Yolcu360 Blog
2019 Renault Megane Sedan
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 94.500TL’lik Etiketiyle Renault Megane Sedan İncelemesi

94.500TL’lik Etiketiyle Renault Megane Sedan İncelemesi

Renault Megane Sedan kaç para? Durun! şöyle soralım: sıfır Renault Megane Sedan kaç para? Renault Megane Sedan fiyat etiketinde 94.500TL yazıyor. Sıfır km bir otomobil, “iyi” bir otomobil, geçen yılın en çok satan otomobili ve “ikinci elde satışa gelir” bir otomobil… Hadi, inceleyelim o zaman! 2019 Renault Megane Sedan incelemesi

94.500TL’lik Etiketiyle Renault Megane Sedan İncelemesi

Renault Megane Sedan 2019 incelemesi yaptık. Sıfır km Renault Megane Sedan almayı düşünenler için detaylıca bir baktık: yeni Megane sedan alınır mı alınmaz mı? Renault Megane Sedan 2019 modelinin teknik özellikleri ve kiralık Megane fiyatları hakkında bilgi için okumaya devam edin. Ayrıca uygun fiyata Megane kiralamak için de ipuçlarımız var, kaçırmayın!

Renault Megane Sedan İncelemesi

Sıfır km Renault Megane Sedan almayı düşünenlere söyleyeceğimiz üç şey var:

  • Sıfır Renault Megane Sedan fiyatı 94.500TL’den başlıyor. Bu, sıfır km sedan bir otomobil için rekabetçi bir fiyat. 
  • Bu otomobil, geçen yıl, Türkiye’de en çok satılan otomobil oldu.
  • Yakıt ekonomisi ve bagaj hacmi ile rakipler biraz döver gibi….

Gelelim Renault Megane Sedan hakkında detaylara….

2019 Renault Megane Sedan Hakkında

2019 Renault Megane Sedan“beklenmedik ol” sloganıyla yola çıkan yeni jenerasyon Renault Megane Sedan, “tavrın ruhunu yansıtsın” diyor. Bunlar güzel laflar ama inanın modeli inceledikçe boş laflar olmadığını anlıyorsunuz. Öncelikle tasarımcılar oranlarla oynamış, evirmiş çevirmiş Leonardo da Vinci’nin altın oranını bulmuş. Bir otomobil düşünün, hem manevra kabiliyetinden ödün vermeyen hem de içeride ferah ferah takılacağınız alan sunsun: zor. Bugünün otomobil tasarımcıları, heybete çok odaklanıyor. O zamanda dışarıdan bakınca kaslı bir yapı içeride boynunu bükmüş yolcular oluyor. Megane için durum net ve ferah. Sedan gövdesi, dinamik hatları ve geniş tasarımıyla, kendine özgü olmuş. Megane’deki krom ızgaranın her iki yanında yer alan PURE VISION FULL LED ön farlar, 3D Edge Dizayn C şeklinde LED gündüz sürüş farları önemli. 

Megane Sedan 2019 İç Mekan

FT Renkli Gösterge ekranı, renkli Head Up Display ekranı, ergonomik orta konsolu, geniş 8,7″ sezgisel, dikey dokunmatik ekranı da dikkat çekici detaylar arasında. Ayrıca kişiselleştirme konusunda da beklentinin üstünde bir sonuç sunuyor. Mesela; Kişiselleştirilebilir ortam ışıklandırması orta konsolu ve kapı panellerini ortaya çıkararak sürücünün ruh haline uygun atmosferi yaratıyor. 

Geniş açılır cam tavan, eller serbest bagaj kapağı,  R-LINK 2 multimedya sisteminin büyük dokunmatik ekranı, MULTI-SENSE sistemi ve bağlantı teknolojileri de sunduğu diğer konfor özellikleri. üm önemli sürüş bilgilerini göz hizasında yansıtan renkli Head Up Display ekranı da unutmayalım. 

Renault Megane Sedan Motor Seçenekleri

2019 Renault Megane SedanDizel Megane sedan ve / benzinli Megane sedan olmak üzere iki seçenek var. Megane dizel ENERGY dCi 110 çok verimli bir sürüş sunuyor. Altı vitesli manüel şanzımanı sayesinde yakıt tasarrufu ve performansı başarıyla bir araya getiriyor. Bunun yanı sıra seçenekler arasında çift kavramalı otomatik EDC şanzıman da var. Yakıt tüketimini ve CO2 emisyonlarını manuel şanzımanla aynı seviyeye çekiyor. Dizel Meganeda bir de 6 vitesli düz şanzımanıyla dizel ENERGY dCi 90 motor var. 

Megane benzinlide ENERGY TCe 130 EDC motor, doğrudan benzin enjeksiyonu, entegre turbo şarjı, sıradışı motor tepkisi ve sessizliğiyle enerjik bir sürüş keyfi sunuyor. Çift kavramalı otomatik EDC şanzımanı ve yedi vites ile kombine edilmiş. 

2019 Renault Megane SedanRenault Megane Sedan Kiralama Fiyatları

Renault Megane Sedan kiralama fiyatları için yolcu360.com sistemi üzerinden hızlıca bir karşılaştırma yapabilirsiniz. Uygun fiyata Renault Megane Sedan kiralamak üzere fiyatları karşılaştırabilir, bir bölgedeki en uygun kiralık Megane seçeneğini sadece bir kaç saniye içinde bulabilirsiniz. yolcu360.com ana sayfasındaki online araç kiralama modülüne araç kiralamak istediğiniz lokasyonun bilgisini girmeniz yeterli. Bundan sonra sistem söz konusu bölgedeki rent a car firmalarının müsait olan araçlarını kiralama fiyatlarıyla birlikte ekranınıza listeler. Bu listeyi bir marka model özelinde ya da bir rent a car firması özelinde de süzmek mümkün. Örneğin Eskişehir Beypazarı Renault Megane kiralama arayışı gibi. 

 

Yorum ekle