Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Türkiye’nin en tuhaf oteli Oberj Otel

Türkiye’nin en tuhaf oteli Oberj Otel

Rize’ye seyahat edecek herkes Rize’de nerede kalınır? sorusunun cevabını arıyor. Bu sorunun son yıllarda sık verilen cevaplarından biri de Türkiye’nin en tuhaf oteli Oberj Otel. Oberj Otel sizin tuhaflıklar yapabileceğiniz, tuhaf şeyler talep edebileceğiniz bir adres değil ancak tuhaf şeylerle karşılaşmanız bir hayli olası. Sizler için Türkiye’nin en tuhaf oteli Oberj Otel hakkında ufak bir inceleme yaptık.

Rize’de hizmet veren Türkiye’nin en tuhaf oteli, konukların bavullarını ilkel bir teleferikle taşıyor. Buraya kadar Karadeniz şartlarında her şey normal denilebilir. Ancak otele girdikten sonra resepsiyon, merdivenler, odalar ve tuvaletlerde bulunan tuhaf kural listeleri size “Nereye geldik biz?” sorusunu sordurabilir. Öncelikle bu ilginç deneyimi yaşamak için Rize’ye gidecek gezginlere, rahat ulaşım için Yolcu360’ın ucuz kiralık araç tekliflerine bir göz atmalarını tavsiye ediyoruz.

Çamlıhemşin İlçesi Ayder yaylasında faaliyetini sürdüren ve uyguladığı ilginç kurallar nedeniyle artık, ‘Tuhaf Otel’ olarak anılmaya başlanan Oberj Otel ’in mottosu: “Burası Tuhafiye Otel’dir. Burada tuhaf şeylerle karşılaşabilirsiniz. Ama tuhaf şeyler talep edemezsiniz” Boşuna Türkiye’nin en tuhaf oteli demiyoruz. Bakın otelde sizi ne gibi kurallar karşılıyor…

Türkiye’nin en tuhaf oteli ‘nin ilginç kuralları!

  • Oda katlarına ayakkabı ile girilmez. Askeri kortejde yürür gibi topukları vurarak yürümeyiniz.
  • Her akşam yöresel yemek diye bizi bunaltmayın, sabaha çıkaracağınız şeyler için birbirimizi üzmeyelim.
  • Sanki odalarımız otoparka bakıyormuş gibi manzaralı oda kaprisi yapmayınız.
  • Akşam yemekleri set menüdür. Yemek saatlerine uyunuz. Sonra meze payınızı yediklerinde gözünüz dolup dudaklarınız titremesin.
  • Yürüyüşten gelen gruplarımız erken yatabilir. Gürültü yapanlardan dolayı uykusuz kalan yorgun insanların soluğunu ensenizde hissetmemek için desibeli düşürün.
  • Oda anahtarlarını yanınızda götürüp ne yapıyorsunuz çok merak ediyoruz. Yedek anahtar yaptırmaktan bize gına geldi.
  • WI-FI İnternet hizmetini fotoğraf paylaşın, like edin, check-in yapın diye sunuyoruz. Film downland edip kotamızı doldurun diye değil.
  • Odalarda ses izolasyonu yoktur. Ah derseniz yan odada duyulur. Ateşli çiftlere önemle duyurulur!

Türkiye’nin en tuhaf oteli Oberj’e gitmek bundan sonra size kalmış. Biz gerekli uyarıları yaptık. Ondan sonra otele gidince garipsemeyin. Aslında son derece etkileşimli ve sizinle konuşan bir otel bekliyor sizi. Daha önce yaşamadığınız deneyimleri burada tadabilirsiniz. Kışları özellikle karlar altında bambaşka bir atmosfere sahip olan otel civarında kayak yapmak mümkün. Yaz ve bahar aylarında ise eşsiz doğanın içinde uzun yürüyüşler yaparak kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz.

Yorum ekle