Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Trafik Cezaları E-posta Olarak Gelecek!

Trafik Cezaları E-posta Olarak Gelecek!

Trafik cezalarında yeni düzenleme yapıldı! Bu düzenleme ile birlikte trafik cezalarında mail ile bilgilendirme dönemi başladı. Başka bir deyişle, trafik cezaları e-posta olarak gelecek. Otomotiv haberinin detayları Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Trafik Cezaları E-posta Olarak Gelecek!

Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanaklarının Düzenlenmesinde, Tahsilinde ve Takibinde Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik,  28 Aralık 2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlandı.

Resmi Gazete’de yayınlanan haberin detaylarına göre, Hazine ve Maliye Bakanlığının teknik altyapısı üzerinden trafik cezaları artık araç sahiplerine mail üzerinden gönderilebilecek. Eğer Hazine ve Maliye Bakanlığı sisteminde mail adresiniz kayıtlı değil ise www.gib.gov.tr üzerinden mail adresinizi tanımlayabilirsiniz.

Eğer trafik cezası kiralık bir araca ait ise para cezası, aracı kiralayan kişiye kesilecek.

2021 MTV Ücretleri Ne Kadar? | 2021 Motorlu Taşıtlar Vergisi için tıklayınız.

Araç Kiralama İşlemini Yolcu360.com Üzerinden Nasıl Yaparsınız?

  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 🙂

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle