Yolcu360 Blog
Kaynak: https://autobuzz.my/
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni Mercedes-Benz GLC 200 İncelemesi

Yeni Mercedes-Benz GLC 200 İncelemesi

Yeni Mercedes – Benz GLC incelemesi ile otomobili yakından tanıyoruz. Mercedes GLC’nin yeni modelini detaylı olarak değerlendiriyoruz. Yeni GLC 200 hakkında merak edilenler ve kiralık Mercedes GLC 200 fiyatları için okumaya devam edin… Yeni Mercedes-Benz GLC 200 incelemesi yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından sizler için hazırlandı. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Mercedes marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Yeni Mercedes-Benz GLC 200 İncelemesi

Kaynak: https://autobuzz.my/

Dünyanın en prestijli otomobil markalarından biri olan Mercedes-Benz, kokpitinden, tasarımına, motor özelliklerinden diğer detaylarına kadar yenilendi. Mercedes GLC’nın yenilenen özelliklerine biz de detaylıca göz attık. Makyajlanan GLC 200, şık tasarımıyla ve performansıyla öne çıkıyor. Şimdi hem tasarım, hem iç mekan hem de motor özellikleri açısından bu otomobili detaylı olarak değerlendirelim…

Mercedes AMG GT 63 S 4Matic+ İncelemesi için tıklayınız.

Yeni Mercedes GLC 200 Tasarım Özellikleri

Kaynak: https://autobuzz.my/

Makyajlanan GLC 200, güçlü, büyük ve sportif bir SUV görünümünde. Ön kısımda çok sade bir tasarım söz konusu. Ancak krom detayların şıklığı da önemli ölçüde dikkat çekiyor. Izgarada sert bir ifade var. Farlar da bu sert ifadeyi destekliyor. Ancak dengeli bir sertlik söz konusu denilebilir. 

Mercedes C 300 de Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Mercedes GLC 200 İç Mekan Özellikleri Nasıl?

Kaynak: https://autobuzz.my/

İç mekan elbette ilk etapta kalite hissi yaratıyor. Zaten bu, bir Mercedes SUV modeli. İç mekanda yumuşak malzeme kullanımı ağırlıkta. Panoramik cam tavan, müthiş bir ferahlık algısı sağlıyor. Kokpit tasarımı, üst seviyede şık ve kaliteli duruyor. Üçer adet metalik şerit şeklinde havalandırma çıkışı var. Bu, havalandırma çıkışları adeta jet motorlarının iç mekanını anımsatıyor. Kalın bir orta konsolun niş yaparcasına eğimi ve kokpitin oval yapısı sürücüyü sarıyor. Baş ve diz mesafeleri hem ön hem de arkada çok çok yeterli duruyor. Mercedes’e özgü deri döşeme koltuklar, vücudu iyi kavrıyor. Deri döşemenin terleten etkisi de yok. Orta konsoldaki dokunmatik yüzey alanının genişliği de önemli. “Hey Mercedes” sesli komut sistemi de çok başarılı. 

Mercedes Benz E300 İncelemesi için tıklayınız.

Yeni GLC 200’de Donanım Konusu
Kaynak: https://autobuzz.my/

Sesli komut sistemi ile çok başarılı olan Mercedes, bu otomobilde de söz konusu başarıyı sürdürüyor. Yeni GLC 200 donanımda en dikkat çekici detay bu ama daha fazla şey var. Donanımda dikkat çeken özelliklerden biri de Dynamic Body Control. Bu sistemi yakından tanıyalım…

  • Mercedes Dynamic Body Control Özelliği

Dynamic Body Control teknolojisi, Mercedes’e ait. Bu sayede araçta ön ve arka süspansiyon tepkileri kademesiz olarak ayarlanabiliyor. Sürüş koşulları, hız ve yol durumuna göre motor – şanzıman- direksiyon tepkilerinin yanında her bir tekerleğin yanında her bir tekerleğin amortisör sertliği de bağımsız olarak ayarlanabiliyor. 

Mercedes GLC 200 Motor Özellikleri
Kaynak: https://autobuzz.my/

Motor konusunda bir başarı hikayesi çiziyor. Otomobilde 2.0 litrelik çok güçlü bir motor görev yapıyor. 2.0 litrelik benzinli motor kasayı taşıma konusunda hiçbir zorluk yaşatmıyor. 9 ileri otomatik şanzıman motor ile uyumlu ve şanzımanın tepkileri çok iyi. Şanzıman ve motor ikilisi kusursuz çalışıyor. Burada akla gelen soru: Mercedes GLC 200 ne kadar yakıyor? Zira, büyük hacimli motor + benzin ortaklığı biraz korkutuyor. Mercedes GLC 200 tüketim konusu şöyle: 100km’de tüketim ortalaması 7 litreye yaklaşıyor. 

Mercedes GLC 200 Teknik Özellikleri

Mercedes GLC 200 teknik özellikleri ile zaten otomotiv sektörünün önde gelen seçenekleri arasında yer alıyor. 

  • Motor: 4 silindirli
  • Yerleşim: Önde ve uzunlamasına
  • Motor Hacmi: 1991 cc
  • Motor Gücü: 197/ 5500 d/d
  • Maksimum Hız: 217 km/s
  • 0-100km/s Hızlanma: 7,8 saniye
  • Güç Aktarımı: Önden çekişli
  • Tüketim: Fabrika verilerine göre 6,6 litre /100km
Mercedes GLC 200 Boyutları
  • Uzunluk: 4655 mm
  • Genişlik: 2096 mm
  • Yükseklik: 1644 mm
Mercedes GLC 200 Kiralama Fiyatları Nasıl?

Kiralık Mercedes fiyatları elbette farklılık gösterebilir. Mercedes kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. Kiralık Mercedes araba fiyatlarını modele göre de kategorize ederek inceleyebilirsiniz. Pratik bir online araç kiralama süreci yaşayabileceğiniz yolcu360.com üzerinden Mercedes GLC 200 kiralama seçeneklerine de bakabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle