Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni Ford Mustang Bullit İncelemesi

Yeni Ford Mustang Bullit İncelemesi

Bazı insanlar vardır tarihi değiştirmek için doğar ve bazı otomobiller vardır hayalleri süslemek için tasarlanır…Ford Mustang Bullit tam da bu tanıma uyuyor. Evet, böyle hayal otomobil çok ama onun kadar güç simgesi olan yok. Yeni Ford Mustang Bullit incelemesi karşınızda. 🙂 Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Ford marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 

Yeni Ford Mustang Bullit İncelemesi

Kaynak: https://www.ford.com/

Başrolde Steve McQueen ve Ford Mustang Bullit olan filmi hepiniz anımsarsınız. O muhteşem kovalamaca sahnesi kimin aklından çıkar ki…Şimdi, marka bu otomobilin yenisi için kolları sıvadı. Yine yeşil, yine spoyler yok ve kanat yok. bakalım yeni Mustang Bullit nasıl olmuş?

Son Mustang Bullit Hakkında

Öncelikle bu otomobilin çevreci olmakla filan ilgisi yok. O, erkeksi, çok homurdanan çok güçlü bir adam ve çok enerjiye ihtiyaç duyuyor. V8 motorlu makine, 100km’ye 5 saniyede ulaşıyor. Maksimum 263 km/s hızlanma yapabiliyor. Aracı kullandığınızda aşırı uzun vites aralıkları hemen dikkatinizi çekiyor. 1800 kiloluk aracın ağırlığına bir de uzun vites aralıkları eklenince iyice sürüş keyfi hissedilir olmuş. Kapaklı egzoz sistemi, dayanıklı frenleri, adaptif süspansiyon sistemi, kaliteli koltukları da bugünün teknolojisinin ona kattıkları arasında yer alıyor. 

Yeni Ford Mustang Bullit Fiyatı Ne?

Kaynak: https://www.ford.com/

Efsane bir otomobil, filmlerde baş rol oynamış. Motoru ile otomobil tarihine geçmiş. Üstüne bir de bugünün en iyi teknolojisine sahip. Yani hem ünlü, hem yakışıklı hem de yetenekli…Hal böyle olunca fiyat etiketi de şişkin oluyor. Yeni Ford Mustang Bullit, 55 bin Euro başlangıç fiyatı ile pazara girmeye hazır. 

Yeni Ford Mustang Bullit Teknik Özellikleri
Kaynak: https://www.ford.com/

Ford Mustang Bullit denilince akla efsane film sahneleri geliyor. Yakışıklı ve zeki iyi adamların kötü adamları kovaladığı hız sahneleri gibi. Bu kadar hızlı olmak için güçlü olmak şart. Peki, Yeni Ford Mustang Bullit motor özellikleri, hızlanma verileri, yakıt tüketimi nasıl?

Yeni Ford Mustang Bullit Motor Özellikleri
  • Motor Tipi: V8 motor
  • Motor Konumu: Önde ve enlemesine konumlanıyor
  • Motor Hacmi: 5038 cc
  • Motor Gücü: 460 HP – 7000 d/d
  • Maksimum Tork Verisi: 529 Nm 4600 d/d
  • Motorun Güç Aktarımı: 6 ileri manuel ve arkadan itişli

Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition Özellikleri için tıklayınız.

Yeni Ford Mustang Bullit Boyutlar
  • Uzunluk: 4794 mm
  • Genişlik: 2080 mm
  • Yükseklik: 1381 mm
  • Aks Mesafesi: 2720 mm
  • Boş Ağırlık: 1818 kg
Yeni Ford Mustang Bullit Hızlanma Verileri Nasıl?
  • 0-100km/s Hızlanma: 4,6 saniye
  • Maksimum Hız: 263 km/s 
Yeni Ford Mustang Bullit Yakıt Tüketimi

100 km’de orytalama 12,5 litre yakıt tüketimi yapıyor ve Co2 salınımı oranı km başına 277 gram. 

2019 Ford Edge İncelemesi için tıklayınız.

Ford Mustang Bullit Kiralama Fiyatları Nasıl?

Ford Mustang kiralama fiyatları için ülkemizde bu süper yarışçı safkan otomobili kiralayan sınırlı rent a car firmalarının iletişim bilgilerine erişerek fiyat sorabilirsiniz. Elbette bu işin bi’ kolayı var. yolcu360.com rehberliğinde kiralık Ford Mustang sunan rent a car firmalarının elindeki araçların özelliklerine ve fiyatlarına hızlıca bakabilirsiniz. Kiralık Ford Mustang fiyatlarını karşılaştırarak uygun seçeneği hemen bulabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle