Yolcu360 Blog
Skoda Kodiaq Görselleri

Skoda Kodiaq İncelemesi

Skoda markasının yeni SUV modeli Kodiaq, oldukça güçlü bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Peki, Skoda Kodiaq ne kadar yakıyorSkoda Kodiaq motor özellikleri nasıl? Diğer yandan Skoda Kodiaq iç mekan kalitesi eleştirmenlerce nasıl değerlendiriliyor ve Kodiaq kullananlar ne diyor? Yeni Kodiaq hızlanma verileri, sıfır Kodiqa fiyatı ve daha fazlası…

Skoda Kodiaq Görselleri

Skoda Kodiaq fiyatı ve kiralık Kodiaq fiyatları gibi bilgilerle birlikte detaylı bir inceleme yaptık. Benzinli otomatik Skoda Kodiaq 1.4 TSi DSG 4X4 hakkında detaylı bilgi almak için okumaya devam edin…

Yeni Skoda Kodiaq Görselleri

Skoda Kodiaq 1.4 TSi DSG 4X4 İncelemesi Yaptık!

Skoda, son yıllarda çok güçlü bir ivme yakaladı. Marka, oldukça fazla seçenek sunarken seçenekleri kendi içinde detaylandırmayı da iyi biliyor. Böylece sadece iki -üç yıl gibi kısa bir sürede kendine çok sağlam pazar payı yakaladı. Skoda’nın yeni SUV modeli Kodiaq da belirli bir pazar için üretilmiş ve tam da o pazarın beklentilerini karşılayan bir otomobil. Marka, yeni Kodiaq modeli için çok net bir tanımlama yapmış. Bu nedenle pazarda hedeflediği kitleye net olarak ulaşacak gibi görünüyor. Gelelim Skoda Kodiaq hakkındaki diğer detaylara…

Skoda Kodiaq Görselleri

2019 Skoda Kodiaq Tasarım Özellikleri

Genel Skoda tasarım dilinin temsilcilerinden biri. Keskin çizgiler, karoserin tamamına yansıtılmış. Aydınlatma grubu ve ızgarada net bir marka imzası gözleniyor. İri kıyım görüntüye rağmen ağır ve hantal bir etki yaratmıyor. Sanki iri ama dinamik bir sporcu gibi. İri boyutların Skoda Kodiaq’ın iç mekanına yansıması da başarılı. Bakalım Kodiaq’ın boyutları nasıl?

Skoda Kodiaq Görselleri

Skoda Kodiaq Boyutlar

Uzunluk: 4697mm

Genişlik: 1882mm

Yükseklik: 1655mm

Dingil Mesafesi: 2791mm

2019 Kadiaq Ne Kadar Yakar?

Benzinli, 4X4, otomatik Kodiaq yakıt tüketimi ortalaması 7,1 litre. Şehir içinde 8,5 litre, şehir dışında da 6,3 litre yakıt tüketiyor.

Skoda Kodiaq Görselleri

Skoda Kodiaq 2019 Modeli Motor Özellikleri

Motor Tipi ve Konumu: Sıralı, turbo, önde ve enlemesine.

Silindir/subap sayısı: 4/16

Motor Silindir Hacmi: 1395cc

Maksimum Güç: 11*kW/150HP 5000 d/d

Maksimum Tork: 250Nm 1500-3500 d/d

Yeni Kodiaq Hızlanma Verileri

Maksimum Hız: 192km/s

0-50km/s Hızlanma: 3,5 saniye

0-80km/s Hızlanma: 7,1 saniye

0-100km/s Hızlanma: 10,7 saniye

0-120km/s Hızlanma: 15,2 saniye

0-130km/s Hızlanma: 18,1 saniye

0-400m Hızlanma: 17,9 saniye

Skoda Kodiaq Kullananlar Ne Diyor?

Dünya genelinde Skoda Kodiaq kullanıcı yorumlarına baktığımızda geniş yaşam alanının övüldüğünü görüyoruz. Kodiaq yorumları içinde aydınlık iç mekan hissi, motor&şanzıman uyumu, gelişmiş multimedya sistemi, kablosuz şarj, üçüncü koltuk sırası seçeneği gibi detayların olumlu olması göze çarpıyor. Diğer yandan Kodiaq yorumlarında rakiplerdeki küçük silindirli dizel motor avantajının onda olmaması, süspansiyon sertliği, üçüncü koltuk alanının konforsuz olması da eleştiriliyor.

Skoda Kodiaq Yerine Ne Alsam?

Kodiaq yerine alınabilecek otomobillerden biri Nissan X-Trail modeli. X-Trail modeli de üçüncü koltuk sırası sunuyor ayrıca 4X4 fiyatı 150 bin TL civarında. Peugeot 3008 de tercihe dilebilir. 3008’İn fiyatı 163 bin Tl bandında seyrediyor.

Sıfır km Skoda Kodiq Kaç Para?

Sıfır Kodiaq almayı düşünüyorsanız aracın baz fiyatı 158 bin Tl civarında. 4X4 opsiyonu yaklaşık 7 bin Tl civarında ve donanım artınca 185 bin TL gibi bir rakam çıkıyor ortaya. Kodiaq yıllık bakım masrafı da ortalama 1500TL. 15 bin km’de bir bakım isteyen aracın mekanik/boya/korozyon garantisi 2/2/12 yıl.

Skoda Kodiaq Kiralama Fiyatları

Arazi aracı kiralamak için yolcu360.com üzerinden hızlıca fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. yolcu360.com ile fiyatları karşılaştırarak en uygun seçeneğe en hızlı biçimde erişebilirsiniz. SUV araç kiralamak, 4X4 kiralamak ya da istediğiniz özel bir araç türü için kiralama yapmak üzere fiyat araştırması konusunda en konforlu biçimde en ent sonuçları alabilirsiniz. yolcu360.com, ülke genelinde hizmet veren hemen her rent a car firmasının online rezervasyon modülüne eş zamanlı olarak erişerek en iyi fiyatı tek seferde görmenizi sağlar. Üstelik bunun için sadece araç kiralamak istediğiniz lokasyonu belirtmeniz yeterli. yolcu360.com üzerinden araç kiralama yaptığınızda kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilir, planlarınız değişirse koşulsuz iptal gerçekleştirebilirsiniz.

Yorum ekle