Yolcu360 Blog
Euro NCAP'ten 5 Yıldızlı Hyundai Nexo
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Hyundai 2025 Yılına Kadar 44 Yeni Elektrikli Model Tanıtmış Olacak!

Hyundai 2025 Yılına Kadar 44 Yeni Elektrikli Model Tanıtmış Olacak!

Geçtiğimiz aylarda Hyundai’den bir açıklama geldi. Yeni hedefler ve projeler paralelinde Hyundai 2025 yılına kadar 44 yeni elektrikli modeli piyasaya süreceğini açıkladı. Böylece Hyundai, geniş elektrikli model seçeneği sunan markalardan biri olacak. Yani markanın gözü gelecekte… yıl daha fazla satış adedi yakalıyor. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Hyundai marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

Hyundai 2025 Yılına Kadar 44 Yeni Elektrikli Modeli

Global olarak yıllık 1,6 milyon adetlik satış hacmine ulaşmayı hedefleyen Hyundai markası, Kore’de otonom sürüş özelliğine sahip ve kesinlikle sürücüsüz taksilerle de epey dikkat çekti.

Hyundai’nin Robo Taksi adı verilen proje ile bu sürücüsüz taksiler 2020 yılında piyasaya çıkmış olacak. Söz konusu Robo Taksi projesi ile Hyundai bu alanda net bir ihtiyaç karşılama çabasında. Güvenli seyahat…

2019 yılı boyunca 13 yeni modelin lansmanını yapmayı sürdürecek olan Hyundai markası, önceliğinin Amerika ve Çin pazarı hedefleri olduğunu açıklıyor.

Açıklamaya göre Hyundai Ar-Ge’sinde ekonomik sürüşe odaklanan ve 400km’den uzun menzil sunan modeller için çalışmalar sürüyor. Markanın elektrikli SUV segmentine dominant olma isteği de var.

Detaylı 2021 Hyundai Tucson Özellikleri yazısı için tıklayınız.

Kiralık Hyundai

Hyundai kiralık araç seçenekleri için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde fiyat araştırması yapabilirsiniz. yolcu360.com üzerinden belirli bir lokasyon için ve araç kiralayacağınız tarih belliyse tarih aralığı için arama yapabilirsiniz. Bu arama sonucunda ilgili bölgede farklı rent a car firmalarının müsait araçları listelenecektir. Araçların hangi rent a car firmasından kiralık olduğu, markası- modeli, kiralama bedeli, şanzıman-yakıt- km bilgisi de bulunur. Böylece belirli bir bölgedeki en uygun kiralık Hyundai modelini hızlıca görüntüleyebilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle