Yolcu360 Blog
ankara-aquapark-0 (1)
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Ankara’daki En Güzel 5 Aquapark 

Ankara’daki En Güzel 5 Aquapark 

Ankara aquapark ‘ları arasında en iyisi hangisi diye araştırma yapıyorsanız, büyük bir ihtimalle arkadaşlarınızla ya da ailenizle eğlenceli bir aktivite planınız var. Ankara aquapark’ları için birden fazla seçenekle karşılaşabilirsiniz. Denizi yoksa da açık ve kapalı havuz seçenekleri ya da çok eğlenceli su parkları olan başkentte eğlenceli bir hafta sonu veya izin günü planlayabilirsiniz. Ankara su parkları için liste arıyorsanız onu da sizin için biz, yaptık. 

Gerçek Eğlence İçin Su Parkı İyi Fikir!

Yaz aylarında vakit geçirmek üzere tercih edilen aktiviteler arasında su parkları, çoluk çocuk keyif için birebir. Aquapark ziyareti, günübirlik aktivite seçenekleri içerisinde yoğun eğlence vaad eder. Keyifli vakit geçirmek, yaz sıcağında ferahlamak ve tatilin tadını çıkarmak için yaşadığınız şehirdeki su parklarını değerlendirebilirsiniz. Su parkları yetişkinler ve çocuklar için yüzme etkinliğini eğlenceli boyutlara taşıyan bir sistem sunar. Su kaydırakları, çeşitli yüzme havuzları ve atlama tahtalarına sahip aquaparklar aileler için tam bir etkinlik alanı. Çocukların yaz tatillerini renklendiren kaydırak seçenekleri ile eğlence garanti. Kalabalık ve grup aktiviteleri için de bu alanlar tercih edilebilir. 

Ankara Aquapark Listesi

Ankara’da birbirinden eğlenceli çeşitli aquaparklar var. Kuru havası ve yakıcı güneşiyle bilinen Ankara’da ferahlamak için ulaşımı kolay, temiz, güvenilir ve eğlenceli su parkları var. Denize kıyısı olmayan Ankara’da yaz geçirmek için su parkları ve havuzları tercih edebilirsiniz. Çalışanlar için keyifli ve enerjik bir haftasonu kaçamağı olabilir. Çalışan anne babaların çocuklarını yaz tatilinin tadını çıkarmak için aquaparklara götürebilir. Ankarada tercih edilebilecek en güzel aquaparklar geniş havuz ve kaydırak seçeneklerine sahip olanlar. Ankara’da bulunan aquaparklar arasında özellikle çocuklar için mutlu edici aktiviteler sunanlar bulunur. Yaz tatilinde çocuklarınızı arkadaşları ve sevdikleriyle birlikte hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Gençler için düzenlenen su parkı partilerinde unutulmaz bir gün geçirebilirsiniz. Su parkı olarak işletilen aquaparkların yanı sıra otel aquaparkları da sundukları hizmetlerle öne çıkar. Servis, yeme içme, kafe hizmetleri, cankurtaran ve temizlik gibi hizmetleri ile yazın tadını çıkarabilirsiniz. Ankara’da bulunan en iyi aquaparklar ;

  • AnkTalya Aquapark 

ankara-aquapark

AnkTalya Aquapark sunduğu eğlence ve hizmetlerle Ankara’da yaz ve güneşin tadını çıkarmak için ideal bir su parkı. Plaj tadı veren mimarisi sayesinde AnkTalya Aquapark’ta kendinizi bir tatil beldesinde hissedebilirsiniz. Ankara’da ve çevre illerde yaşayanlar için dinlendirici alanlar sunar. Çalışanlar ve uzun süreli izin alamayanlar için şehir içinde ulaşımı rahat bir eğlence ve dinlenme alanı. Geniş kapasiteli bir Aquapark. Misafirler için şezlong ve şemsiyeler sunar. Bu sayede havuz başında rahat edebilirsiniz. Güneşten koruyan şemsiyeleri sayesinde güneşlenmek istemeyenler gölgede kalabilir. Öğlen saat 12 ve öğleden sonra saat iki arasında güneşin zararlı ışınlarından korunmak için gölgede kalabilirsiniz. Farklı derinliklere sahip havuzları var. Çocuklar için uygun havuzu mevcut. Birçok çeşitte kaydırağa sahip bir su parkı.

AnkTalya Aquapark çocuk ve yetişkinler için farklı alanlara sahip. Bu su parkında bulunan şelale alanında dinlenmek ve huzur bulmak için ideal ortam sunulur. Su parkına kolay ulaşım gerçekleştirebilirsiniz. Batıkent’te yer alan Aquapark Turgut Özal Mahallesinde. Merkezi bir alanda yer alan su parkı misafirleri için servis hizmeti sunar. İlk servis saati sabah 10’da. Batıkent Gimsa durağından binebilirsiniz. Her saat başında servis kalkar. AnkTalya Aquapark’tan kalkan son servis ise 17.50’de kalkar. Su parkı sabah saat 10.00’dan akşam saat 19.00’a kadar açık. 

AnkTalya Aquapark, tüm gün boyunca tatil tadında vakit geçirmek isteyenler için yedi saatlik bir eğlence sunar. Kadınlara özel günleri de var. 2023 yazında salı ve cuma günleri kadınlar günü olarak belirlenmiş. Yüksek güvenlik önlemlerine sahip tesiste girişte verilen bileklikler sayesinde soyunma odaları ve dolapları kullanabilirsiniz. AnkTalya Aquapark içerisinde gerçekleştirilen alışverişler de bileklik sistemiyle yapılır. Daha detaylı bilgiler için tesisin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

AnkTalya Aquapark kişi başı ücret bilgilerini web sitesinden öğrenebilirsiniz. İletişim numaraları ve konum bilgilerine ulaşabilirsiniz. Güvenli, hijyenik ve eğlenceli günübirlik tatiller için Ankara AnkTalya Aquapark’ı tercih edebilirsiniz.

  • Kartaltepe Aquapark

ankara-aquapark-

Ankara’da merkezi bir bölgede yer alan su parklarından biri de Kartaltepe Aquapark. Havuz ve kaydırakları ile gençlere hitap eden su parkı arkadaşlarınızla vakit geçirmek için keyifli aktiviteler sunar. Su kaydıraklarından havuza düşmek yaz sıcağında ferahlamak için eğlenceli bir etkinlik. Arkadaşlarınızla birlikte tesisin sunduğu imkanlardan yararlanabilirsiniz. Kartaltepe Aquapark’ta köpük partileri ve yaz konserlerini takip edebilirsiniz. Tesisin etkinlik takvimine göz atarak en yakın zamanda gerçekleşecek etkinliğe gidebilirsiniz. Ankara’da günübirlik bir tatil için çeşitli eğlenceleri bir gün içerisine sığdırabilirsiniz. Kartaltepe su parkında dinlenmek ve eğlenmek aynı anda mümkün.  

Ankara Kartaltepe Aquapark adresi de kolay. Ovacık Mahallesinde yer alan tesis 695. Sokakta. Keçiören’de merkezi bir konuma sahip. Aquapark misafirlerinin rahat ulaşımı için servis hizmeti sunar. Hafta içi Kızılay, Pursaklar ve Forum AVM güzergahından servis hizmeti sağlanır. Hafta sonu servis güzergahı ise Kızılay, Ankamall, Pursaklar, Forum AVM. Su parkında kadınlara özel günlerde yalnızca kadın misafirler için hizmet verilir. Salı ve Cuma günleri kadınlar günü. Bununla birlikte Kartaltepe Aquapark kadınlar matinesi de var. Sınırsız eğlence sunan Kartaltepe su parkında sunulan eğlenceler hafta sonları ve iş çıkışlarında kısa tatiller sunar. 

Tesisin sunduğu hizmetler ve Kartaltepe Aquapark ücret bilgileri için resmi iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. Ayrıca bu şekilde tesis içerisinde yer alan kafe ve restoranlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Kartaltepe Aquapark, Ankara’da su kaydırakları olan tesis arayışında arkadaşlarınız ve ailenizle dinlenmek ve eğlenmek için değerlendirebileceğiniz bir tesis. 

  • Aqua Apple Garden Aquapark

ankara-aquapark-1

En merkezi semtlerden birinde konumlanan Ankara su parklarından biri de Aqua Apple Garden Aquapark. Çayyolu’nda yer alan tesis, Dodurga Mahallesinde. Yenimahalle ilçesindeki aquapark 600 metrekare alanda kurulu. Su kaydırakları ve havuzları ile yetişkinler ve çocuklar için eğlence alanlarına sahip. Güvenli ve temiz bir su eğlence alanı. Tesis içerisinde yer alan en derin havuz 1.65 metre.  Aqua Apple Garden su parkı içerisinde restoranlar ve kafeler bulunur. Sabah 9.30 ve akşam 18.30 saatleri arasında açık. Gün boyunca tesisin sunduğu etkinliklerle eğlenebilirsiniz. Bir günlük tatil yapmak için geniş alan içerisinde birçok aktivite sunar.

Ailece vakit geçirmek için memnun edici hizmetler sunar. Serpme kahvaltı ve lezzetli yemekleriyle tüm gün Aqua Apple Garden’da vakit geçirebilirsiniz. Doğal bir mimariye sahip su parkı ağaçlar ve çimenler içerisinde çocuklar için oyun alanları ile tercih edilir. Aqua Apple Garden Aquapark’ın Instagram hesabından ulaşım, servis ve ücret bilgilerine erişebilirsiniz. Direkt olarak tesis önünden geçen otobüs numaraları ise 596 ve 598. Çayyolun’da yer alan su parkı ulaşımı kolay bir alanda olduğu için hafta içi ve hafta sonu gidebileceğiniz bir eğlence merkezi. 

  • Ankara Büyük Anadolu Otel Aquapark

ankara-aquapark-2

Ankara’daki en geniş alana kurulan Aquapark kaydırak ve havuz çeşitliliğiyle misafirleri için sınırsız etkinlik sunar. Anadolu Otel Esenboğa’da tatil köyü standartlarında bir alan. Ankaralılar ve çevre illerden gelen misafirler için keyifli hafta sonu tatilleri için tercih edilebilir. Yalnızca su parkına giriş yapılabilir. Ankara Büyük Anadolu Otel Aquapart içerisinde restoranlar bulunur. Sevdiklerinizle havuz keyfi yaşayabilirsiniz. Kaydıraklarla eğlenebilirsiniz. Lezzetli yemekler sunan restoran ve kafelerinde sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Şezlong ve şemsiye hizmeti sunan Anadolu Otel Aquapark farklı derinliklerdeki havuzlarıyla çocuklar ve yetişkinlere hitap eder. Aquapark ve otelin diğer hizmetleri hakkında bilgi almak için otelin web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sunulan hizmetler ve ücretler hakkında bilgi alabilirsiniz. Adres ve ulaşım bilgilerine de web sitesi ve telefon numarası ile ulaşabilirsiniz. Yaz mevsiminde Ankara’da kısa, eğlenceli ve dinlendirici bir tatil yapmak için ideal bir mekan. 

  • Olympic Park Hotel İncek Aquapark

ankara-aquapark-3

Gölbaşı’ndaki Olympic Park Hotel İncek su parkı ailecek havuz ve keyfini eğlenceli boyutlarda yaşamayı sağlar. Su parkının içerisinde çocuklar için birçok su kaydırağı çeşidi bulunur. Yetişkinler için de havuz ve su kaydıraklarına sahip olan aquaparkta arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz. Müzik ve ferahlatıcı içecek seçenekleriyle misafirlerin kendilerini plajda hissetmesini sağlar. Cankurtaran görevlileri bulunur. Çocuklar için güvenli yüzme etkinlikleri sunar.

Olympic Park Hotel İncek Aquapark Gölbaşı’nın Kızılcaşar semtinde yer alır. İncek Bulvarı’ında bulunan su parkına giden otobüsler 175 numaralı ve 193 numaralı otobüsler. Bununla birlikte aquaparka gitmek için 301 numaralı otobüsleri kullanabilirsiniz. Tesis geliş servisleri hafta içi 10.30 ve 12.30 kalkar. Dönüş servisleri ise 17.00 ve 18.00 saatlerinde kalkar. Servis hizmeti misafirlerin rahatça ulaşmasını mümkün kılar. Kızılay Kumrular Sokak ve Ümitköy Galeria önünden kalkan servisler ulaşımı kolaylaştırır. Tesisin sunduğu hizmetleri detaylı bir şekilde öğrenmek için iletişim numarasından ilgililere ulaşabilirsiniz. 

Aquapark’a Giderken Yanınıza Almanız Gerekenler

ankara-aquapark-4.jpg

Yazı Ankara’da geçirenlerin kısa ve günübirlik tatil deneyimlerini keyifli kılan aquaparklar gerçekten çok rahatlatıcı alternatifler. Sıcaktan bunalanlar için su parkları mental ve fiziksel açıdan dinlenme imkanı sunabilir. Böyle bir plan yaparken yanınıza almanız gerekenler için de bir liste yaptık. Aquapark etkinliklerinde ihtiyaç duyacağınız gereçleri unutmazsanız çok daha keyifli bir gün geçirebilirsiniz. 

  • Şık ve Rahat  Mayo, Bikini ve Deniz Şortları 

Havuz keyfi için mayo, deniz şortu ve bikini seçimi yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla gideceğiniz aquapark partileri için şık mayolar, bikiniler ve deniz şortları seçmek önemli. Bununla birlikte çocuklar için de uygun yüzme giysilerinin alınması gerekli. Bebekler için mayo bez gibi ürünleri tercih edebilirsiniz. Tercihinize ve yaşa göre alacağınız havuz giysileri ile suyun tadını çıkarabilirsiniz. 

  • Güneşten Korunarak Bronzlaşın!

Güneşten korunmak için şapka, hem çocuklar hem de yetişkinler için mutlaka bulunması gerekenler arasında. Hasır şapkaların kadın aksesuarları içinde çok trend olduğunu da ekleyelim. Ayrıca hem kadın hem erkek hem de çocuklar için balıkçı şapkaları, kap tipi modeller ya da bandana tercih edilebilir. Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için güneş koruyucular önemli gereçler arasında. Yüz için uygun güneş koruyucular alabilirsiniz. Vücut için üretilen ayrı içeriğe sahip +50 faktör güneş koruyucu edinmek faydalı. Olası güneş yanığı oluşumu için yanık kremi bulundurmakta fayda var. Özellikle çocukların cildine uygun güneş kremlerini yanınıza alabilirsiniz. 

  • Plaj Çantasında Neler Var?

Havuz eğlenceleri ve yüzmeden sonra kurulanmak için plaj havlusu gerekenler arasında. Pareo gibi mayo ve bikini üzerine giyilebilecek giysiler de oldukça kullanışlı. Plaj çantası alarak tüm gereçleri tek bir çanta içerisinde taşıyabilirsiniz. Gözleri güneşten korumak için güneş gözlüğü önemli. Plaj terliği de çantada bulunması gerekenler arasında. Plaj çantası içerisinde bulunması gerekenler arasında ıslak kıyafet, mayo ve havlular için poşet yer alır. Havuz sonrasında giyinmek üzere ve anı fotoğrafları için şık yaz kombinleri de oluşturabilirsiniz. 

  • Yüzmeyi Keyifli Kılan Ürünler

Yüzme ekipmanları sunan aquaparklar olduğu gibi bu ekipmanları bulundurmayan tesisler de olabilir. Önceden su parkı ile iletişime geçerek şnorkel, gözlük, kolluk ve havuz yatağı gibi ekipmanları sunup sunamadıklarını öğrenebilirsiniz. Duruma göre bu ekipmanları yanınıza alabilirsiniz. 

Kısa, dinlendirici ve eğlenceli aquapark kaçamak tatilleri yazın tadını çıkarmayı sağlar. Güzel bir plan yaparak sevdiklerinizle unutulmaz bir Ankara yazı geçirebilirsiniz. Kalabalık bir Aquapark planı için araca ihtiyacınız olabilir. Bu durumda yolcu360.com üzerinden bütçenize ve ihtiyacınıza uygun bir araç kiralayabilirsiniz. Araç kiralama fiyatları ve araçların özellikleri ya da uygunlukları için pratik bir biçimde bilgi alabilir, kolayca karar verebilirsiniz. 

 

Yorum ekle