Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Ankara Etkinlik Takvimi Ekim 2023

Ankara Etkinlik Takvimi Ekim 2023

Ankara etkinlik takvimi Ekim ayı listesi ile sizlerleyiz. Ekim ayına özel festivallerden, stand up gösterilerine keyifli bir ay sizleri bekliyor.

Ankara Stand-Up ve Workshop’lar Ekim

ankara-etkinlik-takvimi.jpg

  • Doğu Demirkol

Doğu Demirkol, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Stand up gösterisini kapalı gişe oynayan “Ahlat Ağacı”, “Ölümlü Dünya”, “Bayi Toplantısı” filmlerindeki başarılı performansı ile göz dolduran Doğu Demirkol, hayranlarını şimdi de kahkahaya boğmaya geliyor. Ayrıca “Doğu” dizisinin ilk sezonunun çekimlerini tamamlayan komedyen başarılı bir yolda ilerlemeye devam ediyor. Türkiye, Avrupa ve Amerika’da ve dünyanın farklı şehirlerinde gerçekleştirdiği tek kişilik gösterisinde kendi yaşamından olayları bambaşka bir üslupla yorumlayarak aktaran Doğu Demirkol, Ankara etkinlikleri listemizin ilk sırasında yerini alıyor. 

Tarih: 1 Ekim 2023

Saat: 20.30

Yer: MEB Şura Salonu

  • Masterpiece Ankara Heykel

Sanat, müzik ve keyfin bir arada olduğu Masterpiece etkinlikleri, Ekim ayında da sizlerle buluşmaya devam ediyor. Keyifli bir ortamda güzel müzikler eşliğinde sonunda kendinizi bile şaşırtacak heykeller yapma fırsatı sunuyor. Üstelik heykel sanatına dair deneyim sahibi olmanıza gerek yok. Hatta daha önce hiç heykel yapmayanların bu etkinlikten çok daha keyif alacağını söyleyebiliriz. Heykeltıraşlarımızın adım adım yönlendirmeleri ile sonunda evinize, ofisinize götürebileceğiniz, arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz size ait bir heykeliniz olacak.

Tarih: 4 Ekim 2023

Saat: 19.00

Yer: Masterpiece Ankara

  • Oktoberfest

Her yıl Ekim ayının vazgeçilmez festivali şehrinize geliyor. Oktoberfest bu yıl Ankaralılar ile buluşuyor. Bize sorarsanız bu eğlenceli etkinlik için takviminizi şimdiden planlayın.

Tarih: 7 Ekim 2023

Saat: 15.00

Yer: Ankara CerModern

  • Ankara Stand Up Gecesi

Ankaralı en komik 6 stand up sanatçısı sizlere kahkaha dolu bir akşam yaşatmaya geliyor. Komedyenler listesinde Mc & Berna Tuğçe Çil, Salih Tıraş, Şirincan Çakıroğlu, Berkecan Kuyucular, Mehmetcan Şahingeri ve Furkan Bozdağ yer alıyor.

Tarih: 8 Ekim 2023

Saat: 19.00

Yer: Göksu Parkı Açıkhava Tiyatrosu

  • Mesut Süre

Mesut Süre ile İlişki Testi çiftlerin tanışma hikayelerinden, kıskançlık krizlerine; eski sevgililerinden, aileleriyle olan ilişkilerine kadar toplumsal alanda kurdukları ilişkileri ele alan bir program. Mesut Süre’nin eğlenceli yöneticiliği ile süregelen bir talk show. Ankara etkinlik takvimi Ekim 2023 planınızda mutlaka yer alması gereken bir etkinlik. 

Tarih: 21 Ekim 2023

Saat: 20.30

Yer: Çankaya Sahne & Kulis Sanat

Ankara Konserleri Ekim

ankara-etkinlik-takvimi-ekim-1

  • Yıldız Tilbe

Şarkısında da söylediği gibi güzel elbiseleri giyip, kuşanıp güzel bir konsere ne dersiniz? Yıldız Tilbe’nin bitmek bilmeyen enerjisi ile Ekim ayını karşılıyoruz. Ankara konserleri kapsamında en eğlenceli konserin Yıldız Tilbe konseri olacağına eminiz. Şimdiden biletlerinizi almanızı öneriyoruz.

Tarih: 6 Ekim 2023

Saat: 21.30

Yer: Congresium Ankara

  • Seksendört

Türkçe rock müziğin önemli isimlerinden Seksendört grubu Ankara konserleri Ekim ayında sahneye çıkıyor. En sevilen şarkılarını hayranları ile seslendirmeye geliyor. Siz de Seksendört konserini kaçırmamak istiyorsanız biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 14 Ekim 2023

Saat: 21.30

Yer: Milyon Performance Hall Ankara

  • Ezginin Günlüğü

Yılların eskitemediği grup Ezginin Günlüğü. “Ebruli”, “Eksik Bir Şey” şarkıları ile her dönemin gözdesi. Ankaralı sevenleri ile buluşuyor. Siz de bu unutulmaz gecenin bir parçası olmak istiyorsanız biletlerini bir an önce almayı unutmayın.

Tarih: 17 Ekim 2023

Saat: 20.30

Yer: MEB Şura Salonu

  • Mor ve Ötesi

Müziğin altın çocukları Mor ve Ötesi. İsyanımızı, öfkemizi, sevgimizi şarkıları ile ifade edebildiğimiz etkileyici grup. Gençliğimizin vazgeçilmez grubu Mor ve Ötesi “Bir Derdim Var”, “Oyunbozan” şarkıları başta olmak üzere daha pek çok unutulmaz ezgisine bağır çağır eşlik etmek isterseniz sizi bu konsere davet ediyoruz. 

Tarih: 21 Ekim 2023

Saat: 21.00

Yer: Armada AVM Açıkhava

  • Edis

“Martılar” şarkısı ile müzik listelerini alt üst eden Edis, Pop müziğin prensi İstanbullu sevenleri ile buluşuyor. Birbirinden keyifli dans kareografileri ve hız kesmeyen performansı ile Edis unutulmaz bir gece yaşatmaya geliyor.

Tarih: 21 Ekim 2023

Saat: 21.30

Yer: Congresium Ankara

  • Dolu Kadehi Ters Tut

Son yıllarda adından sıkça söz ettiren genç müzik gruplarından biri olan Dolu Kadehi Ters Tut, Ankaralı sevenleri ile buluşuyor. İlk albümleri “Polonya’nın Başı Belada” ile 2015 sonuna doğru tanıştığımız grup, asıl çıkışını 2016 yılında elde ediyor. İlk stüdyo albümleri “Dünyanın En İyi Albümü”nü 2017’de, “Karanlık” albümlerini ise 2019’da yayınladılar. Önümüzdeki günlerde Ankara konserleri kapsamında sahne almayı planlayan Dolu Kadehi Ters Tut biletlerinizi şimdiden almanızda fayda var.

Tarih: 22 Ekim 2023

Saat: 21.00

Yer: Armada AVM Açıkhava

  • Ayna

7’den 70’e herkesin severek dinlediği efsanevi grup Ayna, Ankara’ya geliyor. “Akdenizliyiz” şarkısı ile tatillerin vazgeçilmezi, “Severek Ayrılanlar” şarkısı ile bizleri hüzünlendiren grup Ayna. Dinlediğimiz her şarkısında bizleri geçmişe götürmeyi başaran, kalplerimizi sıcacık yapan grup Ayna sizleri bekliyor. 

Tarih: 28 Ekim 2023

Saat: 21.00

Yer: Jolly Joker Ankara

Ankara Tiyatroları Ekim

ankara-etkinlik-takvimi-ekim

  • Bir Delinin Hatıra Defteri

Yaşadıklarıyla baş etmeye çalışan bir adamın hatıra defterinde yazanları konu alan Bir Delinin Hatıra Defteri,  Erdal Beşikçioğlu’nun muhteşem performansıyla izleyici ile buluşuyor. Aslına bakarsanız bu hikaye bir delinin değil, adım adım deliliğe giden yaşadığı gerçeklerle baş edemeyen bir adamın hatıra defteri. Ankara tiyatroları Ekim ayı kapsamında sahneye çıkıyor.

