Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni Renault Kadjar İncelemesi | Yeni Renault Kadjar Özellikleri

Yeni Renault Kadjar İncelemesi | Yeni Renault Kadjar Özellikleri

Yeni Renault Kadjar nasıl? Renault Kadjar motoru nasıl? Peki, Renault Kadjar bagaj hacmi, yakıt tüketimi, boyutları ve diğer detaylar nasıl? Renault Kadjar incelemesi ile detayları gözden geçirelim. Sizde araç kiralama seçeneklerini inceleyerek Renault marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

Yeni Renault Kadjar İncelemesi

Kaynak: https://www.renault.com.tr/

Yeni Renault Kadjar hakkında araştırma yapılan otomobillerden biri. Renault SUV modeli Kadjar, sevilen ve istenen bir seçenek olmayı başardı. Kalbindeki Alman DNA’sı da ona epeyce puan kazandıran bir detay. Detaydan öte aslında…Peki, yeni Kadjar nasıl?

Renault’un En Uygun Fiyatlı Araba Modelleri için tıklayınız.

Yeni Kadjar Hakkında…

Kaynak: https://www.renault.com.tr/

Öncelikle o, karakterli bir SUV modeli. Teknolojiyi de iyi kullanıyor. Tasarımda Renault genlerine bağlı olsa da teknolojisi Alman karakteri taşıyor. Daimler işbirliğiyle geliştirilen motoru ile de ses getirmeyi başarıyor. Peki, Renault Kadjar tasarım, iç mekan, motor özellikleri ve diğer detaylara bakalım…

Renault EZ-1 İle Sıfıra Yakın Yakıt Masrafı yazısı için tıklayınız.

Renault Kadjar Tasarım Özellikleri Nasıl?

Kaynak: https://www.renault.com.tr/

Renault SUV modeli Kadjar, tasarımında yaptığı değişikliklerle daha çok tutuluyor. Bu sefer daha az keskin olan hatlarla karşımıza çıkıyor. Yenilenen ön ızgarası ve tampondaki değişiklik de fark ediliyor. Yeni Kadjarın görünüşünde krom detayların arttığını da hemen fark ediyoruz. Kabul edelim ki otomobil yeni ise ya da yeni yıkanmışsa bu krom detayların parıltısı, onu çok daha şık gösteriyor. Büyüyen jantlar ise otomobile daha ağır ve oturaklı bir izlenim kazandırmayı başarıyor. Arkaya doğru küçülen cam tasarımı da yandan bakınca hafif bir coupe havası estirmiyor değil. Tamponun altındaki siyah plastik şerit kapı altı boyunca devam ederken arazi karakterine vurgu yapıyor. Özetle; biraz ondan biraz bundan…

Renault Twizy Fiyatı | Renault Twizy İncelemesi için tıklayınız.

Renault Kadjar İç Mekan Özellikleri Nasıl?

Yeni Kadjar iç mekan özellikleri açısından konfor sunan bir otomobil. Genel olarak içeride Renault genleri hissedilir seviyede. Sade iç mekan tasarımı, az sayıdaki tuşlar gibi özelliklerle böyle sadelik sevenleri memnun ediyor. Orta konsoldaki ve donanım seviyesine göre değişen boyutlardaki bilgi-eğlence ekranı da oldukça iyi bir çözünürlük sunuyor. Klasik çevirmeli klima kullanılması da bazı sürücüler tarafından başarılı bulunan bir özellik oluyor. Vites kolu biraz abartılı görünürken deri döşemeli opsiyonu olan koltuklar şık. Döşemedeki belirgin dikiş izleri, yeterli baş-diz mesafesi de otomobilin sevilen özellikleri arasında yer alıyor. 

Renault Kadjar Donanım Özellikleri Nasıl?
Kaynak: https://www.renault.com.tr/

Teknolojisi Alman mühendisler tarafından geliştirilen otomobilin öne çıkan bir güvenlik donanımı var. Bunlardan bazılarını listeleyelim:

  • Sürücü, ön yolcu ve yan perde hava yastıkları
  • Acil fren destek sistemi
  • Yokuş kalkış destek sistemi
  • Hız sabitleyici
  • Hız sınırlayıcı
Renault Kadjar Motor Özellikleri

Renault Kadjarın motoru beklentileri karşılıyor. Daimler işbirliği ile geliştirilen Kadjar motoru, sarsıntısız ve seri çalışıyor. Motorun genel özelliklerine hemen bakalım…

  • Motor: 4 silindirli
  • Yerleşimi: Önde ve enlemesine
  • Motor Hacmi: 1332 cc
  • Motor Gücü: 160 HP 5500 d/d
  • Motor Tork Verisi: 260 Nm 1750 d/d
Renault Kadjar Performans Ve Tüketim Ortalaması

Yeni Kadjarın maksimum hızına ulaşması için 210 saniye gerekiyor. 0-100km/s hızlanma için de 9,3 saniyeye ihtiyaç duyuyor. Renault Kadjar yakıt tüketimi ortalaması fabrika verilerine göre 5,7 litre. km başına Co2 salınımı ise 131 gram şeklinde ifade ediliyor. Şanzımanı 7 ileri EDC iken güç aktarımı önden çekiş şeklinde. 

Renault Koleos İncelemesi için tıklayınız.

Renault Kadjar Boyutları
  • Bagaj Hacmi: 527 litre
  • Uzunluk: 4489 mm
  • Genişlik: 1836 mm
  • Yükseklik: 1613 mm
Kiralık Renault Kadjar Fiyatları Nasıl?

Kiralık Renault Kadjar fiyat bilgisi için yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. yolcu360.com, ülke genelinde hizmet veren güvenilir rent a car firmalarının online araç kiralama modüllerine anlık erişim sağlayarak hızlı bir şekilde kiralık araç fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlıyor. Kiralık araba fiyatlarını karşılaştırmak, özelliklerini incelemek, belirli bir lokasyondaki müsait araçları görmek için tek web sitesi üzerinden ilerleme konforunu sunuyor. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle