Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Skoda Slavia Tanıtıldı! | Skoda Slavia Özellikleri

Skoda Slavia Tanıtıldı! | Skoda Slavia Özellikleri

Skoda Slavia özellikleri ve fiyatı da çok merak ediliyor. Temmuz ayının başlarında tanıtılan Skoda Slavia’nın özellikleri, çok çekici. Kompakt, şirin ama spor otomobil olsun isteyenler için mükemmel bir seçenek oluşturacak gibi görünüyor. Skoda Slavia tanıtıldı yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı. Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak Skoda marka bir aracı denemeye ne dersiniz? 🙂

Öğrenciler Tasarladı!

Kaynak: https://www.latercera.com/

Skoda markasının tasarım ekibindeki öğrenciler tarafından geliştirilmiş olması çok önemli. Bu yönüyle çok özel bir proje olduğunu düşünüyoruz. Otomobil dünyası da bu konuda hemfikir. Şirketin kendi içerisinde eğittiği öğrencileri tarafından tasarlanarak hayata geçirilen proje, gençlere güvenen bir marka imajına da vurgu yapıyor. 

Öğrenciler, 1957 model Skoda 1100 OHC yarış aracından esinlendiler. Dijital kaynaklar üzerinden paylaşılan resmi duyuru üzerinden karşımıza çıkarılan model, henüz Türkiye pazarına giriş yapmayan hatcback modeli Scala’nın üzerine geliştirildi. Projenin en temeliyse 1957 model yıllı Skoda 1100 OHC yarış aracına dayanıyor.

Yeni Skoda Fabia Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız. 

Skoda Slavia Özellikleri

Kaynak: https://www.latercera.com/

Öncelikle yeni tasarlanan bu özel otomobilin genel hatları, Skoda Scala modeline çok benziyor. Ancak bu genel hatların dışında kalan detaylar tamamen yeniden ve bu otomobile özel olarak tasarlanmış. Öncelikle otomobilin tavanı yok. Üstü açık spor Skoda modeli olarak pazara sunuyor. Koltuklar, kokpit ve arka bölümün tamamı da oldukça etkileyici. Modelde kullanılan 20 inçlik jant seti Kodiaq RS’den alınırken, fren sistemi ve tekerlek göbekleri de Octavia vRS’den geliyor. Kaputun altında ise bizleri üzerinde herhangi bir değişimin olmadığı bir ünite karşılıyor. 150 PS’lik güç üreten versiyonuyla 1.5 litrelik TSI motor ve yedi kademeli DSG çift kavramalı şanzıman buradaki temel bileşen. 

Dijital Olarak Tanıtıldı!

Skoda Slavia’nın tanıtımı Temmuz ayı sonunda yapıldı. Ancak covid-19 nedeniyle tanıtım, dijital olarak yapıldı. Zira, 2020 model otomobillerin hemen hepsinin tanıtımı, online olarak yapıldı. Bu online otomobil tanıtımı sürecinin bir süre daha devam edeceği tahmin ediliyor. 

2020 Skoda Kodiaq Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Skoda Slavia Ne Zaman Türkiye’ye Gelecek?

Dijital kaynaklar üzerinden paylaşılan resmi duyuru üzerinden karşımıza çıkarılan modelin ne zaman Türkiye’ye geleceği de çok merak ediliyor. Skoda Slavia’nın Türkiye’de satılması konusunda bir açıklama yok. Zaten hangi ülkelerin pazarına gireceğine dair net bir veri de yok. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle