Yolcu360 Blog
Volkswagen-Haberleri
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Volkswagen İçten Yanmalı Motor İşini Bitiriyor!

Volkswagen İçten Yanmalı Motor İşini Bitiriyor!

Otomobil haberleri içinde bu ay belki de en dikkat çekici olanı Volkswagen içten yanmalı motor üretimini sonlandıracağını açıklaması oldu. VW’in yönetimi, geçtiğimiz günlerde şöyle bir açıklama yaptı: içten yanmalı motor seri üretimine son vereceklerini duyurdu. Emisyon konusunda yaşanan krizin ardından marka, rotasını muhtemelen elektrikli ve hybrit motora çevirecek. Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak Volkswagen model bir aracı sürme keyfi yaşamaya ne dersiniz? 🙂

VW Benzinli ve Dizel Araba Üretmeyecek!

VW’in verdiği bilgilere göre gerekli alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra marka artık tamamen hybrit-elektrikli motor teknolojisine odaklanacak. Bu amaçla büyük bir Ar-Ge üssü de kurulacak. Tüm fabrikalar bu yönde revize edilecek.

2021 Volkswagen Passat Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Volkswagen İçten Yanmalı Motor Üretimi

VW yönetiminin yaptığı açıklama çok net: 2016 yılında VW son içten yanmalı motoru üretecek. Bundan sonra da artık dizel ve benzinli Volkswagen üretilmeyecek. Yani 2027 yılı itibari ile sıfır km Volkswagen almak isteyenler sadece elektrikli ve hybrit seçenekleri ile karşılaşacak. Söz konusu açıklamada bazı ikonik VW modelleri için de bilgi verildi. Buna göre örneğin Beetle gibi bazı ikon modeller de elektrikli olarak ve yenilenmiş olarak piyasaya sürülecek.

Yolcu360 ile Araç Kiralamanın Avantajları

  • Yolcu360 ile birçok rent a car firmasının araç listesine tek sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • Araç kiralama işlemini yaparken ödeme konusunda endişe etmenize hiç gerek yok. Çünkü kredi kartına 9 taksitle araç kiralayabilirsiniz.
  • Tatil veya iş planları kapsamında araç kiralama işlemi için kiralık araba seçeneklerine bakarken aynı zamanda fiyat karşılaştırması da yapabilirsiniz. Bu sayede bütçenizi aşmak zorunda kalmazsınız.
  • Araba kiralama konusunda planlarınız değişirse Yolcu360 size koşulsuz iptal hakkı verir.

Volkswagen Caddy Özellikleri için tıklayınız.

Peki, bu işlemi Yolcu360.com üzerinden nasıl gerçekleştirebilirsiniz?
  • İlk olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin ve hemen ardından farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın.
  • Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda. 🙂

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle