. 
  • Yanık kremleri, olası güneş yanıkları için yanınıza alabilirsiniz. 
  • Terlik, havuz kenarında giymek için uygun patikler de kayanızı önler.  
  • Havlu, kurulanmak için mutlaka getirmek gerekir. 
  • Poşetler, ıslak kıyafetlerin ve havluların konulması için getirebilirsiniz. 
  • Yedek kıyafet. Çocuklar için de yetişkinler için de yedek kıyafet getirmek gerekir. Dönüş yolculuğunda üzerinizi değiştirebilirsiniz. 
  • Yüzme ekipmanları ve çocuklar için kolluk gibi güvenlik sağlayıcı ürünler. Tüm bu gereçlerin çantada bulundurulması olası ihtiyaçların karşılanmasını sağlar. 

Doğum Günü Hediyesi Olarak Aquapark Keyfi 🙂 

Çocuklara doğum günü hediyesi almak ve her yıl hediye fikri için araştırma yapmak, bazen çok zorlayıcı olabiliyor. Özellikle de her türden oyuncağı zaten almışsanız ve aslında bu eşya edinme döngüsünden hoşlanmıyorsanız. Aslında çocuklar için en değerli hediye biriktirdikleri güzel anılar. Onlara kocaman bir günlük eğlence hediye etmek ve bu sırada onunla birlikte çılgınlar gibi eğlenerek tüm stresinizi parkın sularına bırakmak kulağa nasıl geliyor? Yaz aylarında doğan çocuklara hediye olarak şehrinizdeki bir aquapark’ta eğlence dolu bir gün hediye edebilirsiniz. Konforlu ve kolay bir ulaşım için araca ihtiyaç duyarsanız Yolcu360 araç kiralama fiyatlarına bakabilirsiniz. 

Yorum ekle