Yolcu360 Blog

Yazın Gidilebilecek Doğa Otelleri

Pandemi nedeniyle doğada vakit geçirmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Temiz hava ve bol yeşilliğe özlemimiz giderek artarken tatil tercihlerimiz de bu yönde şekilleniyor. Yaza sayılı günler kalmışken henüz nereye gideceğine karar veremeyenler doğanın kucağında yer alan izole otellere göz atabilir. Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak 2021 yaz tatili için yola çıkmaya ne dersiniz?

Yazın Gidilebilecek Doğa Otelleri

  • NG Sapanca
Kaynak: https://www.nghotels.com.tr/sapanca/tr

Doğanın iyileştiren gücünü hissetmek, hem bedeninizi hem ruhunuzu dinlendirmek istiyorsanız NG Sapanca tam size göre. World Luxury Hotel Awards tarafından pek çok kez En Lüks Doğa Oteli ödülüne sahip olan NG Sapanca’da eşsiz bir tatil deneyimi yaşamanız mümkün. 291 oda kapasiteli otelde açık ve kapalı havuz, SPA merkezi, hamam, buhar odası gibi pek çok seçenek de mevcut. Türk ve Dünya mutfağından geleneksel ve modern lezzetlerin servis edildiği iki farklı restoranın bulunduğu NG Sapanca yarım pansiyon olarak hizmet veriyor.

Sapanca Gölü Turu yazısı için tıklayınız.

  • Elite World Sapanca Convention&Welness Resort
Kaynak: https://www.eliteworldhotels.com.tr/

Sabah kuş sesleri ile uyanıp yeşilin binbir tonu ile bütünleşebileceğiniz en güzel doğa otellerinden bir diğeri Elite World Sapanca Convention&Welness Resort. Şehir hayatının yorucu temposundan kaçıp huzurlu bir tatil geçirebileceğiniz otel SPA ve sağlıklı yaşam merkezi ile de hayli iddialı. Otelin Fit Life Spa merkezinde aromaterapiden Bali masajına, refleksolojiden rahatlama terapisine kadar pek çok seçenek bulmak mümkün. Gölet ve orman manzaraları 500 odası bulunan Elite World Sapanca Convention&Welness Resort İstanbul’a araba ile iki saat uzaklıkta.

Sakarya Sapanca araç kiralama seçenekleri için tıklayınız.

  • Ramada Resort Kazdağları Thermal&Spa
Kaynak: https://www.wyndhamhotels.com/

Kazdağları’nın eteklerinde unutulmaz bir konaklama deneyimine hazır mısınız? Alplerin ardından dünyada en çok oksijen barındıran ikinci yer olan Kazdağları’nda sessiz ve huzurlu tatil yapabileceğiniz Ramada Resort Kazdağları Thermal&Spa 121 odası ile hizmet veriyor. Güre’nin termal olanaklarından da yararlanabileceğiniz otel En Lüks Dağ Resort Spa’sı ve En İyi Termal Spa gibi pek çok ödüle sahip. Kış döneminde yarım pansiyon plus, yaz döneminde ise tam pansiyon plus olarak hizmet veren Ramada Resort Kazdağları Thermal&Spa beş yıldızlı bir konaklama sunuyor.

Balıkesir merkez araç kiralama seçenekleri için tıklayınız.

Doğa ile İç İçe Oteller

  • Casa Lavanda Boutique Hotel
Kaynak: https://www.casalavanda.com.tr/

İstanbul’a yalnızca 1 saatlik mesafede doğa ile iç içe bir tatil imkanı sunan Casa Lavanda Boutique Hotel büyüleyici bir atmosfere sahip. Şile’ye bağlı Ulupelit köyünde yer alan otel 21 bin metrekare yeşil alanı ile doğa özlemi çekenler için ideal bir ortam sunuyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen yerel lezzetlerin servis edildiği restoranda yemek şöleni misafirlerini bekliyor. SPA imkanının da bulunduğu Casa Lavanda izole bir tatil düşleyenler için ideal bir seçenek.

İstanbul araç kiralama seçenekleri için tıklayınız.

  • Golden Key Bördübet
Kaynak: https://bordubet.com.tr/

Yaz tatili için tercih edebileceğiniz en güzel doğa otellerinden bir diğeri Gökova Körfezi’nde yer alan Golden Key Bördübet. Marmaris’e 27 kilometre uzaklıktaki otelde sabah kahvaltınıza kuş sesleri eşliğinde başlayabilir, yemyeşil ormanda yürüyüşe çıkabilirsiniz.  Dilerseniz Türkiye’nin en uzun yürüyüş yolu rotası olan Karia Yolu’nda günübirlik turlara katılabilir ya da otelin özel plajında deniz ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Gücünü doğadan almak isteyenler için yoga derslerinin de düzenlendiği Golden Key Bördübet şehir yorgunlarını bekliyor.

Muğla Marmaris araç kiralama seçenekleri için tıklayınız.

Yorum ekle