Yolcu360 Blog
Tragger marka araçlar
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > %100 Milli ve %100 Yerli: Tragger’ın Üretimi Başladı!

%100 Milli ve %100 Yerli: Tragger’ın Üretimi Başladı!

Tragger marka araçlar hakkında ne biliyorsunuz? Tamamen yerli ve elektrikli olan Tragger marka araçlar hakkında önemli bir haberimiz var… %100 milli ve %100 yerli: Tragger’ın üretimi başladı yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

%100 Milli ve %100 Yerli: Tragger’ın Üretimi Başladı!

CDM Otomobil, tamamen milli ve tamamen yerli bir araç tasarımı yaptı. Tragger adı verilen marka araçlar için üretim de başladı.

Tragger Nedir?

Tragger marka araçlarTragger, CDM otomobil, tarafından çok fonksiyonlu elektrikli iş araçları olarak tanımlanıyor. Türk mühendislerle, Türkiye Bursa’daki fabrikada üretilen Tragger, insan ve çevre odaklı bir anlayışla geliştirilmiş. İşletmelerin lojistik ihtiyaçlarına cevap vermek üzere geliştirilen Tragger marka araçlar, fabrikalar, hastaneler, üniversiteler, havalimanları gibi alanlarda kullanılacak.

Tragger Teknik Özellikleri Hakkında

7,4kW motora sahip olan araç, 6 saatte şarj oluyor. 2 ton çekme kapasitesi, yüklü haldeyken %17 açılık eğimi tırmanabilme kapasitesi ile dikkat çekiyor. 2,8 mm uzunluğunda tasarlanan Tragger araçları, 240 Ah batarya, 220 V geleneksel şebeke akımıyla 6 saatte şarj olma özelliğine sahip. Tragger’ın bataryası quick-drop özelliğine de sahip.

Araç Kiralama İşlemini Yolcu360.com Üzerinden Nasıl Yaparsınız?
  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 🙂

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle