Yolcu360 Blog
Opel Grandland X
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Opel Grandland X Fiyatı ve Özellikleri

Opel Grandland X Fiyatı ve Özellikleri

Opel GrandlandX’in fiyatı ne kadar diye merak edenler için araştırdık: Yeni Opel Grandland X kaç para ve özellikleri nasıl?

Opel Grandland X

Opel Grandland X Fiyatı ve Özellikleri

Almanya’nın ve dünyanın en önemli ve bilinen markalarından olan Opel’in üst düzey bir sürüş deneyimi, keyifli bir yolculuk ve maceracılar için tasarladığı Grandland X, ileri derecede teknolojik yönleri ve estetik görünümüyle dikkat çeken, öne çıkan bir yeniliğin adı olarak lanse ediliyor. İlk bakışta bile farklı olduğu anlaşılan Grandland X sizi yeni maceralara güvenle çıkarabileceği vaadinde bulunuyor.

Grandland X’in Özellikleri

Tasarımı, yenilikleri ve konforuyla sınıfının en iyileri arasında gösterilen Grandland X’in, Enjoy, Excellence ve Ultimate adında 3 farklı modeli bulunuyor.

İlk seviye olarak adlandırılabilecek Enjoy modelinde, 17” alaşımlı jantlar, LED gündüz farları ve LED arka farlar, ön sis farları, ön kamera ve şerit ihlali uyarı sistemi, R 4.0 IntelliLink ve 7” dokunmatik ekran, hız sabitleyici ve hız sınırlandırıcı, deri kaplı direksiyon ve direksiyondan kumanda sistemi, yağmur sensörü, elektrikli ve ısıtmalı otomatik katlanır yan aynalar ve park sensörü gibi özellikler bulunuyor.

Excellence ise bir üst model olarak Enjoy’un tüm özelliklerini içerdiği gibi farklı olanlarına da sahip. IntelliGrip anti patinaj sistemi, 18” alaşımlı jantlar, krom kaplı üst cam çerçevesi, çift bölgeli elektronik iklim kontrollü klima, kör nokta uyarı sistemi, hırsızlık önleyici alarm sistemi, akıllı telefonlar için kablosuz şarj ünitesi, geri görüş kamerası, çarpışma uyarı asistanı, sürücü yorgunluk tespit sistemi gibi ilginç yenilik ve özelliklere sahip.

En üst seviye olan Ultimate modelinde de diğer iki modelden gelen özelliklere ek olarak, özel alaşımlı 19” jantlar, NAVI 5.0 IntelliLink, 8” dokunmatik ekran, Türkiye haritası, ThermaTec ön cam, AGR’den onay almış ergonomik ön koltuklar, alaşımlı spor pedallar, 8 hoparlör ve 1 subwoofer’dan oluşan, 240W çıkışlı Denon ses sistemi, dijital tuner ve 360° kuş bakışı çevre görüş kamerasına sahip. Gelişmiş park pilotu özelliği ile park etmek de sorun olmaktan çıkıyor. Grandland X’te arkanıza yaslanıp, ellerinizi direksiyondan çekmeniz yeterli. O kendisini park edebilme yeteneğine sahip bir araç.

Teknolojik destekli üstün özelliklere sahip Grandland X’in her 3 modeli de keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Sınıfındaki araçlar arasında öne çıkan farklı estetiği ile tercih edilebilirlik sıralamasında da en önlerde yer almayı hakediyor.

Grandland X’in Fiyatı

Kullanım kolaylığı, performansı ve üzerindeki Opel kalitesi ile doğru orantılı fiyatlara sahip Grandland X. Enjoy modelinin başlangıç fiyatı 140.900 TL iken Excellence modeli 171.900 ve Ultimate modeli de 204.900 TL’lik başlangıç fiyatlarına sahip.

Yorum ekle