Yolcu360 Blog
Nissan X-Trail 1.6 dCi X-Tronic Platinium incelemesi
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Nissan X-Trail 1.6 dCi X-Tronic Platinium İncelemesi

Nissan X-Trail 1.6 dCi X-Tronic Platinium İncelemesi

Nissan X-Trail 1.6 dCi X-Tronic Platinium incelemesi arayanlar için detaylı bir çalışma yaptık. Yeni X-Trail ne kadar yakar ya da sıfır X-Trail fiyatı sorularına yanıt aradık. Diğer yandan Nissan X-Trail fiyat& performans değerlendirmesi ve aracın bagaj hacmi, motor seçenekleri, konfor özellikleri gibi detaylara da göz attık. İşte yeni Nissan X-Trail hakkında her şey… Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Nissan marka bir aracı denemeye ne dersiniz? 🙂

Nissan X-Trail 1.6 dCi X-Tronic Platinium İncelemesi

Sıfır Nissan X-Trail almayı mı düşünüyorsunuz? Belki de 2. el Nissan X-Trail fiyatlarına bakıyorsunuz. Aracın teknik detayları çok etkileyici. Yeni Nissan X-Trail oldukça tatminkar bir SUV sunuyor. Biz de bu aracı merak edenler için detaylı bir teknik inceleme yaptık. Dizel otomatik Nissan X-Trail hakkında tüm detaylar şöyle…

Dizel Otomatik Nissan X-Trail Hakkında

Dizel otomatik SUV modelleri giderek daha fazla tutuluyor ve talep arttıkça markaların bu segmentte üretimi de sürüyor. Nissan da şehir içinde kullanılacak, iri kıyım, yerden yüksek, güçlü ve nispeten ekonomik bir SUV tasarladı. 2019 Nissan X-trail için iyi bir yıl olabilir.

Nissan X-Trail 2019

Yeni X-Trail’in tasarımına baktığımızda koyu renkli LED stoplar hemen dikkat çekiyor. Yenilenen çıkıntılı tampon yapısı da aracın boyunu biraz daha uzatmış Tampon tasarımından kaynaklanan bu uzama sonucunda Nissan X-Trail 2019 modeli, 50mm uzamış. Heybet artmış ama özellikle acemiler için park işleri zorlaşmış.

Yerde yüksek diyoruz ya, 2019 Nissan X-Trail modeli yerden epeyce bir yüksek. 1710mm’lik yükseklikle karoser salınımı var. Ancak direksiyon sistemi, sürücü ile çok uyumlu çalışıyor.

Makyajlı X-Trail, yedi koltuklu değil 5 koltuklu. Yani ikinci el Nissan -Trail alırsanız 7 koltuk avantajını alabilirsiniz. Ancak sıfır Nissan X-Trail 5 koltuk sunuyor.

2019 Makyajlı X-Trail’de direksiyon, vites kolu ve konsolda yeni kaplamalar dikkat çekiyor. Araca premium bir hava katan bu kaplamalar gerçekten etkileyici olmuş ve kalite algısını epeyce yükseltmiş. Söz konusu yapay deri kaplamalar nedeniyle 2. el X-Trail içi ile sıfır X-Trail içi arasında biraz fark açılmış.

2021 Nissan X-Trail Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Yeni X-Trail ne kadar yakar?

Nissan X-Trail 2019 Bagaj

1.6 litrelik turbo dizel motor 130HP güçle performanstan çok yakıt ekonomisine odaklanıyor. Fabrika verilerine göre Nissan X-Trail yakıt tüketim ortalaması 5,1 litre. Bizim test ettiğimiz dizel otomatik X-Trail’İn yakıt tüketimi miktarı ortalama 6,3 litre.

Nissan Juke 2020 Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Nissan X-Trail fiyat& Performans Değerlendirmesi

Sıfır km Nissan X-Trail fiyatı 183 bin TL bandından başlıyor. Donanım yükseldikçe aracın fiyatın 195 bin bandına varıyor. Peki, yeni X-Trail’in performans özellikleri nasıl?

Nissan X-Trail Performans Verileri

Nissan X-Trail 2019

  • Motorun Maksimum Gücü: 95kW/ 130HP 4000 d/d
  • Motorun Maksimum Tork Verisi: 320Nm 1750 d/d
  • 0-100km/s Hızlanma: 11,4 saniye
  • Maksimum Hız: 180km/s
  • Fren Testi: Soğuk: 38m / Sıcak: 39m

Dizel Nissan Qashqai 1,5 dCi DCT İncelemesi için tıklayınız.

Yeni Nissan X-Trail Boyutları

Uzunluk: 4690mm

Genişlik: 1820mm

Yükseklik: 1710mm

Bagaj Hacmi: 565 litre.

Nissan X-Trail Kiralama

Yeni X-Trail kiralama yapmak için yolcu360.com üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Sistem üzerinden bir kaç dakika içinde istediğiniz bölgedeki en uygun fiyatlı kiralık SUV modeli bulabilirsiniz. Kiralık Nissan X-Trail fiyatları için sistem üzerinden şu adımları izleyin:

Nissan X-Trail 1.6 dCi X-Tronic Platinium incelemesi

  1. yolcu360.com ana sayfasındaki online rezervasyon modülüne araç kiralamak istediğiniz lokasyonu girin. Örneğin Bursa Yıldırım Araç Kiralama.
  2. Şimdi, karşınıza Bursa Yıldırım’daki kiralık araçların fiyatları, marka-model bilgileri ve hangi rent a car ofisinden kiralık oldukları listelenecek.
  3. Listedeki araçları marka-modele göre ya da arazi aracı- binek araç gibi karosere göre veya fiyata göre filtreleyebilirsiniz.
  4. Listede kiralık Nissan X-Trail varsa hemen görüntüleyebilirsiniz. Hatta Bursa Yıldırım’da en uygun fiyatlı X-Trail kiralama seçeneğini de hemen görebilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

1 yorum

  • nissan x-trail 50.000 km de şanzıman arızası çıkarıyor..40.000 tl masrafı var..bunuda hesaba katın..iki kere düşünün alırken..