Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > SEAT EXS KickScooter | Seat’ın Scooterı

SEAT EXS KickScooter | Seat’ın Scooterı

Seat’ın Scooter modeli, bu aralar epeyce merak ediliyor. Özellikle yaz mevsiminin etkisiyle Seat’ın Scooter 2020 modeli ya da Seat EXS KickScooter gibi aramalar çok popüler. Scooter kullanmak nasıl bir durum / Scooterla işe gidilir mi / Scooter fiyatları nasıl / hangi scooterı almalı gibi sorulara yanıt vermek üzere Seat’ın Scooter modelini inceliyoruz…

Seat’ın Scooterı SEAT EXS KickScooter

Kaynak: https://www.seat.com.tr/

%100 elektrikli Scooter modelleri içinde en keyifli seçeneklerden biri ile karşı karşıyayız. “şehre yeni bir tarz geldi” sloganı ile tanıtılan model, tüm Seat yetkili satıcılarında var. Şehir içinde özgürce hareket etmek, park yeri ve diğer stresleri yaşamamak için SEAT EXS KickScooter hem çok modüler hem de çok tarz. 

SEAT EXS KickScooter Hakkında

Önce SEAT EXS KickScooter modelinin öne çıkan özelliklerine bakalım. 

  • Saatte 25 km hız yapabiliyor.
  • Full depo ile 25 km menzili var.
  • Sadece 12,5 kg ağırlığında
  • LED gösterge ekranı var.

Güvenlik Özellikleri

Kaynak: https://www.seat.com.tr/

Güvenlik sadece otomobil kullanırken değil bisiklet, scooter kullanırken ve yaya olarak ilerlerken de önemli. LED ön ve arka lambalar düşük ışıkta görmeyi sağlıyor ve görülmeme olasılığınız yok. Hem elektrikli hem de mekanik frenlerle durmak çok güvenli ve kolay.

Seat modelleri için tıklayınız.

Konforu Nasıl?

Konforlu seyahatler için tasarlanmış bir scooter.  Ön-arka amortisörler ve sağlam lastikler, rahat ve kontrol altında hissetmeyi kolay kılıyor. Ayrıca Hız Sabitleme Sistemi de var. Bununla hızı ayarlayabilirsiniz.  SEAT EXS KickScooter’da LED gösterge ekranı da var. LED ekran ise hızı, aküyü, sürüş modunu ve daha fazlasını gösteriyor. 

Scooter’ını telefondan yönetmek de çok pratik bir fikir. SEAT EXS KickScooter için  App Store’da (iOS) veya Play Store’da (Android) bulunan Ninebot-Segway uygulaması sunuluyor. 

Neden Scooter Almalı? 
Kaynak: https://www.seat.com.tr/

Bir yaşam tarzını temsil ediyor. Bu yaşam tarzı ise gençlik – çevrecilik – bilinç düzeyi – esnek hareket etme isteği ve yenilikçi yaşam stili ile özetleyebiliriz. İstanbul – İzmir gibi büyük kentlerde kısa mesafeli ulaşım ihtiyacı için büyük zahmete katlanmak gerekebiliyor. Hem toplu taşıma araçları çok kalabalık oluyor hem de özel araç için park yeri ve trafik tresi büyük bir yük ve zaman kaybı kaynağı haline geliyor. Ancak bisiklet, scooter gibi alternatiflerle hem çevreci, hem ekonomik hem de zaman kazandıran ulaşım sağlamak mümkün. Şöyle bir örnek verelim:

İstanbul Anadolu yakası İdealtepe’de oturuyor ve her gün Bağdat Caddesine işe gidiyorsunuz. Burada aslında yürüyerek bile katedilebilecek çok kısa bir mesafes sözkonusu ama bu mesafe için hem e-5 hem de sahil yoğun bir trafik sıkışıklığına sahip. 15 dakikalık mesafeyi bir saatte ve bazen daha uzun sürede almak, günlük hayatın bir parçası olmamalı. Üstelik o kadar güzel bir sahil şeridi söz konusuyken. Scooter ile bu mesafeyi her gün keyifle alabilirsiniz. İşe gidiş-geliş ulaşım maaliyetiniz de sıfır olur. 

2020 Seat Leon incelememize de bakın!

Araba Kullanamayanlar İçin Ulaşım Aracı Ne Olabilir?

Yukarıdaki örnekte olduğu gibi kısa mesafelerde ulaşım ihtiyacınız varsa ve araba kullanmayı bilmiyor ya da cesaret edemiyorsanız yine scooter iyi bir alternatif. Üstelik çok tarz. 

Kısa Mesafede Kullanılacak Park Yeri Sorunu Olmayan Araç Arayışına Yanıt!

İstanbul – İzmir – Ankara gibi büyük kentlerde park yeri kısıtlı. Bu kısıtlı park yeri sendromu, bazılarımız için hayatı, tam bir kabusa çevirebilir. Örneğin İzmir Bornova Büyükpark civarında yaşıyorsunuz ve akşamları çevredeki aktivitelere katılmak, Aşık Veysel Parkında dinlenmek ya da Alsancak’a inmek istiyorsunuz. Ama dönüşte arabayı park etmek, tam bir kabus. Üstelik gittiğiniz yerde de önceliğiniz park yeri bulmak. İşte böyle durumlarda da scooter, çok keyifli bir alternatif. 

Scooter Fiyatları Nasıl?

SEAT bayilerinin hepsinde bulunan Seat Scooterı SEAT EXS KickScooter epey ilgi görüyor. SEAT EXS KickScooter fiyatı ise 5.500TL’den başlıyor. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle