Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Toyota Corolla Passion X-Pack Multidrive S İncelemesi

Toyota Corolla Passion X-Pack Multidrive S İncelemesi

Toyota Corolla Passion X-Pack Multidrive S incelemesi yaptık. Yeni Toyota Corolla Passion X-Pack Multidrive S hakkında detaylı bilgi arıyorsanız mutlaka bakın. Toyota Corolla Passion kullanıcı yorumları ve Toyota Corolla Passion teknik özellikleri ile detaylı bir inceleme yazısı hazırladık. 

Toyota Corolla Passion X-Pack Multidrive S İncelemesi

Toyota Corolla Passion X-Pack 2019 nasıl? Bu otomobil, gelecek birkaç yılın en çok konuşulanları arasında olacak. Peki, Toyota Corolla Passion X-Pack özellikleri neler? 2019 Toyota Corolla Passion X-Pack teknik özellikleri için bir tablo yaptık. Ayrıca Toyota Corolla Passion X-Pack 2019 fiyatı ve diğer bilgiler için okumaya devam edin…

Toyota Corolla Passion X-Pack 2019

Benzinli 1,6 Corolla isteğine yanıt niyetindeki bu yeni nesil Corolla, tasarımda ve motorda yenilikçi. 12. nesli ile gördüğümüz Toyota Corolla, otomobil tarihinin en uzun soluklu modellerinden biri. Yeni Corolla, daha ince far yapısı (otomobil tasarım trendi bu yönde), büyük ön tampon altındaki hava girişi, kapı üstündeki yan aynalar, ince yapılı LED stoplar sunuyor. 

Yeni Corolla’nın Boyutları

Yeni Corolla’nın boyutları da değişmiş. Ama bu boyut değişikliği öyle ilk bakışta fark edilecek dozda değil. Selefine göre dingil mesafesi korunurken, uzunluğu 10mm, genişliği 5mm arttırılmış. Ancak baktığınızda bir önceki nesil Corolla ile bu yeni Corolla arasında bir boyut farklılığı hissediliyor. İşte onun nedeni tam 30mm alçaltılan tavan. Böylece yere daha yakın, daha sportif daha karizmatik bir görünüm elde edilmiş. Bu arada daha önceki yazılarımızda da paylaşmıştık, bugünün trendi SUV araç karoseri olabilir ama 10 yıl sonrasının trendi VW CC gibi modellerde gördüğümüz yere yapışık uzun ince karoser olacak. 

Toyota Corolla Passion X-Pack Özellikleri

2019 Corolla’nın iç mekanında kalite algısı epeyce yükseltilmiş. Adeta premium olmuş. Yenilenen multimedya sistemi, kullanıcıların tam puan verdikleri arasında. Ayrıca kokpitteki her detay, kullanışlı. 

Yeni Corolla’nın sürüş özelliklerine odaklandığımızda selefine göre daha seri hareket kabiliyetini hemen hissediyoruz. TNGA platformunda üretilen otomobil, çok kollu arka aksla yolcuların da daha konforlu hissetmesini sağlamış durumda. Biz, yeni Corolla kullanıcı deneyimimizi şöyle özetleyebiliriz: daha konforlu olmuş. 

Yeni Toyota Corolla ne kadar hızlı?

132 HP’lik atmosferik motor ve CVT şanzıman ikilisi başarılı. Hızlanma tepkileri çok atak sayılmaz. Atmosferik motor, zaten karakteri gereği biraz alt devirlidir. Bu da hızlanma konusunda onu yeterince atak kılmıyor. Ama temkinli olduğu kesin. 

Toyota Corolla Passion X-Pack Fiyat

Yeni Corolla’nın fiyatı 110 bin TL bandından başlıyor. Donanım güçlendikçe 165 bin TL rakamını görüyorsunuz. 

Kiralık Toyota Corolla Fiyatları Nasıl?

Kiralık Corolla fiyatları için yolcu360.com sistemini kullanarak kolay bir araştırma yapabilirsiniz. Corolla kiralamak üzere sisteme bir lokasyon bilgisi girmeniz yeterlidir. Örneğin İzmir Kemalpaşa araç kiralama fiyatları şeklinde yapacağınız lokasyon aramasında karşınıza burada rent a car firmalarının müsait araçları listelenir. Listede araçların markası, modeli, kiralama fiyatı ve diğer bilgileri de bulunur. Bu listede istediğiniz gibi filtreleme yapabilirsiniz. Örneğin Sadece kiralık Toyota Corolla fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz. Böylece İzmir Kemalpaşa Toyota Corolla kiralama fiyatlarını tek web sitesi üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Kemalpaşa’daki en uygun kiralık Corolla seçeneğini görebilir, fiyata göre seçim yapabilirsiniz. 

 

Yorum ekle