Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni Volvo S60 İncelemesi | Yeni Volvo S60 Özellikleri

Yeni Volvo S60 İncelemesi | Yeni Volvo S60 Özellikleri

2020 Volvo S60 hakkında bilgi arıyorsanız, buraya buyrun! Yeni Volvo S60 incelemesi ile bu konfor ve dayanıklılık ustası otomobili değerlendiriyoruz. Bakalım; Çin malı Volvo S60 nasıl? Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Volvo marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Yeni VOLVO S60 İncelemesi

İsveçli otomotivin sevilen bir sedan modeli Volvo S60 Çin´de üretildi.  2019 Volvo S60, yenilenen tasarımlarıyla dünyada ilk kez  Avustralya’da yapılan bir etkinlikte tanıtıldı. 2019 yılının 2. çeyreğine yetiştirilmesi planlandı. O dönemde otomobil hakkında birçok söylenti de gündeme gelmişti. 

Kaynak: https://www.volvocars.com/

Bilindiği üzere yıllarca Volvo markası, en sağlam arabaları üretmekle ünlenmişti. Bu konuda gerçekten de marka, ilk sıralardaydı ve testlere göre de kullanıcı yorumlarına göre de başarısı oldukça yüksekti. Düşük ölümlü kaza oranı ile dünyanın en iyi otomobil markası seçilmişti. Firmanın uzun vadeli bir aracı olarak görünen Volvo S60 ise en çok tutulan modellerinden biri oldu. Türkiye pazarına yeni S60 henüz gelmedi. Türkiye´ye geç gelmesinin sebebi ise ABD de üretilmesinden kaynaklanıyor. Markanın yeni bir strateji üretmesiyle beraber Volvo S60 artık Türkiye pazarına da sunulacak. İlk teslimatların ise şubat ayında olması planlanıyor.

Volvo’ya Yeni Model : Volvo Elektrikli SUV yazısı için tıklayınız.

Yeni Volvo S60 Özellikleri Hakkında

Kaynak: https://www.volvocars.com/

Öncelikle Volvo S60 modelinin dizel versiyonu yok. Tahmin edeceğiniz üzere bunda Avrupa emisyon kısıtlamalarının payı var elbette. Dizel seçeneği olmayan, ilk Volvo modeli olması da önemli bir detay. Volvo S60´ın iki farklı hibrit versiyonu var. Bundan da anlaşılacağı üzere firma elektrikli otomobil üretimine oldukça önem veriyor.

  • T8 motoru performans açısından bize en yüksek düzeyi sunuyor. Yenilenen süspansiyonu, tekeri ve freni de belirgin özelliklerinden. T8 motorunda 0 dan 100 e ulaşmak için 4.9 saniye yeterli oluyor. 
  • T8 motorun yükseltilmiş spor bir modeli olan Polestar da ise bu süre 4.7 saniye. 
  • T8 Twin Engine teknolojisi kullanılan modelinde 415 beygir gücü üretiliyor. 
  • T6 Twin Engine teknolojisi kullanılan modelinde ise 340 beygir gücü üretiliyor ve dört tekerden çekiş imkanı sunuyor. 
  • T5 ise 250 beygir güç üretiyor. 

Volvo V60 Cross Country Fiyatı ve Özellikleri için tıklayınız.

Volvo S60 ile Volvo XC90 Benzerlikleri Dikkat Çekiyor!

Farklı özellikleri ile dikkat çeken Volvo S60 modeli, aynı zamanda Volvo XC90 ile benzer özellikler taşıyor. Bunlar kokpit tasarımı ve güvenlik sistemleridir. Otomatik çarpışma frenleme sistemi olan City Safety özelliğiyle şehir içinde araç kullanımını oldukça kolaylaştırıyor. Opsiyonel Pilot Assist özelliğiyle ise dönüşlerde büyük bir kolaylık sağlıyor. Tasarım özelliklerine baktığımızda ise Volvo S90 ve Volvo V60 ile benzer özellikler gösteriyor.

Kaynak: https://www.volvocars.com/

Özellikle Volvo S90 a benzeyen modelde farklı tasarım olarak sportif bir görünüm mevcut. Volvo S60 modeli diğer modeller olan V60, XC60, 90 serisiyle aynı güvenlik teknolojisini ve aynı zamanda aynı bilgi eğlence sistemini paylaşıyor. 

City Safety sistemi olan otomatik fren desteğiyle sürücüyü olası çarpmalardan koruyor.  City Safety´nin yayaları, bisikletlileri ve büyük hayvanları algılayabilen bir sistemi mevcut ve bunun piyasada tek sistem olduğu biliniyor. Bu özellik olası çarpmaları da hafifletiyor. Volvo S60 ta kullanılan Pilot Assist sistemiyle iyi işaretlenmiş yollarda 130 km hıza kadar direksiyon, fren ve gaz desteği sağlayarak viraj performansını oldukça iyileştiriyor. 

Dizel Volvo XC90 Fiyat Listesi ve Özellikleri için tıklayınız.

Volvo S60’ta Neler Var?

Türkiye´de de 250 hp güç ve 350 Nm tork seçenekleri ile sunulacak. Türkiye’ye gelecek yeni Volvo S60 modelinde hafif hibrit turbo şarjlı benzinli AWS seçeneğiyle karşımıza çıkmayı planlıyor. Volvo S60 ta panoramik açılır cam tavan, anahtarsız kullanım, temassız açılır bagaj kapağı, gerçek deri döşemeler, elektrikli ve hafızalı sürücü koltuğu elektrikli yolcu koltuğu, 18 alaşım jantlar, LED farlar, arka kamera, kristal vites topuzu, çarpışma önleme destek sistemleri ve şerit koruma asistanı özellikleriyle dikkatleri çekmeyi planlıyor.

Volvo XC40 T3 FWD Momentum İncelemesi için tıklayınız.

VOLVO S60 Fiyatları Nasıl?

Yeni Volvo S60 fiyatı çok merak ediliyor. 2020 Volvo S60´ın başlangıç fiyatı 783 bin TL olarak açıklandı. Volvo S60 Türkiye fiyatı oldukça yüksek bulunsa da sınıfı için rekabetçi. 2020 Volvo S60 fiyatı 783 bin TL’den başlıyor. Markanın resmi Web sitesinde Volvo S60 donanım seçenekleri listeleniyor ve fiyat da donanıma göre değişiyor. vs….

Volvo Kiralama ve Volvo S60 Kiralama Fiyatları Nasıl?

Volvo kiralama fiyatları elbette modele, model yılına göre değişiyor. Bilindiği üzere sezon, aracın özellikleri, lokasyon gibi bilgiler de araç kiralama fiyatlarına etki ediyor. Kiralık Volvo araç arayışında yolcu360.com üzerinden fiyat ve araç özelliği ekseninde hızlı bir karşılaştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com ana sayfasından araç kiralamak istediğiniz bölgeyi ve tarih aralığını seçtikten sonra söz konusu bölgedeki rent a car firmalarının ofislerinde bulunan kiralık araçları fiyatları ile birlikte görüntülebileceksiniz.

Ardından fiyata göre ya da marka ve modele göre süzerek aradığınız sonucu hızlıca bulabilirsiniz. yolcu360.com rehberliğinde ilgilendiğiniz kiralık otomobilin özelliklerini inceleyebilir veya kiralık oto fiyat listelerine bakıp uyguna araç kiralama yapabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle