Yolcu360 Blog
VW Caddy 2.0 TDi DSG Alltrack
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > VW Caddy 2.0 TDi DSG Alltrack İncelemesi

VW Caddy 2.0 TDi DSG Alltrack İncelemesi

VW Caddy 2.0 TDi DSG Alltrack incelemesi ile aracın teknik özelliklerine ve tasarımına baktık. İşte VW Caddy 2.0 TDi DSG Alltrack hakkında detaylar…

VW Caddy 2.0 TDi DSG Alltrack İncelemesi

Hafif ticari sınıfı, artan vergiler nedeniyle daha fazla tercih sebebi olurken çoğalan SUV seçenekleri arasında da kayboluyor. Ama gerçek bir ticari araca ihtiyacı olanlar için her durumda tercih sebebiler. Hafif ticari araç kiralarken ya da satın alırken pek çok kişinin fark ettiği üzere artık yeni modellerde daha modern bir etki hakim. Eskiden sanki markalar,  ticari araçlara pek özenmiyordu. Özellikle de iç mekanlarına. Ancak şimdi işler değişti. 2018 model bir ticari aracın içine baktığınızda pek çok SUV’u aratmadığını fark ediyorsunuz. Gelelim yeni nesil VW Caddy’nin özelliklerine

VW Caddy 2.0 TDi DSG Alltrack İncelemesi

Fonksiyonelliğin öne çıktığı bir otomobil. Sürgülü arka kapılar, sürgülü bagaj kapağı, yüksek olmayan bagaj eşiği, geniş iç mekan, arka koltukların tamamen yatırılabilmesi, ön konsolda yeni binek otomobillerden farksız detaylar hemen dikkat çekiyor.

Yeni VW Caddy Modeli

VW Caddy 2.0 TDi DSG Alltrack Teknik Özellikleri Nasıl?

Teknik özelliklerini incelediğimizde yakıt tüketimi ekonomisi ve ergonomi açısından çok başarılı bir hafif ticari araç seçeneği olduğunu görüyoruz. Teknik verilerin detayları şöyle:

Motor Tİpi ve Konumu:

Sıralı, turbo motor; önde ve enlemesine konumlanıyor.

Motor Hacmi

Silindir/ Subap sayısı 4/16. Motor silindir hacmi 1968cc. Maksimum güç verisi: 75kW/102 HP 2900 d/d. Maksimum tork verisi: 250Nm 1300-2800 d/d.

VW Caddy Hızlanma Verileri

Aracın maksimum hız verisi 170km/s. 0-100km/s hızlanmasını da 13,0 saniyede tamamlıyor.

VW Caddy 2018 Modeli

VW Caddy 2.0 TDi DSG Alltrack Yakıt Tüketimi Nasıl?

İncelediğimiz araç dizel yakıt kullanıyor. Fabrika verilerine göre 100km’de 5,2 litre yakıt tüketiyor. Yakıt depo kapasitesi ise 55litre.

2018 Model VW Caddy Fiyatları Nasıl?

Aracın baz fiyatı 112.620TL. Ancak donanımı zenginleştirmek istediğinizde 120 bin Tl bandına çıkıyorsunuz.

Uygun Fiyata Caddy Kiralama Nasıl Yapılır?

Kiralık VW Caddy arıyorsanız yolcu360.com üzerinden hızlıca fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Uygun fiyata Caddy kiralamak için seçenekleri fiyatlarıyla gözden geçirerek bulunduğunuz bölgedeki en uygun fiyatlı kiralık Volkswagen Caddy’yi bulabilirsiniz. yolcu360.com sistemi, belirli bir lokasyon için en uygun VW Caddy kiralama seçeneğine en kolay ve en hızlı şekilde erişmenizi sağlar. Belirli bölge ve tarih aralığı için yaptığınız aramaya karşılık olarak söz konusu bölge ve tarihte müsait olan tüm kiralık araçları tek seferde ekranınıza yansıtır.

Örnek olarak İzmir kiralık VW Caddy arayışı için en uygun fiyatlı seçeneği ekranınıza yansıtmak üzere yolcu360.com sistemini kullanabilirsiniz. Benzer şekilde Ankara kiralık Caddy seçeneklerine bakabilir ya da Antalya’da uygun fiyata Caddy kiralama yapabilirsiniz.

Yorum ekle