Yolcu360 Blog
Suzuki S-Cross 2022
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Suzuki S-Cross İncelemesi, Özellikleri ve Fiyatı

Suzuki S-Cross İncelemesi, Özellikleri ve Fiyatı

Yeni Suzuki S-Cross hakkında bilgi arayanlar için aracın tasarımından teknik özelliklerine uzanan bir inceleme yaptık. Bunun yanı sıra 2022 Suzuki S-Cross özellikleri ve fiyatı ekseninde merak edilenleri yanıtladık. Ayrıca yeni model Türkiye’ye gelecek mi ve fiyatı belli mi gibi soruların yanıtlarına da baktık. İşte 2022 Suzuki S-Cross hakkında detaylar…

suzuki s-cross fotoğraf

Suzuki SX4 S-Cross Hakkında

Markanın crossover sınıfındaki S-Cross modeli, merakla bekleniyor. Onunla ilgili hemen her detay da merak ediliyor. Öncelikle bu versiyon, İlk neslinden beri Macaristan’da üretiliyor. Ayrıca modelin öne çıkan özelliği ise sıra dışı ve güçlü tasarımı. Izgara formu, yerden yüksekliği, kübik yapısı fark yaratan detayları. Köşeleri yuvarlatılmış stili ile keyifli ve ayrıca dikkat çekici bir tasarımı var. Şehirde bir arazi aracı imajına sahip. Bunun yanı sıra şimdiden epeyce ilgi çeken tasarımına ek olarak 7 farklı gövde renk seçeneği de sunacak.

Küçük 4X4 ve ayrıca 2X2 araçlar için Suzuki öncü bir marka. 2013 yılında yenilenen S-Cross modeli ise son versiyonu ile karşımızda. Tüm boyutları ikinci nesille aynı kalsa da görünümü bu eski modelden çok daha iri duruyor. Türkiye’de Suzuki S-Cross tek donanım paketi ile satışta olacak. Konfor odaklı GL Elegance donanımlı Suzuki S-Cross 2022 modeli için detaylar yakında belli olacak.

Suzuki S-Cross ve Suzuki SX4 S-Cross Karmaşası

Marka, bu modelde her güncellemede isim değişikliğine gitti. Böylece Mayıs 2022’de Türkiye Suzuki satış noktalarına gelecek olan model, Suzuki S-Cross ismine sahip. Bunun yanı sıra onu; 2008 yılında SX4, 2012’de S-Cross, 2013de Sx4 S-Cross, 2020’de ise makyajlı SX4 S-Cross adıyla tanıdık. Fakat bu yıl ise Suzuki S-Cross olarak tanıtılıyor.

yeni suzuki s-scross 2022

Suzuki S-Cross Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

Güçlü bir SUV almak isteyen ve ayrıca Suzuki markasını seven pek çok kişi, modelin ne zaman satışa çıkacağını merak ediyor. Suzuki S-Cross ne zaman Türkiye’ye gelecek sorusunun yanıtı ise, yaz başı. Bunun yanı sıra markanın yaptığı açıklamaya göre 2022’nin ikinci çeyreğinde Türkiye’ye gelmesi planlanıyor.

2022 Suzuki S-Cross Hakkında Öne Çıkanlar

Modelin tasarımına baktığımızda agresif bir havası olduğu görülüyor. Ayrıca köşeli hatları da bunu destekliyor. Bunun yanı sıra tampona entegre sinyal tasarımı da dikkat çekici olmuş.

LED gündüz sürüş farları yenilenmiş. Ayrıca kaput yükseltilmiş, daha net SUV havası verilmiş. Lansman rengi titan grisi. Köşeli ve kalın hatları ile gerçek bir SUV mesajı veriyor. Ayrıca 17 çapında alaşım jantlarla gelecek.

Arka tarafta koyu renk ve desenli LED spotlar var. Bu spot lambaları ile gri gövde rengi çok uyumlu. Zaten bu sebeple de lansman rengi olarak gri renk seçilmiş. Bunun yanı sıra arka tarafta ayrıca Hibrid logosu da var.

suzuki s-cross renk seçenekleri

Yeni Renk Seçenekleri

Yedi farklı gövde rengi sunuluyor. Lansman rengi ise titan gri.

  • Sedefli beyaz
  • Metalik gri
  • Siyah
  • Kırmızı
  • Mavi
  • Bakır renk
  • Titan gri

suzuki s-cross iç mekan

İç Mekan Özellikleri Nasıl?

Güncel multimedya sistemi önemli. Kabin içinde 7 inç ve 9 inçlik iki farklı dokunmatik ekran karşımıza çıkıyor. Yeni kadranlar, iki adet analog gösterge ile çok şık. Çift bölgeli dijital klima kullanışlı. Fonksiyonel direksiyon simidi söz konusu.  Direksiyon simidi üzerinden pek çok işlem kontrol edilebiliyor. Orta konsolun yumuşak malzemesi kalite hissini artırmış. Deri ya da kumaş koltuk seçeneği var.

Bagaj Özellikleri Nasıl?

Model, 430 litrelik bagaj hacmine sahip. Bu hacim zaten çok yeterli. Uzun yolculuklar ve kalabalık aileler için ideal. Diğer yandan koltuklar yattığında 664 litre bagaj elde ediliyor.

Sürüş Modları

  • Otomatik mod
  • Kilit modu
  • Kış modu

suzuki s-cross 2022 mk3

Suzuki S-Cross Motor Özellikleri Nasıl?

Yeni S-Cross 1,4 litre hacminde turbo beslemeli benzinli motora sahip. 129 beygir güç ile geliyor. Hibrit olduğu için 48 voltluk hibrit sisteme de sahip. Sistemin rejeneratif frenleme özelliği var. Böylece günlük kullanımla sisteme enerji sunabiliyor. Maksimum hızlanması 195 km/s şeklinde. Hibrit sistemin performansı sınıfı için başarılı.

Suzuki S-Cross Donanım Özellikleri Nasıl?

Donanım açısından çok zengin bir SUV ile karşı karşıyayız. Güncel donanımı ile kullanıcıyı destekliyor. Kör nokta sistemi, arka çapraz uyarısı, şeritte kalma teknolojisi gibi özellikler var. Altı adet hava yastığı ve diz hava yastıkları var.

suzuki jimny

Suzuki Modelleri

Suzuki, Türkiye pazarında özel bir kullanıcı kitlesi olan markalardan biri. Japon otomotiv üreticisi, 1909 yılından beri faaliyetlerini sürdürüyor. Suzuki modelleri, kendine özgü tasarımları ile çok tutuluyor.

Güncel Suzuki Fiyat Listesi

Suzuki modellerinin 2022 Ocak ayı itibariyle Türkiye fiyat listesi şöyle:

  • Swift hybrid fiyatı ​​436 bin TL’den başlıyor.
  • Vitara hybrid fiyatı ​​532 bin TL’den başlıyor.
  • Jimny benzinli fiyatı ​​650 bin TL’den başlıyor.

Sürdürülebilir Ulaşım Teknolojileri

Suzuki markasının üstlendiği marka bilinci de önemli. Suzuki, sürdürülebilir kaynak kullanımını önemsiyor. Bu nedenle sürekli akıllı çözümler üretmek üzere çalışıyor. Hibrit motor teknolojisine de yatırım yapıyor. Gelecek birkaç yıl içinde tüm ürün gamını hibrit ve %100 elektrikli olarak yenilemeyi planlıyor. Suzuki’nin gelecek nesillere karşı sorumlu üretim anlayışını yolcu360.com olarak değerli buluyoruz.

SX4 S-Cross Kiralama ve Suzuki Kiralama Fiyatları

Suzuki S-Cross kiralama fiyatları için henüz bilgi bulmanız çok mümkün değil. Zira, otomobil ülkemize henüz geliyor. Şimdilik kiralık S-Cross araç bulamasanız da kiralık Suzuki araç fiyatlarına yolcu360.com üzerinden bakabilirsiniz. yolcu360.com ile kiralık Suzuki fiyatlarını karşılaştırabilir uygun fiyata Suzuki kiralamak için farklı rent a car firmalarının fiyat bilgilerini inceleyebilirsiniz. Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabileceğiniz yolcu360.com üzerinden yaptığınız kiralamalarda koşulsuz iptal hakkınız da var.

yolcu360 blog arama banner

Otomotiv Dünyası ile İlgili Her Konuda Yolcu360 Yanınızda!

Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

1 yorum