Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Range Rover Evoque 2019 İncelemesi | Range Rover Evoque Özellikleri

Range Rover Evoque 2019 İncelemesi | Range Rover Evoque Özellikleri

Range Rover Evoque incelemesi yaptık. Adını İsveç’te donmuş bir gölden alan İngiliz marka aracın tasarımı, teknik özellikleri ve fiyatına baktık. Hayalinizde dört mevsim size destek olacak güçlü bir yol arkadaşı varsa 2019 Range Rover Evoque incelemesini mutlaka okuyun…  Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Range Rover marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Range Rover Evoque İncelemesi

Range Rover Evoque modeli, son yılların en güzel SUV seçeneklerinden biri. Eve, tek kelimeyle “güzel”. Zaten adını İsveçteki Evoque adlı donmuş gölden alıyor. Göl, öyle eşsiz bir güzelliğe sahip ki, Range Rover Evoque de onun buzlar prensi  ifadesine sahip. İşin güzel yanı da Range Rover Evoque 2019, buzlu zeminde müthiş bir performans sergiliyor.

2019 Range Rover Evoque Hakkında

İngiliz SUV markası Range Rover, 2011 yılından beri bu kompakt SUV ile tam 750 bin adet satış yapmış. Yani bu model, çok karlı. Zaten iyi satış yapan bir aracı nasıl iyileştirebilirsiniz ki?

İşte tam da burada mühendislerin işi zorlaşmış. Çünkü gerçekten her detayı zaten çok iyi olan bir aracı daha ne kadar iyi yapabilirsiniz ki? Onlar da detaylara odaklanmış. O minicik koltuk dikişlerinden tutun da her bir detaya…Sonra ortaya bu mükemmelin somut hali çıkmış. Range Rover Evoque 2019 modeli, gerçekten de otomotiv dünyası için bugün, mükemmeldir.

Yeni Range Rover Evoque Yorumları

Aracı test edenlerin yorumlarına baktığımızda hemen hemen eleştirilen bir detay göremiyoruz. Yeni Range Rover Evoque tasarımı eskiye göre daha şık, iç mekanı daha kaliteli ve sürüş özellikleri daha atak. Ayrıca tasarım hala çok “cool”.

Range Rover Evoque yorumlarında olumsuz detaylar ise şöyle:

  • Arka cam açıklıkları çok dar ve bu aracın arkasında oturanlar için biraz sıkışık bir his yaratıyor.
  • Aracın ağırlığı fazla bulunuyor: 1,9 ton.
Range Rover Evoque Teknik Özellikleri

Range Rover Evoque

  • Motor özellikleri: Sıralı 4 silindirli motor
  • Motor konumu: önde ve enlemesine
  • Motor hacmi: 1998cc.
  • Motor gücü: 300HP-5500d/d
  • Maksimum Tork: 400Nm-1500d/d.
  • Güç aktarımı: 4X4 9 ileri otomatik şanzıman
Range Rover Evoque Boyutları Nasıl?
  • Uzunluk: 4371mm
  • Genişlik: 1996mm
  • Yükseklik: 1649mm
  • Boş ağırlık: 1925kg
  • Bagaj Hacmi: 591 litre/ 1389 litre
Range Rover Evoque Tüketim ve Hızlanma

Range Rover Evoque yakıt tüketimi ortalaması 8,1 litre. Maksimum hız ise 242km/s.

Kiralık Range Rover Fiyatları Nasıl?

Kiralık Range Rover arayanlar için yolcu360.com frent a car iyat karşılaştırması yapabileceğiniz bir zemin sunuyor. Range Rover kiralamak üzere yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde fiyat araştırması yapabilirsiniz. Sistem, ülke genelinde hizmet veren güvenilir rent a car firmaları ile işbirliği yapar. Bu işbirliğinin sonucunda da tek web sitesi üzerinden binlerce farklı sonuca erişmenizi sağlar. Sistem, pratik, kolay, güvenli ve avantajlıdır. Çünkü birden fazla rent a car firmasının ilgili bölge ve tarih aralığındaki fiyatlarını mesela kiralık Range Rover fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlayarak en uygun fiyata Range Rover kiralama yapmanızı kolaylaştırır. yolcu360.com ara yüzü çok basittir yani içinde kaybolmazsınız ama sistem uluslararası güvenlik sertifikaları ile işler ve çok güvenlidir. Ayrıca kredi kartına 9 taksitle araç kiralama, 7/24 müşteri hizmetleri desteği/ koşulsuz iptal hakkı gibi avantajlar da sunar.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle