Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Otoshow Fuarları | Türkiye’de Yapılan 3 Önemli Otomobil Fuarı

Otoshow Fuarları | Türkiye’de Yapılan 3 Önemli Otomobil Fuarı

Teknoloji ile bağımız güçlendikçe dünya ile olan birlikteliğimizi de artıyor. Birçok farklı türde ve teknolojik yeniliklerle donatılmış otomobilleri inceleyebildiğimiz otoshow fuarları, artık ülkemizde de oldukça büyük ölçeklerde ve sıkça yapılıyor. Araba kiralamakiralık arabaaraç kiralama kapsamında bu yıl Türkiye’de yapılacak 3 önemli otomobil fuarını Yolcu360 ekibi sizin için inceledi!

Antalya Otoshow 2018 / Antalya

13 – 18 Mart arasında, Anfaş Antalya Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan fuar sadece otomobil fuarı olmanın çok ötesinde. Otomobil, ticari araçlar, motosiklet, bisiklet ve aksesuarlarının da yer aldığı fuar geniş bir katılımcı kitlesine sahip. Otomobil Distribütörleri Derneği’nin düzenleyeceği Antalya Otoshow, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Ticarfet ve Sanati Odası’nın destekleriyle hayata geçiyor.

Kaynak: http://antalyaotoshow.com/

Antalya Havaalanı araç kiralama seçenekleri ile fuar alanına ulaşabilirsiniz. Havaalanı – Lara yoluna çıkıp Aksu istikametine doğru dönerek ve Atatürk Bulvarı’na yönelerek bölgeye ulaşabilirsiniz. Antalya’nın en keyifli zamanlarından birinde yapılacak olan fuara katılımınızdan sonra çevrede gezip görebileceğiniz birçok yerin olduğunu da unutmayın. Dilerseniz yolcu360.com ile hızlıca Antalya Havalimanı en uygun fiyatlı kiralık araç seçeneğini de bulabilirsiniz.

Şoförlü Araç Kiralama Şartları ve Fiyatları için tıklayınız.

Çukurova Otoshow 2018 / Adana

Bu yıl 6. kez düzenlenecek olan Çukurova Otoshow, Tüyap Adana Fuarcılık Anonim Şirketi ile Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin birlikte çalışması ve Adana Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB ve Adana Ticaret ve Sanayi odasının destekleriyle hazırlanıyor. 24 – 29 Nisan tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan fuara çok sayıda otomobil firmasının katılacağı duyuruldu. Otomotiv sektöründeki en önemli markaların, en yeni modellerinin halk ile buluşacağı fuarda bazı yeni modellerin Adana lansamanı da yapılacak. Teknolojik yenilikleri en iyi takip edebileceğiniz fuarlardan biri olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Çukurova Otoshow 2018’i kaçımak istemeyeceğinize eminiz.

Çukurova Otoshow için şehir dışından geliyorsanız Adana Şakirpaşa Havalimanı araç kiralama seçenekleriyle bölgeye kolayca ulaşabilirsiniz. Turhan Cemal Beriker Bulvarı, Öğretmenler Bulvarı ve Dr. Sadık Ahmet Bulvarı rotasını izleyerek 20 dakika süren kısa bir yolculukla, Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ne ulaşabilirsiniz.

Lüks araç kiralama hakkında dikkat edilmesi gerekenler? sorusunun cevabı için tıklayınız.

Bursa Otoshow 2018 / Osmangazi / Bursa

Kaynak: http://www.bursaotoshowfuari.com/

Otomotiv sektörü açısından ülkemizde üs olarak kabul edilebilecek Bursa’da bir otomobil fuarı olmaması garip olurdu herhalde. 8 – 13 Mayıs tarihleri arasında, Tüyap Bursa Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Bursa Otoshow 2018’e katılmak için birçok sebebiniz mevcut. Otomotiv sektöründeki en önemli firmaların, gelişmelerin ve yeniliklerin neler olduğunu öğrenmek, daha piyasaya çıkmamış yeni modelleri ilk görenlerden olmak bu sebeplerden bazıları.

Bursa Yenişehir Havalimanı’ndan D160 ve O-22 karayollarını kullanarak, Menteşe, Koyunhisar, Turanköy üzerinden 40 dakikalık bir yolculukla kolayca ulaşabileceğinizi de bilmelisiniz.

Şehirler Arası Araç Kiralama Şartları için tıklayınız.

Yolcu360 üzerinden Otomobil Fuarına Gitme Kolaylığı!

Sizde otomobil düşkünü müsünüz? Otomobil fuarları ile yakından ilgileniyor ama farklı şehirde olduğu için ulaşımı sorun mu ediyorsunuz? O zaman Yolcu360 araç kiralama ile artık ulaşımı dert etmenize gerek kalmadığını bildirelim. 🙂 Yaşadığınız il veya ilçe üzerinden isterseniz de havalimanları üzerinden kolaylıkla araç kiralama yapabilirsiniz. Örneğin, Trabzon’da yaşıyor ve Bursa’daki otomobil fuarına katılmak istiyorsanız, Trabzon merkez araç kiralama opsiyonlarından ya da Trabzon Havalimanı araç kiralama fırsatlarından bütçeniz için uygun olanı seçebilirsiniz. Ayrıca otoshow fuarı için Yolcu360 web veya app üzerinden birden fazla rent a car firmasının müsait araç listesine tek bir seferde erişim sağlayabilirsiniz. Bu sayede otoshow fuarı için pratik bir şekilde araba kiralayabilirsiniz. Aynı zamanda kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. Oto kiraladıktan sonra planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkı da Yolcu360 tarafından sağlanıyor. Böylece otoshow fuarı ile ilgili seyahat planlarınızın değişikliği için sorunları çözmeye çalışırken bir de iptal etme konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

 

 

 

Yorum ekle