Tarih: 3 Ekim 2023

Saat: 21.00

Yer: Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatrosu

  • Freud’un İnsanları

Ankara etkinliklerinden belki de en dikkat çekici olanı diyebiliriz. Sigmund Freud’un Psikoseksüel Gelişim Teorisi’ni mizahi yaklaşımla ele alan tiyatro epey ilgi çekici. Mizah ve bilimin buluştuğu oyunda insanın gelişim evreleri irdeleniyor. Hayatın gerilimi ve keyfini merkeze alarak bir gelişim teorisi tasarlayan ünlü psikobilimci Freud, aslına bakarsanız tüm gerçeklikleri gözler önüne seriyor. Freud’un İnsanları sizi hem güldürecek hem de düşündürecek. İç karmaşası ile yüzleşen insanın takıntılarını kabulleniş sürecinin mizahi bir şekilde ele alınması olarak gözler önüne seriliyor.

Tarih: 5 Ekim 2023

Saat: 20.00

Yer: MEB Şura Salonu

  • Bir Baba Hamlet

Shakespeare’nin ölümsüz eseri Hamlet’i hepiniz bilirsiniz. Yüzyıllara meydan okuyan, tüm dünyayı etkisi altına almayı başaran kusursuz eser. Fakat Bir Baba Hamlet oyunu bambaşka. Sıradışı ve akıl almaz bir yanı var. Hatta oyunu şöyle tarif ediyorlar: “Beş asır devirmiş, tarihte kim bilir kaç kişinin derisinin altına işlemiş, ruhunu beslemiş Hamlet’i kalbinize gömün. Eli yüzü düzgün, başı sonu belli, dört başı mamur, babalar gibi bir temsili de aklınızdan bile geçirmeyin. Çünkü tüm bu safsatadan ortaya sadece Bir Baba Hamlet çıkıyor.” Şimdiden heyecanlandırdı değil mi sizleri de? Ankara etkinlik takvimi Ekim listenize eklemeye ne dersiniz? Biletlerinizi de almayı sakın unutmayın.

Tarih: 10 Ekim 2023

Saat: 20.00

Yer: Göksu Parkı Açıkhava Tiyatrosu

  • Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım

Daha önce başka illerde de sahnelenen Fırat Tanış’ın hikayesi “Gelin Tanış Olalım” Ekim ayı Ankara etkinlikleri içerisinde yer alıyor. Türkülerin, deyişlerin eşlik ettiği benzersiz bir seyirlik sizleri karşılıyor. Olağanüstü bir performans olan Gelin Tanış Olalım; Cem Erdost İleri, Mehmet Taylan Ünal, Sitar Sertaç Şanlı ve Mesut Ulusan da enstrümanları ile Fırat Tanış’ın hikayesine eşlik ediyor. Bu büyüleyici hikayeye ortak olmak istiyorsanız şimdiden yerinizi ayırmalısınız. 

Tarih: 19 Ekim 2023

Saat: 20.00

Yer: MEB Şura Salonu

  • Korkuyu Beklerken

Korkularından başka silahı olmayan bir adamın, silahları parçalanana kadar mücadele ettiği bir kavga. Bu kavgada anlatılanlar için, aslında bir başka tutunamayanın hikayesidir diyebiliriz. Oğuz Atay’ın ölümsüz eseri olan Korkuyu Beklerken tiyatro severler ile buluşuyor. Ankara tiyatroları Ekim ayı listenize mutlaka eklemeniz gereken bir etkinlik önerisi.

Tarih: 20 Ekim 2023

Saat: 20.00

Yer: Çankaya Sahne & Kulis Sanat

Ankara’da Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Ankara araç kiralama seçeneklerinde birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Yorum ekle