Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Renault Clio Hiç Bu Kadar Çekici Olmamıştı

Renault Clio Hiç Bu Kadar Çekici Olmamıştı

Renault Clio modeli 1990 yılından beri üretiliyor. Hatchback sınıfının en çok satan otomobillerinden biri olan Clio, konforlu, seri hareket kabiliyeti olan, yakıt tüketimini iyi optimize eden bir otomobil. Ülkemizde de hem ikinci el araç ilanlarına bakıldığında hem de galeri satış rakamları göz önüne alındığında epey popüler olduğu hemen fark ediliyor.

Renault Clio Modeli

Clio’nun çok satanlar listesinin ilk sıralarındaki yerinin bir nedeni de araç kiralama filoları. Rent a car sektörü Renault Clio modelini hem yakıt tüketimi konusundaki avantajı hem de pratik sürüş dinamikleriyle çok tercih ediyor. Siz de seyahatlerinizde Clio kiralama yapabilir, özellikle makyajlı Clio’nun tarz sahibi görüntüsünün de vereceği keyifle otomobil tutkusunu yaşayabilirsiniz.  Uygun fiyatlı Renault Clio kiralama seçenekleri için yolcu360.com ile hızlıca fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.

Peki, 2018 model Renault Clio nasıl görünüyor? 

2018 Clio’da iç mekanda biraz daha fazla konfor odaklı detaylar olduğu, aydınlatma sisteminde önemli değişiklikler yapıldığı fark ediliyor. Ancak Clio 2018 modelinin esas büyük değişiklik haberi R.S. logosu ile geliyor.

 

2018, Clio için özellikle R.S departmanın öne çıktığı bir yıl. Zira, Renault’un performans odaklı üretiminin tasarım kısmını üstlenen R.S. departmanı, Formula 1 için Renault modelleri üretiyor. Fransız marka, Formula1’de elde ettiği başarıyı R.S. logosuyla yeni Megan ve Clio’da kullanıyor. Clio R.S. 18 modeli ise sınırlı sayıda üretilecek ve bu yıl markayı Formula1’de temsil edecek. Peki, standart Renault Clio modeliyle Clio R.S. 18 modeli arasında ne fark var?

 

Tasarımda pek çok detay farklı. Daha agresif, daha yarışçı bir imaj var her şeyden önce. Yarış bayraklarına benzetilen ön ışıklandırmalarla da Formula1 ruhu tasarıma yansıtılmış. Ancak esas farklılık motorda çıkıyor ortaya. Clio R.S. 18 modelinin kaputunun altında 4 silindirli .6 litrelik turbo beslemeli bir motor var. EDC çift kavramalı şanzımanın kullanıldığı araçta motoru gücü, 220PS güç ve 280Nm tork değeri şeklinde.

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayın.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle