Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni Peugeot 2008 İncelemesi | Yeni Peugeot 2008 Özellikleri

Yeni Peugeot 2008 İncelemesi | Yeni Peugeot 2008 Özellikleri

Yeni Peugeot 2008 incelemesi üzerinden pazarın en çok tutulan otomobilini değerlendirdik. Pratik kullanımı, havalı tasarımı ve nispeten erişilebilir fiyat etiketi ile yeni Peugeot 2008 özelliklerini inceliyoruz. 2013 yılından beri pazarın en çok tutulan otomobilleri arasında yer alan ve kompakt SUV fikrinin ilklerinden olan otomobil, oldukça iyi özellikleriyle dikkat çekiyor. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Peugeot marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 

Yeni Peugeot 2008 İncelemesi

Kaynak: https://www.peugeot.com.tr/

Yenilenen Peugeot 2008 hakkında söylenecek çok şey var. En rafine hali ile karşımıza çıkan yeni 2008 de 2021 yılının çok tutulanları arasında olacak. Peki, yeni 2008’in tasarımı, teknik özellikleri ve diğer detaylar nasıl?

Benzinli Peugeot Rifter İncelemesi için tıklayınız.

Tasarım Özellikleri

Kaynak: https://www.peugeot.com.tr/

Peugeot 2008 tasarımı hakkında söylenecekler içinde elbette özgün olması konusu çok önemli. Dik ızgarası, keskin hatları, büyük aslan logosu, parlak krom kaplaması, tavan barları ilk dikkat çeken detaylar. Tüm bunların birbiriyle uyumu, hem  gövde tasarımını tamamlıyor hem de özgün olma havasının altını çiziyor. Bagaj kapağı tasarımı, alçak yükleme eşiği ve tampon tasarımı da çok hoş. 

Makyajlı Peugeot 3008 İncelemesi için tıklayınız.

Peugeot 2008 İç Mekan Özellikleri

Kaynak: https://www.peugeot.com.tr/

Kendi segmentinde Peugeot 2008 iç mekanda oldukça güçlü bir rakip oluyor. Gösterge tablosunda eskiden var olan mavi LED ışıklandırmanın yerine yeni nesilde kırmızı tercih ediliyor. Peugeot logosunun iç mekanda kullanımı da çok hoş. Alüminyum pedallar da şıklık etkisini vurguluyor. Kırmızı dikişli zemin halıları da çok şık. Tüm bu detaylar, kullanıcının dikkatini öyle bir çalıyor ki burada ciddi bir iç mekan dekorasyonu işi olduğu hemen anlaşılıyor. Tasarımın genel hatları, sürücü odaklı ve konforlu. Vücudu iyi kavrayan koltuklarda doğru oturma pozisyonunu bulmak da çok kolay.  Hem arka hem de ön koltuklardaki oturma alanı da çok yeterli. 

Peugeot Landtrek Özellikleri için tıklayınız.

Peugeot 2008 Sürüş Destek Programları
Kaynak: https://www.peugeot.com.tr/

Araçtaki aktif şerit takip asistanı çok başarılı. Şehir içi güvenlik sistemi, duruma göre otonom fren yaparak kazaların neden olacağı durumun ciddiyetini azaltabiliyor. Pek çok testte kazayı tamamen önleyebiliyor. i-Cocpit ile sezgisel keskin esnek ve güvenli sürüş mümkün oluyor. Grip kontrol adlı adaptif çekiş kontrol sistemi, aracın farklı zeminlerdeki sürüş kabiliyetini de arttırıyor. Bu donanım Mud&Snow özelliği ile ayrıca tutuluyor. Bu donanım, özellikle zor koşullarda sürüş güvenliğini artırıyor. Mirror Screen ile sürücü, akıllı telefon üzerinden aracın pek çok özelliğini kontrol edebilmesini sağlıyor. 

Yeni Peugeot 2008 Motor Özellikleri Nasıl?

1,2 litrelik motor, doğrudan ekonomi çağrısı yapıyor. 1,2 litrelik PureTech adlı motor 110 HP güç üretiyor ve EAT6 tam otomatik şanzımanla uyumlu çalışıyor. GT-Line donanım ile de mükemmel bir sürüş sunuyor. Beş farklı zeminde sürüş seçeneği sunması da çok başarılı. Arazi kabiliyeti daha iyi. Zaten tasarımdaki siyah detaylar da bu yeni arazi kabiliyetine vurgu yapıyor. 

Kiralık Peugeot 2008 Fiyatları Nasıl?

Kiralık Peugeot 2008 fiyat bilgisi elbette merak ediliyor. Zira, Peugeot 2008 fiyatları da Peugeot 2008 kiralama fiyatları da sektörün popüler aramaları. Hem günlük kullanım için hem de seyahatler için kiralık 2008 arayışı yaygın. Uyguna 2008 kiralama arayışında yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. pratik bir biçimde kiralık 2008 fiyatlarını listeleyebilirsiniz. Hem özellik hem de fiyat açısından kiralık Peugeot 2008 seçeneklerini listeleyebilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle