Yolcu360 Blog
Lada 2019

4X4 Araç Kiralama Fiyatları 

4×4 araç kiralama fiyatları nasıl? Uygun fiyata 4X4 kiralama nasıl yapılır? Dört çarpı dört kiralamak için en iyi fiyatı nereden alabiliriz. 4 çeker araç kiralama ve kiralık SUV fiyatları için en avantajlı çözümlere ulaşmak üzere birkaç önerimiz var…

Özellikle kış aylarında yapılan seyahatlerde arazi aracı kiralama çok tercih ediliyor. Kiralık 4×4 pikap veya kiralık 4×4 arazi araçları bu dönemde çok fazla aranıyor. Peki 4×4 araç kiralama fiyatları nasıl?

4X4 Araç Kiralama

4×4 kiralama ile sürüş keyfini zirvede yaşayabilirsiniz. Peki, kiralık 4×4 fiyatları nasıl? 4×4 araç kiralama fiyatları için yolcu360.com ile hızlı bir araştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com sistemi ile istediğiniz bölgede uygun 4 çeker araç kiralama yapabilirsiniz. 

yolcu360.com, online araç kiralama platformudur. Ancak rent a car firmalarının online araç kiralama modüllerinden farklı olarak birden fazla rent a car firmasının verilerini paylaşır. Tek web sayfası üzerinden birden fazla rent a car firmasının müsait araçlarını görüntüleyebilir ve fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Rent a car alanında fiyat karşılaştırmak yani 4×4 kiralama fiyatlarını karşılaştırmak gibi seçeneklerle en avantajlı çözümü hangi firmanın ve hangi ofisin verdiğini görebilirsiniz. 

4X4 Araç Kiralama Fiyatları

Doğa ile içe içe yerleri sevenler veya macera seyahatini sevenler için arazi aracı kiralama çok iyi bir tercih oluyor. Kiralık 4×4 pikap veya kiralık 4×4 arazi araçları kiralamak istiyorsanız Yolcu360.com veya Mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Yolcu360’ta çok sayıda 4×4 araç kiralama şirketi bulunur. Bu sayede hem çok sayıda hem de uygun fiyata 4×4 araç kiralama yapabilirsiniz.

Yolcu360.com Sistemi Nasıl İşliyor?

yolcu360.com ana sayfasına girin ve rezervasyon modülüne araç kiralamak istediğiniz lokasyonu yazın. Eğer kiralık SUV veya kiralık jeep arayışınızın olduğu tarih aralığı belliyse tarih kısmını da doldurun. Şimdi, karşınıza bir liste çıkacak. Bu listede ilgili bölgedeki kiralık araçlar ait oldukları rent a car firması bilgisi, araç marka – model bilgisi, yakıt tüketim şekli, şanzıman tipi gibi verilerle listelenir. Bu liste üzerinden 4×4 şeklinde bir filtreleme yapabilirsiniz. Bundan sonra da örneğin Trabzon havalimanında 12- 17 haziran 2019 tarihlerinde farklı rent a car firmalarında müsait olan 4X4 araçları görüntülüyor olmalısınız. Bu listedeki 4 çeker kiralık araçların fiyatlarına bakarak seçim yapabilirsiniz. 

yolcu360.com ile kredi kartına 9 taksitle SUV kiralama yapabilirsiniz. Planlarınız değişirse yolcu360.com müşteri hizmetlerini arayarak koşulsuz iptal hakkınızı kullanabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle