Yolcu360 Blog

Renault Megan Sedan İncelemesi

Yeni Megane Sedan modeli, “tavrın ruhunu yansıtsın” sloganıyla yola çıktı bile. Peki, sedan karoserdeki Megane nasıl görünüyor, ne kadar yakıyor, bagaj hacmi nasıl, motor performans verileri ve hızlanma verileri nasıl? Sizin için detaylı bir Renault Megane Sedan incelemesi yaptık.

Renault Megane Sedan İncelemesi

Eğer konforlu ve keyifli bir yolculuk için Megane Sedan kiralama yapmayı planlıyorsanız yolcu360.com üzerinden bulunduğunuz bölgedeki rent a car ofislerinin müsaitliklerine bakabilirsiniz. yolcu360.com ile bulunduğunuz bölgedeki en uygun fiyatlı kiralık Megane sedan için en konforlu biçimde hızlıca sonuca ulaşabilir, sistem üzerinden güvenle oto kiralama işlemini tamamlayabilirsiniz.

2018 Megane Sedan Tasarım Özelliklerine Bakalım

Renault yetkilileri 2018 model Megane Sedan için “oranların uyumuna hayran kalacaksınız” yorumunu yapıyor. Gerçekten de dengeli bir yapı tasarımda hemen dikkat çekiyor. Bu dengeyi görünce de insanın aklına Leonardo da Vinci’nin Fi yani mükemmel oranlar tezi geliyor. Dengeli genel tasarım, krom malzemenin öne çıkarılmasıyla daha güçlü ve premium kılınmış. Ayrıca kaslı bir havası olan Megane’ın son modelinde genişlemişlik hissi de vurgulanıyor. “C” şeklindeki LED gündüz farları, öne çıkarılan krom ızgara da diğer prestijli detaylar. 

Son Model Megane Sedan İç Mekan Tasarımı Nasıl?

İç mekanda selefine göre çok daha fazla konfor odaklı bir atmosfer hissediliyor. Renkli gösterge ekranı, 8,7 inç geniliğindeki sezgisel tepkileri olan multimedya ekranı sürücü için konfor arttırıcı ana özellikler olarak dikkat çekiyor. Ancak aracın koltuk detayları da fazlasıyla önemsenmiş. Özel Renault tasarım atölyesinde dikilen koltuk kumaşları, terletmeyen dokuda. Sürücü tarafında masaj fonksiyonu da sunuluyor. Koltuklar, omuzlarınıza masaj yaparken trafik ne kadar çekilmez olabilir ki…

 

Sedan Megane 2018’in Genel Özelliklerine Bakış

Aracın açılır tavanı gerçekten ayrıcalıklı hissettiriyor. Ayrıca eller serbest bagaj kapağı da konfor arttıran bir detay. İç mekanda Head Up Display ekran teknolojisi kullanışmış. 5 fakrlı sürüş modu sunan araç, TFT dijital hız göstergesi ile analog devrini tamamen kapatıyor. Konforlu bir yolculuk için bardağınızı koyacağınız alanlar, küçük eşya gözleri, cepler, kol dayama alanları özenle tasarlanmış.

 

Adeta uzun yola çıkarken alınacak bir araç tasarlanmış. Sürüşü kolaylaştırmak ve daha güvenli kılmak üzere bulunulan ortamı analiz eden Visio Sistem de Renault’un Megane için geliştirdikleri arasında. Aktif acil fren destek sistemi, kör nokta uyarı sistemi gibi detaylar ise Megane Sedan Euro NCAP testleri başarısını açıklıyor.

 

Megane Sedan Motor Özellikleri Nasıl?

Renault mühendisleri, Dizel motor seçeneğinde CO2 emisyonunu azaltmayı fazlasıyla önemsemiş. Ayrıca yüksek tork ve düşük yakıt tüketimi dengesi de başarıyla kurulmuş. Çift kavramalı otomatik EDC şanzıman opsiyonu konforu arttırıyor ve tepkileri başarılı.

 

Yeni Megane Sedan Fiyatları Nasıl?

Sıfır km Megane Sedan almayı düşünüyorsanız fiyatlar donanım paketine göre değişiyor. Joy, Touch  ve Icon şeklinde üç farklı donanım seçeneği sunuluyor.

  • Megane Sedan Joy Donanım Fiyatları

Joy 1.5 Dci 90 bg fiyatı 116.000 TL’den başlıyor.

Joy 1.6 16V 115 bg fiyatı 82.850 TL’den başlıyor.

Joy 1.5 Dci EDC 110 bg fiyatı 125.000 TL’den başlıyor.

  • Megane Sedan Touch Donanım Fiyatları

Megane Sedan Touch 1.2 Tce EDC 130 bg fiyatı 125.050 TL’den başlıyor.

Megane Sedan Touch 1.5 DCi 110 bg fiyatı 128.200 TL’den başlıyor.

Megane Sedan Touch 1.5 Tce EDC 130 bg fiyatı 136.200 TL’den başlıyor.

  • Megane Sedan Icon Donanım Fiyatları

Icon 1.2 Tce EDC 130 bg fiyatı 134.000 TL’den başlıyor.

Icon 1.5 DCi 110 bg fiyatı 136.800 TL’den başlıyor.

Icon 1.5 DCi EDC 110 bg fiyatı 143.000 TL’den başlıyor.

Tavan bagajı, bagaj havuzu, çeki demiri üstünde bisiklet taşıma gibi ek aksesuarları da sıfır Megane Sedan alırken talep opsiyonel olarak edebiliyorsunuz.

 

 

 

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayın.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle