Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > Yolcu360 ile Kafam Rahat / Yolcu360 misafirleri deneyimlerini anlatıyor

Yolcu360 ile Kafam Rahat / Yolcu360 misafirleri deneyimlerini anlatıyor

Türkiye’nin en büyük ve en kolay araç kiralama platformu olan Yolcu360, ofisinde konuk ettiği misafirlerinin deneyimlerini takipçileri ile paylaşıyor. Rent a car sektörüne yön veren Yolcu360 misafirlerinin geri bildirimlerini düzenli aralıklarla yayınlayarak hizmet kalitesine şeffaflık getiriyor. Misafirlerimizden Ozan Özgür Arıcan Yolcu360’tan araba kiralama ayrıcalığını yaşayanlardan. “Yolcu360 ile kafam rahat” diye özetliyor. Konuşmanın devamını dinleyebilir ve okuyabilirsiniz.

“Merhaba ben Ozan Özgür Arıcan, film setlerine malzeme kiralayan bir firmada kiralama müdürüyüm, 26 yaşındayım. Kendimi bildim bileli de araba kiralıyorum.

Genelde şehir dışı tatillerinde veya işle ilgili şehir dışı seyahatlerimde kullanıyorum. Ağırlıklı tatil ve iş için kiralıyorum diyebilirim. Ağırlıklı kısa dönem kiralama yapıyorum, ama sık yapıyorum. İstanbul’da şirket aracım olduğu için kısa dönem kiralamalar yapıyorum. 

Yolcu360 ile Turkcell Platinium ile tanıştım. Onlarla yaptığınız anlaşmadan sonra sizi tanıdım yaklaşık 1,5 sene oldu Yolcu360’ı kullanıyorum. O gün bugündür de başka bir arayüz kullanmadım araç kiralama konusunda. Yolcu360’ın farkı, araba kiralama konusunda aradığım her şeyi toplu bir ekranda görebiliyor olmak. Birkaç farklı firmanın depozito seçenekleri, araç yakıt seçenekleri, km sınırı seçenekleri gibi bilgileri tek ekranda sadece scroll yaparak başka hiçbir şeye tıklamadan görüyor olmak, fiyatların birbirine oranlarını kıyaslayabilmek beni en çok cezbeden yönü oluyor. Yani firma firma gezip tek tek a, b, c firması bakmaktansa hem Turkcell’le olan anlaşmanız hem de firmaların aldığı yorum ve yıldızlar bütün ihtiyacım olan bilgilerin tek ekranda karşılanması benim Yolcu360 arayüzünü kullanmamda en büyük sebep.

Yolcu360’ta araba kiraladığımda kafam rahat. Herhangi bir şey başıma geldiğiniz arkamda birilerinin olduğunu biliyorum. Araba kiralamak basit bir şey değil insanlara hayati sonuçları olabilecek bir şey kiralıyorsunuz ve bunda da bozulacak kaza yapabilecek bir şey kiralarken arkanızda aracı bir firma olsun istersiniz. Başıma bir şey geldiğinde Yolcu360’ı arıyor olmak güzel.”

Yorum ekle