Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni Audi A3 Sedan Özellikleri ve Fiyatı

Yeni Audi A3 Sedan Özellikleri ve Fiyatı

Yeni Audi A3 Sedan özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi arayanlar için araştırdık. Yeni Audi A3 Sedanın teknik özelliklerine ve marka tarafından paylaşılan diğer bilgilere baktık…Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Audi marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Yeni Audi A3 Sedan Özellikleri ve Fiyatı

Yeni A3 sedan, akılları çok kurcalayan bir otomobil. Bir yandan lüks, bir yandan fonksiyonel ve öte yandan makam aracı gibi ağır bir havası var. Onu, belirli bir hedef kitle özelinde sınıflandırmak, zor. Ama belki de başarısının sırrı da bu. Çünkü dünya genelinde sedan araç satış rakamlarına baktığımızda Audi A3 Sedan modelinin oldukça iyi bir sıralama aldığını görüyoruz. Şimdi, biraz 2020 Audi A3 Sedan özelliklerine bakalım…

2020 Audi A3 Sedan Özellikleri

Yenilenen Audi A3 Sedan, tasarımı, yeni teknolojileri ve donanım özellikleriyle önceki nesline göre daha iddialı görünüyor. Bakalım yenilenen A3 Sedanın öne çıkan özellikleri neler?


Coupe Tasarımlı Sedan

Yeni Audi A3 Sedan, coupe tasarımlı sedanlar listesinde yer alıyor. Biliyorsunuz son 3 yıldır, hemen her yeni çıkan sedan modelde bu coupe havası mutlaka var. Eğimli tavan yapısı ve şişkin çamurlukları ile de hafif sportif bir görünüme sahip. Yeni çıkan A3 sedanda hatlar genel olarak yuvarlatılmış görünüyor. 

Audi A3 Sedan Rüzgar Direnci Azalmış mı?

Yeni  Audi A3 Sedan kullanan otomobil yazarlarının ortak görüşü ise yuvarlatılmış hatların rüzgar direnç katsayısını azaltmış olduğu yönünde Zaten veriler de diyor ki; aracın rüzgar direnci, 0,04Cd azalmış. 

Audi A3 Sedan Boyutlar ve İç Mekan Konforu

Audi A3 Sedan’ın dingil mesafesi, 2,64 mm. Yani önceki nesil ile yeni  Audi A3 Sedan arasında bir dingil mesafesi farkı yok. Bu da iç mekanda genişleme ya da daralma yok denmek. Ancak aracın uzunluğu 4mm artmış. Diğer yandan genişlikte de ufak bir artış var. 

Audi A3 Sedan 2020 modelinin içine baktığımızda ilk bakışta çok büyük bir değişiklik görmüyoruz. A3 sedan’ın 10,1 inçlik dokunmatik ekranı ve MMI özellikli multimedya ekranını yine görüyoruz. 

Yenilenen Audi A3 Sedan Motor Özellikleri

Yeni A3 Sedan modelinde 35 TFSI 1,5 litrelik 150 HP’lik benzinli motoru 7 ileri S tronic şanzıman ya da 6 ileri manuel şanzıman ile alabiliyorsunuz.

Yukarıdaki bütünlüğükte 48V mildhibrid sistem seçeneği de var. 

35 TDI 2,0 litrelik 150HP güç üreten motor ise sadece 7 ileri s-tronic otomatik şanzımanla geliyor. 


Yeni A3 Sedan Sürüş Özellikleri ve Donanımı

Audi markası, otonom sürüş teknolojilerine büyük önem veriyor. Yeni Audi A3 sedan modelinde de otonom sürüşe odaklanan özellikleri donanım paketinde cömertçe sunuyor. Hatta standart pakette bile oldukça etkileyici bir donanım listesi var. Güvenli sürüş – konforlu sürüş – yakıt ekonomisine odaklanan sürüş konu başlıklarını  Audi A3 Sedan, mükemmel işliyor. 

Yeni Audi A3 Sedan Ne Zaman Türkiye’ye Gelecek?

Türkiye pazarına ne zaman geleceğine dair net bir bilgi yok. Ancak Audi modellerinin son yıllarda genellikle Avrupa pazarından hemen sonra Türkiye’ye geldiğini düşünürsek, Avrupa pazarına yönelik açıklamaları da göz önüne alarak 2020 sonbahar bilgisini verebiliriz. 


Audi A3 Sedan Kiralama Fiyatları Nasıl?

Audi A3 kiralama ya da Audi kiralama gibi arayışlar çok popüler. Lüks bir markanın böyle konforlu bir otomobili söz konusu olunca bu yönde fiyat araştırması da çok yapılıyor. Peki, Audi A3 kiralama fiyatları nasıl?

Audi A3 Sedan kiralama fiyatları nasıl sorusunun yanıtı için araç kiralama alanında fiyat belirleyen bazı noktaların üstünden geçmek gerek:

  1. Sezon
  2. Süre
  3. Lokasyon
  4. Marka
  5. Model
  6. Model yılı
  7. Yakıt tüketim şekli
  8. Şanzıman tipi (otomatik/ manuel)
  9. Rent a car firmasının fiyat politikası
  10. Özel kampanyalar…

Uygun fiyata  Audi A3 Sedan kiralamak için tüm bu verileri değerlendirerek net bir fiyat karşılaştırması yapmak gerekir. Elbette bu amaçla rent a car firmalarının fiyat listelerine tek tek bakmak çok zahmetli ve zaman alan bir iş. yolcu360.com da tam olarak bu ihtiyaçtan doğdu. Saniyeler içinde belirli bir bölgedeki en uygun fiyatlı kiralık Audi seçeneğini bulmanızı sağlayacak şekilde fiyat karşılaştırması imkanı sunuyor. Yani tek web sitesi üzerinden hızlıca fiyatları karşılaştırabiliyorsunuz. Üstelik kredi kartına 9 taksitle araç kiralama imkanı da var. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle