Yolcu360 Blog
set-kart-gecen-marketler-1 (1)

Set Kart Geçen Marketler

Set Kart geçen marketler listesi arayanlar için pratik bir liste hazırladık. Listeye bakarak kolayca size en yakın Set Kart market seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Set Kart’ın avantajlarına ulaşmak için hangi marketlerde geçerli olduğunu öğrenebilirsiniz. Set Kart kullanılan marketler için listemize bakıp pratik bir biçimde alışveriş için yola çıkabilirsiniz. 

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Set Kart Nedir?

set-kart-gecen-marketler.jpg

Set kart, Türkiye’deki yemek kartı seçeneklerinden biri olarak biliniyor. Kartın ayrıcalığına sahip çalışanlar yemek ve market ihtiyaçlarını bu karttan karşılıyor. Dilediği noktalardan kullanılabilme imkanı sunan Set kart ile tasarruf yapmak da kolay hale geliyor. Set kart kullanımında yemek ödemeleri sırasında yüzde yüz oranında verdi tasarrufu sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda Set kart ile prim avantajı da mümkün. Nakit paraya göre oldukça avantajları bulunan Set kartı birçok anlaşmalı market ile kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Set kart içerisinde Set para seçeneği de var. Bu avantajlara ek özellik kazanmak için Set para seçeneğinden de yararlanabilirsiniz. Kolay ve nakit olmadan bir alışveriş imkanı sunan Set kart ile Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde bulunan market, büfe ya da restoranlardan faydalanabilirsiniz. Tabi ki bunun için Set kart hangi kurumlarda geçiyor araştırabilirsiniz.

Set Kart Kullanılan Marketler Listesi

set-kart

Set Kart kullanılan market, kente göre değişir. Her market zinciri, her şehirde olmayabilir. Ancak yaygın market zincirlerine bakarak bir Set Kart ile alışveriş yapılan marketler listesi yapmak mümkün. Ayrıca cep telefonunuza Set Kart sisteminin uygulamasını kurarak size yakın marketler için bilgi edinebilirsiniz. Set kartın kullanıldığı yerler arasında birçok market var. Seçtiğiniz il, ilçe ve kurum adına göre anlaşmalı olan marketlerde Set Kart avantajlarından yararlanabilirsiniz. 

Size en yakın Set Kart geçen market bilgisine ulaşarak, yemek kartınızı süpermarket ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz. Ayrıca online olarak da bazı marketlerden sipariş verirken Set Kart kullanabilirsiniz. Bunun için de yine kartınızın resmi web sitesine bakabilirsiniz. 

  • BaşGimpa

Başgimpa’nın hikayesi 1989 yılına kadar uzanıyor. BaşGimpa markası 1991 yılında Altındağ’da kendi adını taşıyan bir market ile hayatına başladı. Bu market BaşGimpa zincir marketlerinin ilk halkasıydı. Daha sonra farklı semtlerde ve illerde açılan BaşGimpa, müşterilerine hizmet vermeye başladı. BaşGimpa 2018 yılından bu yana online olarak da hizmet veriyor. BaşGimpa İster Evinize İster İşyerinize adlı sloganı ile online hizmet hayatını devam ettiriyor. İçerisinde binlerde ürün bulabileceğiniz BaşGimpa marketleri ile alışveriş yapmak kolay hale geliyor. 

  • Kim Marketler

Kim grup Türkiye’de perakende sektöründe faaliyet gösteren bir marka. 1987 yılından bu yana faaliyet gösteren Kim market grubu, dürüst, çalışan, ahlaklı ve ilkeli olmayı prensip ediniyor. 2500’ü aşkın marketi bulunan Kim marketler grubunda da Set kart imkanlarından ve avantajlarından yararlanmak mümkün. 

  • Altunbilekler

Altunbilekler markası Ankara’da hizmet veren market zinciri olarak biliniyor. 81 mağazası ve 2500 kişiyi aşkın istihdamı ile faaliyet gösteren Altunbilekler, binlerce ürünü tek mağaza içerisinde kullanıcılarına sunuyor. Büyük ve geniş bir market kültürünü benimseyen marka, aranan her ürünü kullanıcıların pratik bir şekilde bulmasını sağlıyor. Altunbilekler Set kart avantajlarını da kullanıcılara sunuyor. 

  • Erzincan Mandıra

Erzincan Mandıra müşterileri aradığı bütün et ve süt ürünlerine cevap vermek için onlarca farklı ürün sunuyor. Kullanıcıların aradığı her ürünü bulmasına yardımcı olan Erzincan Mandıra, Ankara’nın farklı bölgelerinde. Erzincan Mandıra Set kart ayrıcalıkları müşterilerine sunuyor. Erzincan Mandıra içersinden Set kart avantajlarını yakalayabilir, konforlu bir alışveriş yapabilirsiniz. 

  • Yunus Market

1989 yılına kadar uzanan bir ticari geçmişi olan Yunus market, perakende sektörüne 1995 yılında giriyor. 26 yılı süre içerisinde Türkiye’de 100’ü aşkın bir market sayısına ulaşan Yunus market, 400’ün üzerinde kasa sayısı ve 3000 kişiyi aşkın istihdamıyla faaliyet gösteriyor. Birçok farklı ilde yer alan Yunus market Set kartın getirdiği özellikleri de kullanıcılarına sunuyor. Bu sayede kullanıcılar Set kartı kullanarak nakit paraya göre vergi avantajı yakalıyor. 

  • Şekerciler Market

Bir aile grup şirketi olan Şekerciler market, 1957 yılında sucuk ve şekerleme imalatı ile ticari hayatına başlamıştır. 1970’lü yıllarda ise şeker ve sucuk imalatının yanında gıda perakendeciliğine de başlayan Şekerciler market, büyüyerek günümüze kadar gelmiştir. Müşteriye hizmeti ön planda tutan Şekerciler market, müşterilerin aradığı her ürünü tek bir market içerisinde bulabilmesine imkan tanıyor. Aynı zamanda Şekerciler market Set kart avantajlarını da müşterilerine sunuyor. Müşteriler Set kart ile diledikleri gibi alışverişlerini Şekerciler market aracılığı ile yapabiliyor. 

set-kart-gecen-marketler-3

  • Öğütler Market

Ankara’da 16 farklı şubesi ile faaliyet gösteren Öğütler markası, 40 yıllık tecrübesi ile market sektöründe faaliyet gösteriyor. Kendi ürettiği ürünler ile tanınan Öğütler market müşterilerine taze ve organik ürünler sunuyor. Aynı zamanda Öğütler market içerisinde Set kart avantajları da geçerli. Böylece kullanıcılar Set kartın getirdiği vergi ve prim avantajını Öğütler market aracılığı ile kolayca kullanabiliyor. 

 

Yorum ekle