Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Ssangyong Korando Euro NCAP’ten 5 Yıldız Aldı!

Ssangyong Korando Euro NCAP’ten 5 Yıldız Aldı!

Ssangyong Korando Euro NCAP’ten 5 yıldız aldı! Euro NCAP güvenlik teknolojileri testlerinde büyük başarı sergileyen marka, yılların çelik üretimi deneyimini de arkasına alarak çarpışma testlerini de tam puanla geçti. Haberin detayları şöyle…

Ssangyong Korando Euro NCAP’ten 5 Yıldız Aldı!

Kaynak: https://ssangyong.com.tr/

Aldığım araba, güvenlikle ilgili ne sunuyor sorusunun en güçlü yanıtlarından biri haline gelen Ssangyong Korando bu konuda çok güçlü bir teknolojiye sahip. Bağımsız acil fren sistemi ile sınıfının en güvenli araçlarından biri olarak gösteriliyor. Euro NCAP çarpışma testleri artık çok daha kapsamlı ve Ssangyong Korando Euro NCAP’teki güvenlik testleri kapsamında sınıfının tek 5 yıldız alanı oldu. Ssangyong Korando çarpışma testleri ve güvenlik donanımı testlerini anlatmadan önce otomobilin genel özelliklerine bakalım..

2020 Ssangyong Korando Tasarım Özellikleri Nasıl?

Kaynak: https://ssangyong.com.tr/

Yenilikçi bir tasarım anlayışı var. Düz kaput yapısı çok keskin görünüyor. Aynalar katlanır yapıda ve tavan rayları da oldukça güçlü bir arazi karakteri katmış. Kaslı ve erkeksi duran tasarım dili 18 inç jantları ve gündüz LED farları ie de önemli bir fark yaratılmış. 

Euro NCAP 2020 Kriterleri Neler yazısı için tıklayınız.

Ssangyong Korando İç Mekan Özellikleri Nasıl?

Kaynak: https://ssangyong.com.tr/

Anahtarsız giriş teknolojisine sahip olan Ssangyong Korando’nun içinde konfor odaklı bir yaklaşım geniş yaşam alanı birleşmiş. Arka koltuk alanında priz olması, 551 litrelik bagajın genişliği gibi detaylar şahane. Koltuklar tek el hareketi ile yatırılabiliyor. 10,2 inç gösterge ekranı oldukça hızlı çalışıyor. Güneş vurduğunda bile yansıma yapmıyor. Kablosuz şarj ve USB çıkışı da ergonomi odaklı şekilde yerleşmiş. Apple CarPlay, Adnroid desteği gibi teknolojiler de var. 

Türkiye’deki Euro NCAP Yıldızı Station Wagonlar yazısı için tıklayınız.

Ssangyong Korando Acil Fren Destek Sistemi Nasıl?
Kaynak: https://ssangyong.com.tr/

Ssangyong Korando güvenlik sistemleri konusunda çok iddialı bir marka. Zira, otomotiv kadar bilinmiyor ama Ssangyong şirketi, dünyanın en büyük çelik üreticilerinden biri. Ssangyong Korando’nun da %74’ü çelikten yapılmış. Buna ek olarak güvenlik sistemlerinin tamamı tüm versiyonlarda standart. 

Devrilme önleyici sistemi de çok başarılı bulunmuş. 

Ssangyong Korando Servis Konusunda Nasıl?

Türkiye’de Ssangyong Korando markasını Şahsuvaroğlu Otomotiv temsil ediyor. 1966 yılından beri ülkemizde otomotiv alanında hizmet veren şirketin servis ağı oldukça geniş. 41 bölgede Ssangyong Korando servisi hizmeti sunuluyor. Marka, yedek parça ihtiyacını 24 saat içinde size temin edemezse sonrasında o parçayı ücretsiz olarak teslim ediyor. Bu da Ssangyong Korando satış sonrası destek hizmeti konusunda büyük bir avantaj. 

Kiralık Ssangyong Korando Fiyatları Nasıl?

Kiralık Ssangyong Korando fiyatları için yolcu360.com’a hemen bakın! Uyguna Ssangyong Korando kiralamak üzere yolcu360.com üzerinden kiralık Ssangyong Korando modellerini karşılaştırabilirsiniz. Uyguna Ssangyong Korando kiralamak için kiralık Ssangyong Korando fiyatlarını karşılaştırabilir ve hızlıca karar verebilirsiniz. Ayrıca kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle