Yolcu360 Blog
hyundai.com/
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2020 Hyundai i10 Özellikleri ve Görünümü

2020 Hyundai i10 Özellikleri ve Görünümü

2020 Hyundai i10 özellikleri ve görünümü ile çok merak ediliyor. 2020 Hyundai i10 hakkında merak edilenler için perde aralandı. Zira, marka Türkiye lansmanını yaptı. Peki, yeni i10’un öne çıkan özellikleri neler? Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak Hyundai marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

Yeni Hyundai i10 ile Yepyeni Bir Deneyim!

Hyundai markası yeni i10 modelini tanıttı. 2020 model Hyundai i10, markanın merakla beklenen yenilikleri arasındaydı. Geniş ve konforlu yaşam alanının küçük sınıf bir otomobilde nasıl sunulacağını gösteren Hyundai mühendisleri, i10 yeni modeli ile çok etkileyici bir iş çıkarmış. Bakalım, şehir içinde konforlu, pratik ve ekonomik olmanın anahtarını sunan yeni Hyundai i10 nasıl olmuş…

2020 Hyundai i10 Özellikleri

Son yılların trend tasarım detayı olan farklı renk kombinasyonları ile çok dikkat çekici bir otomobil sunan Hyundai, yaşam alanında da daha geniş ve konfor odaklı bir i10 ile karşımızda!

 Yeni i10’un Öne Çıkan Özellikleri

‘Büyük yaşa‘ sloganıyla tanıtılan yeni Hyundai i10, boyutları aşan bir büyüklük sunuyor. “boyutları aşan büyüklük nasıl olur?” demeyin! Bugün, iç mekan tasarımında doğru malzeme, doğru yerleşim, doğru renkler ve girinti-çıkıntılarla boyutların sunduğu alandan daha fazlası elde edilebiliyor. Hyundai i10 tasarımcıları da tüm bu detayları en doğru şekilde optimize ederek mevcut boyutlara sahip farklı bir otomobilin sunduğu yaşam alanında daha fazlasını sunmayı başarmışlar.

  1. Yeni 5 ileri AMT şanzıman sayesinde düşük yakıt tüketimi sağlıyor.

2. Kompakt yapısı ve geniş yaşam alanı ile ideal bir şehir otomobili sunuyor. 

3. Yüksek hassasiyeti olan dokunmatik ekran, Apple CarPlay ve Android Auto desteğiyle yenilikçi iç tasarım, 16″ alaşımlı jant tasarımı, geri görüş kamerası gibi etkileyici yeniliklerle donatılmış. 

Yenilenen Hyundai i10 Hakkında

Üretimi Türkiye’de yapılan Hyundai i10, çift renk tavan seçeneği, 14″ çelik, 15″- 16 inç alaşım jant seçenekleri ile çok çekici olmuş. 20mm alçalıp 20mm genişleyen yeni i10, içinde konforlu hissettiriyor. Petek desenleri ile daha çekici ve derin görünen kokpitte, geri görüş kamerası, 8 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran, konforlu bir tasarıma sahip koltuklar önemli ayrıntılar.

1.0 litre benzinli motorda 5 ileri manuel yada 5 ileri AMT (otomatikleştirilmiş manuel şanzıman) seçeneği, 1.2 litre benzinli motorda ise 5 ileri AMT seçeneği bulunmaktadır.

Sınıfının liderleri olan Hyundai i10, güçlü donanım, dinamik tasarımı ve güncel teknolojisi ile rekabeti ileri seviyeye taşıyor. Şehir içinde az yakan pratik otomatik araba arayışında yeni i10 modelinin ilk tercihler arasına gireceği kesin!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!


Yorum ekle