Yolcu360 Blog

Suzuki Swift İncelemesi

Suzuki Swift incelemesi var mı? Suzuki Swift yerine ne alınır? 2019 Suzuki Swift modelinde neler değişti? Yeni Suzuki Swift nasıl? Yeni Swift kullananlar memnun mu? Kiralık Suzuki Swift fiyatları nasıl?

Suzuki Swift incelemesi arayanlar buraya. 2019 Suzuki Swift incelemesi yaptık. Suzuki Swift 2019 modeli hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Suzuki Swift İncelemesi

2019 Suzuki Swift incelemesi ile aracın tasarım özelliklerine, motoruna, değişen teknik detaylarına baktık. Suzuki Swift 2019 yorumları, boyutları ve bagaj hacmi gibi kilit konularda yanıt aradık.

2019 Suzuki Swift Modelinde Neler Değişti?

Bu yıl Swift’in yenisi çok konuşulacak. 2019 Suzuki Swift modelini yollarda epeyce fazla göreceğiz. Küçük, şık, modern, pratik, az yakan bir araba arayanlar için iyi çözüm: Suzuki Swift 2019. Peki yeni Swift’te neler değişti?

Selefine göre daha zinde bir tasarımı var. Şasisi İngiltere’de tasarımı İtalya’da geliştirilen Swift 2019 hakkında söylenecek ilk şey; sade ama dinamik olduğu yönünde.

Minik araç segmentinde ilk ona girme hedefi olan Swift, bu yıl hedefi yakalar gibi. Zira, sınıfının en yenilikçi tasarımlarından birini sunuyor.

Daha Geniş İç Mekan Sunuyor

Selefine oranla 10mm kısa ve 15mm daha alçak ve 40mm daha geniş olan otomobil, daha sportif bir hal almış. Arka kapı açma kolunun C sütunlarına gizlenmesi ise minik bir detay ama tasarım bütünlüğünde büyük fark yaratmış.

20mm uzayan aks, arka kısmını da ferahlatmış. Sınıfına göre cömert bir baş mesafesi, yeterli diz mesafesi önemli konfor detayları. Suzuki Swift bagajı ise 54 litre daha fazla. Yeni Swift’İn bagajı 265 litre olmuş. Ancak bagaj çizgisi biraz yukarıda kalmış.

Suzuki Swift 2019 Kokpit

Japon otomotiv üreticisi, Suzuki Swift 2019 kokpitinde daha sade, çok basit ama kullanışlı bir çizgi hedeflemiş. Swift’in kokpitinde 3D navigasyon sunuluyor. Anahtarsız giriş- anahtarsız çalıştırma, Apple CarPlay ve Android Auto varlığı önemli.

Yeni Swift’in Motoru Nasıl?

Yeni Suzuki Swift motorunda 1,2 litrelik atmosferik motor görüyoruz. 90 beygir gücündeki bu yapı, dualjet benzinli motorla sunuluyor. 5 ileri manuel ya da CVT şanzıman seçenekleri var.

0-100km/s hızlanmasını 11 saniyede tamamlıyor. Hafif body-roll ile virajlarda da eskiye oranla daha iyi performans sunuyor.

Suzuki Swift Yerine Ne Alınır?

Ekonomik, az yakan, küçük bir araba arıyorsanız seçenek çok. Ford Fiesta, Hyundai i20, Volkswagen Polo, Opel Corsa seçenekleri Suzuki Swift için en güçlü rakipler. Yani Suzuki Swift yerine bu araçlardan biri de tercih edilebilir.

Kiralık Suzuki Swift Fiyatları

Kiralık Suzuki Swift fiyatlarına yolcu360.com ile bakın. Uluslararası güvenlik sertifikalı online ödeme sayfası ile güvenle online olarak Swift kiralama yapın. Ayrıca kredi kartına 9 taksitle araç kiralama ve koşulsuz iptal avantajlarını yaşayın.

1 yorum

  • Suzuki Swift en sorunsuz araçlardan ve alan kişi yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanıyor. Şu anda kullandığım Swift’i satıp inşallah bu sene sıfır Swift alacam.