Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni Alfa Romeo Modelleri | Alfa Romeo Kiralama Fiyatları

Yeni Alfa Romeo Modelleri | Alfa Romeo Kiralama Fiyatları

Yeni Alfa Romeo modelleri ilginizi çekiyor mu? Alfa Romeo 2020 yılına girerken model ailesinde bazı yenilikler yaptı. 2020 Alfa Romeo modelleri içinde Alfa Romeo Giulia ve Alfa Romeo Stelvio tarafındaki değişiklikleri konu alan haberimizi mutlaka okuyun… Alfa Romeo kiralama fiyatları için de size vereceğimiz ipuçlarına mutlaka bakın!

Alfa Romeo Ailesinden Yeni Haberler Var!

Alfa Romeo markası giderek daha fazla kullanıcı için cazip hale geliyor. Bilenler bilir; Alfa Romeo markasının biraz çıta üstü bir imajı vardır. Hem fiyat politikası hem de ürün gamı ile bu imajı destekler. Diğer yandan az ama öz de bir kitlesi vardır. Onlar, markanın modellerini iyi bilir, yakından takip eder ve pek vazgeçmezler. Dünya genelinde yapılan araştırmalarda bir sonraki aracını aynı markadan seçenelerin sayısına bakıldığında (sıfır km alımlarında) Alfa Romeo ilk sırada yer alıyor. Bu da bahsettiğimiz kemik kitle konusunun iyi bir kanıtı. Alfa Romeo cephesinden 2020 yılına ve gelecek döneme özel bazı yeni gelişmeler var. Alfa Romeo Giulia ve Alfa Romeo Stelvio yeniliklerini sizin için yazdık…

Alfa Romeo’nun 110 Yıllık Hikayesini de okuyun!

Yeni Alfa Romeo Modelleri: Giulia ve Stelvio

Kaynak: https://www.caranddriver.com/

Makyajlanan Alfa Romeo Giulia ve Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio modelleri, önümüzdeki süreçte epeyce ilgi görecek gibi görünüyor. Yeni multimedya ekranı teknolojileri, ikinci nesil otonom sürüş özellikleri ve yeni rengi ile epeyce göz dolduran bu iki modelin tanıtımı da Covid-19 nedeniyle online olarak yapılmıştı. 

Online olarak canlı yayında tanıtımı yapılan Alfa Romeo Giulia ve Alfa Romeo Stelvio modelleri, markanın geleceğine ışık tutar nitelikte. LED stop yapısı, yeni koyu yeşil rengi ile hemen dikkat çeken bu iki otomobil, hayalleri süslemeye başladı bile. 

Parlak siyah ızgara ile kombinlenen koyu parlak yeşil renk, 21 inçlik jant tasarımı Alfa Romeo Giulia ve Alfa Romeo Stelvio 2020 tasarımında öne çıkan detaylar. Difüzör yapısı ve yenilenen renk yelpazesi de yenilikler arasında. Ancak esas yenilik listesi iç mekanlarında gözleniyor.

Alfa Romeo Giulia ve Alfa Romeo Stelvio İç Mekan Özellikleri

Kaynak: https://www.caranddriver.com/

İki otomobilin de içinde neler var konusuna çok hakim değiliz. Ancak yakında her biri için birer inceleme yazısı paylaşıyor olacağız. Bununla beraber yenilikler listesinde ilk etapta göze takılanlar şöyle:

  • Yenilenen döşeme kumaşı ve dikiş yapısı
  • Dokunmatik 8,8 inç ekran
  • Dokunmatik ekranlarda arayüz güncellemesi
  • Ayarlanabilir ve masaj yapan koltuklar
  • Yeni dijital ekrandan turbo basıncından anlık güç üretimine kadar hemen her şey kontrol edilebiliyor. 
  • Yeni tasarımlı direksiyon simidi de çok şık.
  • Kırmızı ve yeşil renkte emniyet kemeri ise Spaco imzalı. 
Alfa Romeo Giulia ve Alfa Romeo Stelvio Motor Özellikleri
Kaynak: https://www.caranddriver.com/

Ferrari desteği ile geliştirilen yeni motorları, 510HP güç üretiyor. Bu motorda sadece Ferrari imzasının olması bile iki modelin satış rakamlarına etki edecek bir ayrıntı. 

Alfa Romeo Giulia ve Alfa Romeo Stelvio Sürüş Özellikleri
Kaynak: https://www.caranddriver.com/

Her ikisinde de ikinci seviye otonom sürüş asistanları bulunuyor. Şerit takip yardımcısı, aktif kör nokta uyarıcısı gibi yeni nesil güvenlik yardımcılarına sahip. Trafik sıkışıklığı yardımcısı, otoyol yardımcısı, sürücü dikkat dağınıklığı yardımcısı gibi sistemler de var. 

Alfa Romeo Kiralama Fiyatları Nasıl?

Alfa Romeo kiralama fiyatları nasıl? Kiralık Alfa Romeo fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlıca araştırma yapabilirsiniz.  Alfa Romeo kiralamak için yolcu360.com ile rent a car firmalarının fiyatlarını inceleyerek en avantajlı çözüme en hızlı biçimde ulaşabilirsiniz. Uyguna  Alfa Romeo kiralamak üzere fiyat listesine bakmak yolcu360.com ile çok kolay. Adım adım anlatalım…

  1. yolcu360.com ana sayfasındaki araç kiralama modülüne aracı nereden kiralayacağınızı yazın. (örneğin İstanbul Yeni Havalimanı)
  2. Karşınıza İstanbul Havalimanındaki rent a car firmalarının o anda müsait olan araçları listelendi. 
  3. Rent a car firmalarının araçları fiyatları – marka ve model bilgileri ve araçla ilgili diğer bilgilerle birlikte listeleniyor. Listeyi istediğiniz gibi süzebilirsiniz. Örneğin sadece kiralık  Alfa Romeo fiyatlarına bakmak için marka model bilgisi kısmına bunu belirtmeniz yeterli. 

Şimdi İstanbul Havalimanı Alfa Romeo kiralama fiyatları karşınızda. En uygundan en pahalıya doğru süzerek en avantajlı olanı hemen bulabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle