Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni Mercedes A Serisi Sedan İncelemesi

Yeni Mercedes A Serisi Sedan İncelemesi

Yeni Mercedes A Serisi Sedan incelemesi ile markanın amiral gemisinin konfor odaklı değişimine göz attık. Yeni Sedan S Serisinde iç mekan, motor özellikleri, yakıt tüketimi gibi detayları gözden geçirdik. Bakalım yeni S Serisi nasıl olmuş? Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Mercedes marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Yeni Mercedes A Serisi Sedan İncelemesi

Kaynak: https://www.mercedes-benz.com.tr/

Mercedes’in ilk kompakt sedan modeli olan A Serisi, uzun yolda da çok başarılı bir otomobil. Hem sürüş performansı, hem konforu hem de yolcu konforu açısından çok konforlu bir uzun yol arkadaşı. HB Mercedes A Serisi modeline göre daha oturaklı duran otomobil, oldukça sade çizgilere sahip. Sade ama şık tasarımıyla göz dolduran bir Mercedes.

Mercedes-Benz E300 İncelemesi için tıklayınız.

İç Mekan Özellikleri

Kaynak: https://www.mercedes-benz.com.tr/

10,25 inçlik gösterge ve bilgi-eğlence ekranı hem genişliği, hem konumu hem de yüksek çözünürlüğü ile çok başarılı. Ambiyans aydınlatması sisteminde tam 64 farklı renk sunuluyor olması da önemli bir özellik. A Serisi Sedanın orta konsolunun alt kısmında  bilgi eğlence ve araç sürüş modlarının kontrol edildiği düğmeler yer alıyor. Özetle; Yeni Mercedes A Serisi Seda’nın içi hem konforlu hem de çok şık. 

Mercedes G Serisi İncelemesi için tıklayınız.

Yeni Mercedes A Serisi Sedan Motor Özellikleri

Kaynak: https://www.mercedes-benz.com.tr/

1,5 litrelik 116 HP’lik motora sahip olan A Serisini inceliyoruz. Çift kavramalı 7 ileri otomatik şanzımanla kombinlenen motor, başarılı bir mühendislik ürünü sunuyor. Bu ikilinin uyumu o kadar iyi ki sürüşü çok başarılı şekilde destekliyor. 100 km’de 4,6 – 4,7 litre yakıt tüketimi ortalaması da çok başarılı olduğunu destekliyor. Aracın ön aksında MCPerson tipi bağımsız süspansiyon görev yapıyor. Arka aksta da bağımsız süspansiyon sistemi var. Mercedes A Serisi Sedan teknik özelliklerini listeleyelim:

Mercedes A Serisi Sedan Teknik Özellikleri

Motor özellikleri ile zaten pazarın en güçlü modellerinden biri ile karşı karşıyayız. Aracın motor özellikleri zaten otomotiv mühendisliğinin zirvesi gibi. 

Mercedes A Serisi Motor Özellikleri
  • Motor: 4 silindirli
  • Motor Konumu: Önde ve enlemesine konumlanıyor
  • Motor Hacmi: 1461 cc
  • Motor Gücü: 116 HP – 4000 d/d
  • Maksimum Tork: 260 Nm  1.750-2.750 d/d
  • Güç Aktarımı: 7G-DCT
Mercedes A Serisi Sedan Boyutları
  • Uzunluk: 4549 mm
  • Genişlik: 1992 mm
  • Yükseklik: 1446 mm
  • Boş Ağırlık: 1457 kg
Mercedes A Serisi Sedan Hızlanma Verileri
  • 0-100km/s Hızlanma 10,6 sn
  • Maksimum Hız: 206 km/s
Mercedes A Serisi Sedan Tüketim Verileri
  • 100 km’de 4,1 litre
  • CO2 Salınımı: 107gr/kg

Far ve ızgara tasarımından genel hatlarına kadar oldukça agresif görünen yeni Mercedes A Serisi Sedan, hem performansı hem de görünümü ile hayalleri süsleyecek bir lüks sedan otomobil. 

Mercedes C 300 de Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Mercedes A Serisi Sedan Kiralama Fiyatları Nasıl?

Mercedes A Serisi sedan kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. Kiralık sedan Mercedes A Serisi seçenekleri için sistemli bir araştırmayı yolcu360.com ile yapabilirsiniz. Birkaç saniye içinde belirlediğiniz bölgedeki kiralık Mercedes A Serisi fiyatlarını hemen görüntüleyebilirsiniz. Sedan Mercedes A Serisi kiralamak için en uygun rent a car ofisi seçeneğini hemen bulabilirsiniz. yolcu360.com ile hem Mercedes sedan modellerini inceleyebilir hem de hızlıca fiyat bilgisi alabilirsiniz. Ayrıca kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilir ve planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkınızı kullanabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle