Yolcu360 Blog
Opel Corsa incelemesi, kırmızı opel corsa 2021
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Opel Corsa İncelemesi, Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi (2021)

Opel Corsa İncelemesi, Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi (2021)

Opel Corsa 2021 incelemesi ile karşınızdayız.

B segmenti otomobil dünyasında yıllardır var olan Opel Corsa, yenilenmiş kimliği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Corsa ismini otomobil severler yıllardır duyuyor. Opel ilk kez 1982 yılında Corsa A’y satışa çıkardı. 1982 yılından günümüze ulaşan Corsa, birçok nesli ile ülkemizde yüksek satış sayılarına ulaştı. Otomobil dünyasının hem bireyselde hem de filo tarafında en sevilen modellerinden biri olmayı başardı. Yenilenen yüzü ile de çok sevildi. Yeni Opel Corsa incelemesine göz atarak söz konusu otomobili daha yakından tanıyabilirsiniz.

Opel Corsa incelemesi, 2021 kırmızı corsaOpel Corsa Hakkında

1982 yılında çıkan model, ilk nesli ile kompakt küçük otomobil seven kullanıcılara hitap ediyordu. Ulaştığı satış rakamlarından sonra ailenin yeni üyeleri de gün yüzüne çıkmaya başladı. Devamında Opel Corsa B kullanıcıların karşısına çıktı. Otomobilin 6. nesli olan Corsa F yenilenen yüzü ile dikkat çekiyor.

2021 Corsa incelemesi, siyah oepl corsa önden görünümOpel Corsa Özellikleri Ve Fiyatları

Opel, Alman ekolünün bir ürünü olarak yıllarca ülkemizde ve dünyada tanınan bir marka oldu. PSA grubunun bir üyesi olduktan sonra ise hızla yenilendi ve değişim geçirdi. Yeni Corsa da bu değişimden etkilenmiş görünüyor. Yenilenen model, sportif görünümü ve güçlü motoru ile dikkat çekiyor. HB otomobil, sunduğu teknolojik özellikleri ile de kullanıcı dostu bir otomobil.

Opel Corsa incelemesi, kırmızı renkli Opel CorsaTasarım Özellikleri

Opel Corsa tasarım özellikleri ile dikkat çekmeyi başarıyor. Sportif bir yüzü olan Corsa F, PSA grubunun diğer bir üyesi olan Peugeot 208 ile aynı platform üzerinden üretiliyor. LED farları ile yeni Corsa oldukça dikkat çekiyor. Opel logosunun ortasından başlayan krom çıtalar farlara kadar uzanıyor. Ön tasarımı ile oldukça iddialı.

Ön tarafı ile olduğu gibi arka tasarımı ile de öne çıkıyor. Corsa F çift renk seçeneğine sahip. Çift renk seçeneğinde yan aynalar gövde renginden farklı tavan rengiyle aynı. Yan aynaların üzerinde sinyal lambaları da yer alıyor. Modelin  sportifliğini destekleyen büyük bir depo kapağı bulunuyor.

opel corsa renk seçenekleri 2021, donanım seçenekleriRenk Seçenekleri

Sportif yeni bir yüze kavuşan Opel Corsa renk seçenekleri ile kullanıcılara geniş bir yelpaze sunuyor. Çift renk opsiyonu da bulunan otomobili, kendinize uygun renk de kişiselleştirmek oldukça pratik. Aytaşı gri, deniz mavisi, inci mavisi, metalik gümüş, metalik kırmızı, siyah, turuncu renk seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

opel corsa boyutları nelerdir? opel corsa teknik çizimiBoyutları

Hatchback modellerde boyut konusu çok önemsenir. İncelediğimiz model, bir önceki nesli olan Corsa E’ye nazaran 4 santimetre daha uzamış bir formda. Aynı şekilde yine bir önceki nesline göre tekerlekler arası 3 santimetrelik bir artış söz konusu. Eski nesillerine göre tavanı daha alçak. Alçaklık otomobile daha sportif bir görünüm sunuyor.

opel corsa boyutlarıOpel Corsa boyutları 4060 mm uzunluğa, 1960 mm genişliğe ve 1433 mm yüksekliğe sahip. Bunun yanı sıra sınıfın diğer üyeleri gibi Opel Corsa bagaj kapasitesi oldukça yeterli. Yeni Opel F 309 litre bagaj hacmi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

corsa bagaj hacmi ne kadar2021 Corsa İç Mekan Özellikleri

Yenilenen modeli önceki nesillerine göre oldukça farklı bir forma sahip. Sportifliği ile öne çıkan hatchback, dış tasarımının yanı sıra iç mekan özellikleri ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Otomobil sürücü odaklı kokpiti sayesinde güvenli sürüşün kapılarını açıyor. Ayrıca Yeni Corsa’nın iç tasarımı teknolojik yeniliklerle geliyor.

corsa iç mekan tasarımı 2021Kokpit Özellikleri

Sportif bir yapıya sahip olan Corsa kokpit yapısı ile dikkat çekmeyi başarıyor. Sürücü odaklı bir kokpite sahip olan Corsa, ayrıca yenilenmiş kokpit teknolojileri ile teknolojik bir otomobil hissi veriyor. Saklama gözü konusunda da oldukça iddialı. Kapı içleri gayet geniş olan otomobilin orta konsolunda bardaklık yer alıyor. 2021 Opel Corsa multimedya teknolojisi ve yapısı ile sürüş keyfini artırıyor.

opel corsa arka koltuklar, yaşam alanıArka Yaşam Alanı

Corsa F kasa, baş mesafesi konusunda oldukça iddialı. Otomobilin arka koltuklarında isofix bağlantıları yer alıyor. Ancak aracın arka yaşam alanında bir baş üstü aydınlatma bulunmuyor. B segmenti bir otomobil olduğu için arka koltuklarında kol dayama yer almıyor.

otomobil motoruOpel Corsa Motor Seçenekleri

Opel Corsa motor seçenekleri ile her kesim kullanıcıya hitap etmeyi başarıyor. Ülkemizde söz konusu otomobil, birçok motor ve paket seçeneği ile satışa sunuluyor. Opel’in manuel şanzıman ile birlikte ürettiği 75 hp gücündeki 1.2 benzinli motoru, 113 nm tork üretiyor. Ayrıca 1.2 silindir hacmine sahip motoru EAT-8 şanzımanı ile 100 hp güce sahip. Bunun yanı sıra 1.2 benzinli motorun 130 hp seçeneği de var. Bunun yanı sıra Corsa, 1.5 dizel manuel seçeneği ile de dizel yakıtlı otomobil almak isteyenleri unutmuyor.

opel corsa fiyat listesi 2021Opel Corsa Fiyat Listesi

B sınıfı sportif bir otomobil almak isteyen kullanıcıların her zaman bir seçenek olarak gördüğü modeli son kasası ile büyük bir değişim geçirdi. Geçirdiği değişimi geliştirdiği teknolojileri ile de destekleyen Opel Corsa fiyatları oldukça merak ediliyor. Birçok motor ve paket seçeneğine sahip olan otomobil farklı fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor. 2021 Kasım ayı itibariyle 209.900 Türk Lirası başlangıç fiyatı ile showroomlarda yerini alıyor.

Corsa güncel fiyat listesi için Opel’in resmi sitesinden bilgi alabilirsiniz.

corsa 2020 turuncu2021 Corsa Yorumları

B segmenti bir otomobil arayışında olan kullanıcıların dikkatini çeken HB modeli, PSA grubu ile birlikte ciddi bir değişime uğramış. Daha teknolojik ve daha sportif bir tasarıma sahip olan otomobil, kullanıcıların beğenisini topluyor. Kullanıcılar söz konusu otomobilin olumlu veya olumsuz yönlerini oldukça merak ediyor. Corsa yorumlarına göz atarak, aklınıza takılan soru işaretlerine cevap bulabilirsiniz.

beyaz renkli corsa model otomobilOpel Corsa Alınır Mı?

1982 yılında serüvenine başlayan model, her geçen modelde ilerleyen teknolojisi ile ülkemizde ciddi satış rakamlarına ulaştı. “Yeni Corsa alınır mı?” sorusu kullanıcıların aklına takılabiliyor. Sokaklarda sıklıkla görmeye alıştığımız Corsa, kullanıcıların tercih ettiği bir model oluyor. Yenilenen bir kimliğe ve forma sahip olan Yeni Corsa, tasarımı ile oldukça etkileyici.

yolcu360 blog arama bannerKiralık Opel Corsa Fiyatları

Farklı paket seçenekleri ve motor seçenekleri ile ülkemizde satışa sunulan model, çok tutuluyor. Hem ikinci elde hem de sıfır otomobil tercihinde sevilen HB, kiralama sektörünün de popüler seçeneklerinden biri.

Corsa, dizel ve benzinli seçenekleri nedeniyle filoların dikkatini çeken bir otomobil. Bunun yanı sıra manuel ve otomatik şanzımanı ile tercih sebebi oluyor. Kiralık Opel Corsa fiyatları şirketten şirkete farklılık gösterebiliyor. Bu farklılık kiralama yapacağınız şehire göre de değişebiliyor. yolcu360.com üzerinden kiralık Corsa seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu yolcu360.com ile 1 dakikadan kısa sürede aracınızı rezerve edebilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle