Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni 508 Peugeot / Yeni 508 Peugeot 2018

Yeni 508 Peugeot / Yeni 508 Peugeot 2018

Yeni 508 hakkında yorumlar nasıl? Peki, yeni Peugeot 508 hakkında neler biliyoruz? Yeni 508 Hakkında Ne Diyorlar? Boyutları değişti, tasarımı değişti artık, 4 kapılı coupe görünümünde. Motoru çok verimli ve otomatik şanzıman çok seri.

Yeni 508 Peugeot nasıl? Peki, Yeni 508 Peugeot 2018 hakkında neler biliyoruz? Yeni Peugeot 508’in uzunluğu ve tavan yüksekliği azaltılmış. Bu sayede daha olgun ve dinamik bir görünüme sahip. Yeni Peugeot 508’in ise dış tasarımı daha keskin hatlara sahip. Geliştirilmiş yol tutuş özellikleri ve  yüksek verimlilik seviyesine sahip yeni motorları ile Yeni Peugeot, gözde bir araç olacak gibi duruyor. Araç kiralama seçeneklerinden de yararlanarak uzun tatil yolculukları için sürüş keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. Basında ve online mecralarda 2018 makyajlı Yeni Peugeot 508 teknik özellikleri konusunda ilginç bilgilere rastladık. Yeni 508 Peugeot için bilgilendirici yazı Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Yeni 508 Peugeot

2018 makyajlı Peugeot 508 Ekim ayında Türkiye’ye geldi. Türkiye Peugeot Genel Müdürü İbrahim Anaç, bu otomobille pazarda %5 büyüme hedeflediklerini duyurdu. Oldukça idealı bir çıkış yapan otomobil, sedan karoserde çok güçlü bir popülarite hedefliyor.

Peugeot 508

Yeni 508, eski tasarımını epeyce değiştirdi. Yeni Peugeot 508, 4 kapılı coupe havasında. Bu da onu epeyce dikkat çekici kılmış. Hatta Avrupa’da kullanıcı anketlerinde özellikle tasarım tam puan almış.

2018 Peugeot 508 rakibi Audi A5 Sportback olarak belirledi. Üstelik hem tasarım hem de teknik açıdan bu araçla yarışır detaylar sunuyor.

Araç, SUV pazarında elini güçlendiren bir sedan olmak için stil sahibi detaylara ve konfora odaklanmış. İşte bu bakış açısı, çok sattıracak gibi.

Gündüz farlarında tarih öncesi döneme ait kılıç dişli aslanlardan esinlenilmiş. Böyle ince detaylar, aracın tasarımına bir hikaye ve derinlik katmış. Alıcının kalbini fethedecek pazarlama taktikleri çok başarılı.

Yeni 508, eskiye oranla daha alçak. Bu tasarımda çok havalı bir coupe yaratsa da iç mekanda arka koltukta uzun boylular için biraz klostrofobik olabilir.

Yeni 508 Peugeot özellikleri

Peugeot 508 2018 modelinin içinde i-cockpit’in en yeni ve en dijital hali var.

Peugeot 508

  • Bagaj hacmi oldukça geniş olmuş ama eskiye oranla küçülmüş. Peugeot 508 bagajı 487 litre. bagaj kapağının arka camla birlikte açılması kullanımı kolaylaştırmış.
  • 1,5 litrelik dizel motor, Türkiye pazarı çok cazip. Ayrıca dizel 508 sadece 3,7 litre yakıt tüketiyor.

Yeni 508 yorumlarına baktığımızda görünen olumsuz özellikler ise şöyle:

Orta konsolun arka kısmındaki boşluğa yerleştirilen USB girişlerinin kullanımı zor. hele sürüş halindeyken kullanılamaz gibiler. Coupe’ye özenene tavan sebebiyle arka kısımda baş mesafesi epey alçak. Bu da 1.80 ve üstü boylular için biraz konforsuz seyahat demek.

Araç kiralama olanaklarından yararlanarak gezi rotası oluşturmaya ne dersiniz?

  • Tunceli

Doğu Anadolu‘da yer alan Tunceli; yazları sıcak ve kuru, kışları ise soğuk olan bir iklime sahip. Munzur Vadisi Millî Parkı, Tunceli gezi rehberi listenizin doğa turizmi açısından en başlarında yer almalı. 42.000 hektarlık milli park içerisinde akarsu kaynakları, endemik bitki türleri ve yöreye özgü hayvan türleri mevcut. Kültür turizmi kapsamında ise Tunceli Göktepe Höyüğü‘nü gezmenizi öneririz. Erzincan Havalimanı araç kiralama fırsatlarını inceleyip, siz de bu güzel şehri keşfedebilirsiniz.

  • Van

Medeniyetin beşiği olan kadim şehirlerimiz arasında bulunan Van, zengin bir kültüre sahip. Van gezilecek yerler listesi kapsamında Halime Hatun KümbetiHoşap KalesiVan Müzesi / Urartu MüzesiVan Kalesi ve Akdamar Kilisesi gibi birçok yer mevcut.  Van araç kiralama olanaklarına göz atarak Van geziniz için alternatif bir seçenek tercih ederek, konforlu bir ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yorum ekle