Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Türkiye’de Balığa Çıkılacak En İyi Yerler

Türkiye’de Balığa Çıkılacak En İyi Yerler

Balık avına çıkmak için nereye gitmek gerek, Türkiye’de balığa çıkılacak en iyi yerler nereleri, balığa çıkarken yanınıza almanız gerekenler neler, uygun fiyatlı balık av malzemeleri nerede satılır

Balık Av Malzemelerini Atın Arabaya Çıkın Yola!

“Balığa çıkmanın verdiği keyif hemen hiç bir şeyde yok” der, deneyimleyenler. Siz de balığa çıkmanın keyfini yaşamak istiyorsanız, olta takımı, çanta, çizme gibi bazı malzemeleri edinmeniz gerek. Bir adet aksiyon kamera da tavsiyemiz olur. Lezzet dolu bir piknik sepeti ve iyi dostlar da gerekli. Ama önce balığa çıkılacak yerler bilgisi lazım. Eeee öyle her yerde balık tutulmaz tabi. Balık tutamama ihtimaline karşı balık yiyeceğiniz yerleri de öğrenin bizce:)

Balık Av Malzemeleri Nelerdir?

Farklı renklerde dalış bıçağı çeşitleri ile hem balık avında hem de dalış sırasında güven sağlayabilirsiniz. Dalış makasları da benzer şekilde çok faydalı malzemelerdir. Ağı düzeltmek, dalış sırasında karşılaşılan sorunları çözmek üzere kullanılabilirler. Kakıç ve fırdöndü ürünleri de balık avının olmazsa olmazları. Av tulumları ise gerçek bir balık avı keyfi için olmazsa olmazdır. Suya direk dalarak balıkların gelmesini beklerken ıslanmamanızı sağlayan av tulumlarını konforlu bir biçimde kullanabilirsiniz. Katlanır kepçe modelleri de balık avına çıkanlar için oldukça önemli bir konfor sunar.

yolcu360.com ekibi tavsiye ediyor: Bu arada balığa çıkmadan önce 1980’lerin kült filmi Bizi Ayıran Nehir’i mutlaka izleyin.

Yorum ekle