Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Urla Plajları | Yaz Tatili İçin En Güzel Urla Plajları

Urla Plajları | Yaz Tatili İçin En Güzel Urla Plajları

İzmir‘in güzel mi güzel, şirin mi şirin bir ilçesi olan Urla’yı daha önce gezmiş miydiniz? Eğer Urla’yı daha önce ziyaret etme şansı bulamadıysanız bu sene yaz tatili için araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak yola çıkmaya ne dersiniz? Size küçük ama önemli bir tavsiye verelim. Yola çıkmadan önce Urla gezilecek yerler için bir liste yapın. Tabi bu arada listenizin en can alıcı kısmı yaz tatili için en güzel Urla plajları olmalı. Çünkü güzel bir kumsalda güneşlenmeyi ve tertemiz bir denizde yüzmeyi kim istemez? 🙂 Bizde Yolcu360 ekibi olarak sizler için Urla’da nerede denize girmeli diye merak ettik ve Urla plajları yazısını hazırladık. 🙂

Urla Plajları

  • Altınköy Plajı

Urla’ya gittiğinizde hem denize yakın olup hem de kamp yapmak istiyorsanız Altınkoy tam sizlik. Burada aradığınız her şey var. Hem bakir bir alan hem de tesis de var. Dolayısıyla, biraz daha doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyenleri mutlu edecek bir yer. 🙂

Altınköy Plajı nerede? Yağcılar, Altınköy Küme, Urla.

  • Deniz Yıldızı Plajı

Samimi ve sıcak bir işletmeye ait burası. Plaj tercihi konusunda hem konforlu olsun hem de sakin bir yer olsun istiyorsanız burayı tercih edebilirsiniz. Özellikle çocuklu bir aileyseniz burası sizin için ideal. Çünkü genellikle aileler tarafından tercih edilen bir plaj. Siz güneşlenirken çocuğunuzda diğer çocuklarla birlikte kumdan kale yaparak güzel bir vakit geçirebilir.

Deniz Yıldızı Plajı nerede? Demircili Köyü, Urla.

  • Demircili Plajı

Dalgalı denizde mi yüzmek istersiniz, dalgasız denizde mi? İşte her iki fırsatı da sizinle buluşturan bir plaj burası. Nasıl mı? Burası aslında iki yarımadanın boyu. Dolayısıyla da iki tane koy var. Turkuaz rengindeki su ise o kadar güzel ki… Ne kadar anlatsak az kalır. Aynı zamanda burada kampta yapabiliyorsunuz. Urla kamp yerleri arasında plaja yakın olmak isterseniz burası seçenekleriniz arasında yer alabilir.

Demircili Plajı nerede? Demircili, Urla.

İzmir Koyları yazısı için tıklayınız.

Urla’da Nerede Denize Girmeli?

  • Melengeç Beach

Küçük ve sevimli bir işletme burası. Şezlong ve şemsiye kiralama olanakları mevcut. Bir de bunların yanı sıra isterseniz minderde oturabilirsiniz. Genellikle aileler tarafından tercih ediliyor. Plajın en güzel yanı ise üç tarafının yeşil olması ve bu rengin mavi ile buluşması. Özellikle yaz tatilinizi daha sakin geçirmek istiyorsanız sizin için oldukça ideal bir yer. 🙂

Melengeç Beach nerede? Demircili Köyü, Urla.

  • Çeşmealtı Plajı Mavi Beach

Buraya aynı zamanda Mavi plajda deniyor. Biraz daha merkeze yakın bir yerde denize girmek istiyorsanız, Çeşmealtı plajını tercih edebilirsiniz. Hafif taşlık bir kumsalı olsa da kesinlikle burada yüzmek çok keyifli. Ama buranın en ilgi çekici kısmını henüz söylemedik. Denizin rengi bildiğiniz buz mavisi ve tertemiz. 🙂

Çeşmealtı Plajı Mavi Palj nerede? Güvendik, Urla.

  • Urla Kum Plajı

Burası bir nevi belediye plajı diyebiliriz. Hemen derinleşmeyen bir denize sahip. Şezlong ve semsiye kiralama imkanı da mevcut. Plaj girişinde markette bulunuyor. Bu açıdan avantajlı bir yer.

Urla Kum Plajı nerede? Atatürk Mahallesi, Urla.

İzmir Urla araç kiralama seçenekleri için tıklayınız.

Urla’ya Nasıl Gidilir?

İstanbul Urla arası kaç km? İki lokasyon arası mesafe 520 kilometre olup, İstanbul araç kiralama seçeneklerine göz atarak, O-5 üzerinden üzerinden 5 saat 1 dakikada Urla’ya varılabilir. Özellikle Urla’da gezilecek yerler için plan yapanlar için araç kiralama ideal bir seçenek.

Ankara Urla arası kaç km? Ankara ve Urla arasındaki mesafe 637 kilometre. Ankara’dan Urla için yola çıkanlar, Ankara araç kiralama fırsatlarına göz atabilir ve D300/E96 üzerinden 7 saat 49 dakika içerisinde bu güzel ilçeye ulaşabilirler.

Antalya Urla arası kaç km? Yaz tatili için Antalya’dan Urla gezi rehberi kapsamında yola çıkmak isteyenler, Antalya araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak E87 üzerinden 5 saat 53 dakika içerisinde Urla’ya ulaşabilirler. Antalya ve Urla arası ise yaklaşık 488 kilometre.

Çeşme Urla arası kaç km? Çeşme ve Urla arası İzmir-Çeşme Otoyolu/O-32/E881 üzerinden 53,9 kilometre. Çeşme araç kiralama seçeneklerini inceleyerek 35 dakikada Urla’ya gidilebilir.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Urla arası kaç km? Havalimanı ve Urla arası E881 üzerinden 46,3 kilometre. İzmir’e uçakla geldikten sonra Urla’ya araba kiralayarak gitmek isteyenler, İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama seçeneklerine bakabilirler.

Yorum ekle