Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Volkswagen Yeni Model Arteon Coupe

Volkswagen Yeni Model Arteon Coupe

Volkswagen Yeni Model Arteon Coupe modeli hakkinda bilgi mi arıyorsunuz? Coupe görünümlü sedanlar listesinde Arteon de olsa diye mi düşünüyorsunuz? Haberimiz, tam size göre…

Volkswagen Yeni Model Arteon Coupe

Zoki Nanco adlı bağımsız bir tasarımcı var. Adamın paraya ihtiyacı yok efendim, bağımsız olarak muhteşem otomobil tasarımları yapıyor ve otomotiv dünyası kendisinin peşinde. Zoki Nanco, geçtiğimiz yıl VOlkswagen Arteon modelinin coupe halini tasarladı. Kendi sosyal medya hesabından tanıtımını yaptı ve marka, bu tasarımı o kadar çok beğendi ki gerçeğe dönüştürmeye yönelik araştırmalara başladı. 

Volkswagen Yeni Model Arteon Coupe Tasarımı Hakkında Detaylar 

Zoki Nanco imzalı ve henüz sadece tasarım halinde olan bu projenin detayları şöye:

  • Tamamen gerçek bir coupe karakteri üzerine kurulan Arteon projesindeki değişiklikler aslında dışarıdan bakıldığında kolaylıkla kendisini hissettiriyor. Çok daha yere yakın karoser bunun ilk göz çarpan sonucu.
  • Modifikasyon etkisi de baya bi’ hissedilir kıvamda. Bütün coupe otomobillerde olduğu gibi dört kapılı çok havalı ve hatta hafiften yarışçı bir havası var.
  • Daha kaslı bir görünümü beraberinde getiren ön ve arka çamurluklar ve jantlar için düşünülen çizgiler de tabloya uzaktan bakıldığında keyifli bir bütünlük sağlıyor.

  • Projenin ete kemiğe bürünmüş halinin olacağına dair iddialar var ama henüz resmi bir açıklama da yok. Bunun yerine ise Volkswagen’in shooting brake gövde tipini bu modele entegre etme çalışmaları devam ediyor. 

Kiralık Volkswagen Araç Fiyatları ve Arteon Kiralama Fiyatları

Kiralık Volkswagen araç fiyatları için bir değerlendirme yaptığımızda elbette modelin ana belirleyici olduğunu net bir şekilde görüyoruz. Kiralık Volkswagen Arteon fiyatları söz konusu olduğunda da öncelikle bu otomobil araç kiralama alanında çok tercih edilen bir model olduğunun altını çizmek gerek. Hem iş hayatında hem de özel hayatta Arteon kiralama seçeneklerine sıklıkla yönelmenin ana nedeni ise aracın prestijli imajının yanı sıra geniş bagaj hacmi, geniş iç mekanı ve teknik özellikleri etkili. yolcu360.com üzerinden araç kiralama ve kiralık araba seçimi yapabilirsiniz. Bu şekilde araç kiralamanın sunacağı avantajlara da bakalım:

  • Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz.
  • Planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkınızı kullanabilirsiniz.
  • Birkaç saniye içinde belirli bir bölgedeki kiralık Arteon seçeneklerini fiyat ve özellik açısından karşılaştırabilirsiniz. 
  • Fiyat karşılaştırma avantajı ile en uygun Arteon kiralama sonucuna ulaşabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle