Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Tatilde Aksiyon Kameralarla Çok Daha Fazla Eğlence

Tatilde Aksiyon Kameralarla Çok Daha Fazla Eğlence

Aksiyon kamera nedir, nasıl kullanılır ve aksiyon kamera fiyatları konularının yanında bu yeni teknolojinin sunduğu eğlenceye biraz değinmek istedik.

Tatilde Aksiyon Kameralarla Çok Daha Fazla Eğlence

Yıllık izninizi Ege, Akdeniz ya da yurt dışında enfes sahillerde denize girerek, yüzerek ve aksiyon dolu aktivitelerde bulunarak geçirmeyi planlıyorsanız yanınıza mutlaka aksiyon kamera almanızı öneriyoruz. Sıkıcı babaanne yazlığının havuzunu bile aksiyon dolu bir çekim merkezi haline getiren bu ürünleri, 10 yaş üstü çocuklara karne hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. Su altında eğlenceli çekimler yapmak, tatil anılarını biriktirmek için aksiyon kameralar mükemmel bir seçenek. Bu arada son yıllarda çekilen pek çok aksiyon filminde de onların kullanıldığını ekleyelim.

Aksiyon Kamera Nedir?

Tatilde Aksiyon Kameralarla Çok Daha Fazla EğlenceAksiyon kameralar ne işe yarar demeyin; su altında da çekim yapabilen bu cihazlar son derece hareketli bir anı da mükemmel netlikte kaydedebiliyor.  Son beş yıldır aksiyon kamera ürünleri, epey popüler. Bazılarımız henüz onlarla neler yapılabileceğini keşfetmedi ama tatilde, seyahatlerde ve spor yaparken yaşadığınız keyifli anları kaydetmekte çok başarılılar. Ayrıca keyifli videolar çekmek belki de aksiyon dolu anları kaydedip canlı olarak yayımlamak üzere de kullanılabilirler. Zira, pek çoğunun internet bağlantısı da var. 

Aksiyon Kamera Fiyatları

Farklı markaların örneğin çok popüler olan GoPro markasının aksiyon kamera ürünlerine farklı teknoloji mağazaları üzerinden ile ulaşabilirsiniz.  Aksiyon kamera fiyatları markaya, ürün özelliklerine göre daha doğrusu ürünün taşıdığı teknik özelliklere göre değişir. En kullanışlı ürünlerse su altında da kullanılabilen ve şarjı uzun ömürlü olanlardır. Elbette piksel konusu da önemli. 

Aksiyon Kamera İle Neler Yapılabilir?

Su Altı Kamerasıyla ÇekimlerAksiyon kameralar, adı üstünde aksiyon dolu anları çekmek için tasarlanmış kameralardır. Hem video hem de fotoğraf çekebilirler. Su altında çekimler yapabileceğiniz bir aksiyon kamera ile yaz tatili çok daha keyifli olabilir. Yüzerken, dalış anında su altını da kadrajlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla suyun altına dalıp selfi çekebilir, balıkları, deniz canlılarını çekebilirsiniz. Bisikletle gezmeye ilgi duyuyor ya da kendinizi gerçek bir motor tutkunu olarak tanımlıyorsanız; seyahatleriniz sırasında geçtiğiniz yerleri, gördüğünüz her şeyi kaskınıza takacağınız bir GoPro kamera ile kolayca kayıt edebilirsiniz. Sıradan bir kamera böyle hızlı bir çekimde flue görüntüler çekecekken aksiyon kameraları çok net bir görüntü sunar. Patenciler, sorfçüler de aksiyon kameralarla çok keyifli çekimler yapabilir, kendi gözlerinden dünyanın nasıl göründüğünü gösterebilirler.

Aksiyon kamera alırken kılıf, çanta gibi malzemeleri ve kaska ya da arabaya kamerayı tutturacak ürünleri almayı unutmayın. 

 

Yorum ekle