Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > Yolcu360 ile araç kiralamak kolay / Yolcu360 misafirleri deneyimlerini anlatıyor

Yolcu360 ile araç kiralamak kolay / Yolcu360 misafirleri deneyimlerini anlatıyor

Türkiye’nin en büyük araç kiralama platformu olan Yolcu360, ofisinde konuk ettiği misafirlerinin deneyimlerini takipçileri ile paylaşıyor. Rent a car sektörüne yön veren Yolcu360 misafirlerinin geri bildirimlerini düzenli aralıklarla yayınlayarak hizmet kalitesine şeffaflık getiriyor. CK Yapı sahibi Celal Kırcı da Yolcu360’tan araba kiralama ayrıcalığını yaşayanlardan. Bakın deneyimlerini kendi ağzından nasıl anlatıyor…

“Ben Celal Kırcı. İthal mutfak sektöründe çalışıyorum. 1994’te kurduğum bir şirketim var. 3 seneden beri araç kiralıyorum. Daha iyi fiyat bulabileceğime inandığım sistemleri zorlarım. Yolcu360 ile bir çok arabayı bulabiliyorum. Yani birer birer boğuşmaktansa bir çok şirketi aynı anda bulabiliyorum. Tabii ki farklı fiyatlar var ancak aralarından bana uygun olanını seçiyorum, bu bence çok iyi bir sistem.

Ben Yolcu360’tan fiyat aldığım zaman, rent a car kuruluşlarından herhangi birine gittiğimde aldığım fiyat çok farklı oluyor. Yolcu360 araç kiralama sektörünün toptancısı gibi. Bu işin toptanını yapıyor. Kredi kartına 9 taksite bölünebilmesi de güzel bir şey bence, ben kullanıyorum. Bir de bu dönemde araba almak fahiş fiyatlara çıktı. KDV’nin ÖTV’si, ÖTV’nin artı KDV’si gibi vergiler var. Bayağı büyük fiyatlarla uğraşıyor insanlar. Yolcu360 gibi bir sistemle daha ekonomik fiyatlara farklı arabalar kullanabiliyorsunuz.

Yolcu360 ile araç kiralamak bence kolay. Telefonla işi bitiriyorsunuz. Aracı teslim almak da çok uzun bir süreç yaşatmıyor. 15 dakikada falan aracınızı teslim alıyorsunuz, ondan sonra biniyorsunuz vergisine vs. karışmadığınız bir aracınız oluyor. Yolcu360 bence çok güzel bir özgürlük.”

Yorum ekle