Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni Citroén C4 Hatchback Özellikleri ve Fiyatı

Yeni Citroén C4 Hatchback Özellikleri ve Fiyatı

Yeni Citroén C4 Hatchback özellikleri ve fiyatı nasıl? Peki, Yeni Citroén C4 Hatchback fiyatı ne? 2021 Yeni Citroén C4 Hatchback hakkında merak edilenleri yanıtladık ve kiralık Yeni Citroén C4 fiyatları hakkında da ipuçlarımız var…  Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Citroén marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Ön gösterimi yapılan yeni Yeni Citroén C4 Hatchback, merakla bekleniyordu. Otomobilin daha üretim aşamasında çok tartışıldığını da söylemek gerek. Bazıları, “Citorén C3 varken C4’ün de hatchback olmasına ne gerek var” dedi, bazıları da çok yerinde bir karar olduğunu düşündü. Peki, yeni HB C4’ün amacı ne ve tasarımı nasıl? 

Yeni Citroén C4 Hatchback Özellikleri

Ön gösterimi geçtiğimiz ay yapılan yeni C4, HB karoserli önceki nesillerin aksine crossover’ı andıran bir tasarıma sahip. Kompakt sınıfta köklü bir geçmişi olan Citroén C4’ün ilk Hb modeli 2004 yılında üretilmişti. C4’ün HB karoserlisi, Citroén C3 kadar ikonik bir tasarıma sahip olmadığı için onun kadar ses getirmese de geniş iç mekan gibi özellikleri ile çok tutulmuştu. 


Yeni C4 HB Hakkında

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıllarda PSA Grubu, gelecek hedeflerini açıklarken artık SUV ve crossover segmentine yöneleceğini ve bu iki segmentte fark yaratacak yenilikler için çalışacaklarını duyurmuştu. Bu konuda verdikleri bilgiler ışığında gerçekten de başta Peugeot olmak üzere PSA Grubu markalarında büyük bir SUV liderliği olduğunu net olarak görüyoruz. 

Yeni Citroén C4’in Tasarım Özellikleri

Yeni HB C4 modelinde yerden yüksek karoserli bir crossover tasarımı ile karşılaşıyoruz. Citroén C4 Cactus ile benzer bir tasarım diline sahip olan 2021 C4 HB modelinde bombeli motor kaputu gibi detaylar dikkat çekici. 

  • Şişkin çamurluklar
  • Yerden yüksek karoser
  • Sıradışı tasarımlı bagaj kapağı
  • Bombeli motor kaputu
  • Çamurluk altından devam eden plastik kaplamalar


Yeni C4 Hatchback Motor Özellikleri

Öncelikle yeni C4 motor seçeneklerine baktığımızda hem benzinli hem dizel hem de elektrikli motor seçeneği ile karşılaşıyoruz. Yüzde yüz elektrikli motora sahip olması beklenen yeni C4’te bu ünitenin çok tutacağı tahmin ediliyor. %100 elektrikli Citroén C4’ün 350 km menzil sunacağı da paylaşılmıştı. 

Hem dizel C4 hem benzinli hem de elektrikli C4 modellerinde EAT8 şanzıman görev yapacak. EAT8 şanzıman teknolojisinin en yeni ve dolayısıyla en güncel versiyonu sunulacak. 

Yeni Citroén C4’ün İç Mekan Özellikleri Nasıl?

Yeni Citroén modellerinin iç mekan özelliklerinde genel olarak daha teknolojik bir alt yapı ile karşılaşıyoruz. Yeni C4 kokpit tasarımı ise oldukça özgün. İlk bakışta geniş multimedya ekranı dikkat çekerken daha küçük multimedya ekranı da önemli bir farklılık sunuyor. Yeni C4 modeli bolca düğmeli direksiyon simidi ile biraz göz yorsa da detayların Citroén C5 ile benzer olduğunu söylemek gerek. 

Citroén C4 Kiralama Fiyatları Nasıl?

Citroén C4 kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Birkaç saniye içinde kiralık Citroén C4 fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Citroén C4 kiralama seçeneklerine bakarken şanzıman tipi, yakıt tüketim şekli gibi özellikleri inceleyebilirsiniz. Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabileceğiniz yolcu360.com’dan güvenle araba kiralama işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca uzun dönem araç kiralama da yapabilirsiniz. 

Citroén C3 Aircross Rip Curl Özellikleri Ve Fiyatı

2020 | Dizel Citroén Berlingo Özellikleri ve Fiyatı

Citroen C5 Aircross Özellikleri ve Fiyatı

Yorum ekle