Yolcu360 Blog
Skoda-Kamiq
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Skoda Kamiq Türkiye’ye Gelmeyecek!

Skoda Kamiq Türkiye’ye Gelmeyecek!

Kiralık Skoda fiyatları nasıl? Skoda Kamiq Türkiye’de satılıyor mu? Skoda Kamiq neden Türkiye’ye gelmiyor? Skoda Kamiq özellikleri neler? Skoda Kamiq teknik özellikleri nasıl? Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Skoda marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

Skoda Kamiq Türkiye’ye Gelmeyecek!

Skoda markası ülkemize geldiği ilk yıllardan beri çok seviliyor. Güçlü malzeme ve tasarım dili ile dikkat çeken Skoda marka otomobiller, sean, HB ve SUV karoserde mevcut. Ülkemizde en çok satılan SUV modellerinden biri de Skoda Karoq. Yüksek yapısıyla trafiğe hakim hali, geniş iç mekanı ve bagaj hacmi sunan Skoda Karoq etkileyici ve keyifli bir otomobil. Onun kardeş versiyonu Skoda Kamiq modeli ise Çin’de üretiliyor.

Üretimi henüz başlayan Skoda Kamiq modeli için satış alanı da belirlendi. Şimdilik sadece Uzak Doğu pazarında satışa çıkacak olan Skoda Kamiq modeli, SUV pazar payı içinde önemli bir aktör olabilir. Bu arada dünyada en fazla SUV araç satışının da Çin’de yapıldığının altını çizelim.

Sadece Çin’de üretilip Uzak Doğu pazarında satılacak olan Skoda Kamiq modeli, Skoda Karoq’un bir alt modeli aslında. Araç, Volkswagen Grubuna ait PQ25 platformunda üretiliyor. 1,5 litrelik turbo beslemeli motor benzinli ve 150HP güç üretiyor.

Skoda-Kamiq

Bu arada kiralık Skoda Karoq fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve çok kolay bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. Online araç kiralama alt yapısını fiyat karşılaştırma sistemi ile birleştiren yolcu360.com, en uygun fiyatlı Skoda Karoq kiralama arayışınız için de en hızlı ve kolay çözümü sunuyor. Sistem, siz belirli bir lokasyon için arama yaptığınızda size, ilgili bölgedeki tüm müsait araçları fiyatlarıyla birlikte listeliyor. Dilerseniz bu listeyi, marka ve modele göre de süzebiliyorsunuz. Böylece örneğin Ankara’da en uygun kiralık Karoq seçeneğini hızlıca bulabiliyorsunuz.

Yeni Skoda Fabia Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Yorum ekle