Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Yeni Jetta Ne Zaman Türkiye’de Satışa Çıkacak?

Yeni Jetta Ne Zaman Türkiye’de Satışa Çıkacak?

Volkswagen’in Jetta modeli, Passat’ın bir altında konumlanan şık ve güçlü bir sedan olarak dikkat çekiyor. Volkswagen Jetta, Türkiye pazarında çok tercih edilen bir otomobil. Sağlamlığı, güçlü duruşu, Volkswagen amblemi ve donanım seçenekleriyle Jetta Türk otomotiv pazarında seviliyor. Araç kiralama alanında da VW Jetta modeli çok tercih ediliyor. Kiralık Jetta seçenekleri her zaman cazip bir alternatif oluyor. Peki 2018 model Jetta ne zaman satışa çıkacak ve fiyatı belli mi?

 

Volkswagen Jetta 2018 Ne Zaman Türkiye’ye Gelecek?

Daha büyük bir karoser ile karşımıza çıkacak olan yeni Jetta ilk kez Detroid Otomobil Fuarında görülmüştü. Markanın yaptığı açıklamaya göre; 2018 Nisan ayında Türkiye’deki Volkswagen bayilerinde yeni Jetta satışa çıkacak.

 

Yeni Jetta Kaç Para?

Yeni Jetta fiyatı konusunda henüz kesin bir bilgi yok. Ancak yurt dışı satış rakamları üzerinden bir hesaplama yapıldığında tahmini olarak 150 bin TL bandından başlayacağı söylenebilir.

 

2018 Model Jetta’nın Motor Seçenekleri Nasıl?

Yeni Volkswagen Jetta’da 1.4 litrelik turbo beslemeli bir motor görev yapacak. TSI motor, 150HP gücü ile de çok etkileyici bir performans sunacak. 6 ileri manuel şanzıman ya da 8 ileri otomatik şanzıman seçenekleri olacak.

 

Volkswagen Jetta Kiralamak Neden Avantajlı?

Jetta, geniş bir sedan araç olarak tasarlanmıştır. Bu da iç mekanda keyifli bir konfor sunuyor. Özellikle uzun yola çıkacaksanız  Jetta’nın arka koltukları ile konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz. Jetta bagaj hacmi açısından da konforlu bir otomobil. VW Jetta’nın bagajı 510 litrelik bir saklama alanı sunuyor. Bu da uzun yolculuklarda bile 4 kişinin tüm bagajını konforla saklayabileceği anlamına geliyor. İş için ya da tatil için seyahate çıkarken Jetta kiralamak istiyorsanız en uygun fiyatı öğrenmek üzere yolcu360.com ile fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.

Yorum ekle